Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
sivamk wrote:
po porownaniu numerow stwierdzamy ze to ten sam koles !!! wiec ostrzegam!!! nie dajcie sie wkrecic!!! TOLa mowisz ze ktos Cie obserwuje??? co sie dzieje?? moze Ci sie poprostu wydaje. sluchaj on wiedzial dla jakiej agencji pracujesz po podaniu tylko imienia i po posiadaniu Twojego numeru telefonu?? jak to bylo
pozdrawiam
A wam powiem tak. Wylecialo kilka osob z roznych agencji w Leeds bo "zalatwialo" prace ludziom bez jezyka i mase agencji potracilo lukratywne kontrakty.Bylo to osoby z polski rodem. I doszly mnie sluchy ze niektore z tych osob "mszcza" sie teraz na agencjach i sprzedaja numery telefonow do bylych pracownic,pracownikow, ktore posiadaja jeszcze w swoich komorkach. Zainteresowane sa tym szczegolnie pseudo agencje z adresem typu skrzynki na poczcie a w przypadku dziewczyn agencje towarzyskie.Niestety trudno takiego przylapac wiec trudno tez o dowody ale fakt jest faktem,przyklady macie powyzej. Wiem o tym poniewaz bedac ostatnio podczas nocnych wojazy po pubach w centrum,kilku mniej czy wiecej znanych mi "pseudo alfonsow" mowilo mi o tego typu dzialaniach. Wiec uwazajcie i kazdy tego typu telefon starajcie sie nagrac,wiele dzisiejszych komorek posiada dyktafony itp. Moze sie to przydac w przypadku nachalnosci czy tez nie daj boze,grozb! Pozdrawiam.