ja tez pare dni temu dostalam sms z zapytaniem czy szukam moze pracy,ja albo moja kolezanki… zero podpisu tylko jesli tak to mam zadzwonic pod ten numer. dwa razy ten sam sms. odpisalam pytaniem kim wogole jest, i ze jesli chodzi o prace to narazie mam. ale szukam tez. dzwonil ale nie moglam sie zniem dogadac wogole. i cisza na drugi dzien napisal ze jakas praca na nast week a potem dzwonil kila razy ale nie moglam rozmawiac w koncu jak odebralam to pytal o imie to tylko podala,pytal o nazwisko itd i gdzie pracuje ble,ble ale nie podalam. ja go pytalam jaka agencja i nie zrozumialam dob rze ale mysle ze to ta sama bo 3czlonowa..podobnie brzmiala.. poczatkowo myslalam ze kolega sobie jajca robi..ale slyszalam to byl jakis raczej rodowity angol raczej..nio ale kolezanka mi powiedziala o tym co pisalas i szok..pomyslalm ze to to samo. tylko ze skad numer mial i wogole skad wiedzial dla jakiej agencji pracowalam..?? niepokoi mnie to, numer zmienie ale czy to cos da. teraz mam wrazenie ze mnie ktos obserwuje..