Strona główna Działy Śmietnik kosmetyczka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cheeky girl
    Participant

ja mam tylko namiary na Pana Kosmetyka-iranczyka- geja, ktory nie mowi po angielsku, ani po polsku..bylo bardzo ciekawie na wizycie

fatamorgana
    Participant

A po jakiemu mówi?
    Po gejowsku? 😯
    Czy persku?

cheeky girl
    Participant

nie wiem nawet jaki to byl jezyk…na szczescie mial tlumaczke na angielski, wiec nie stracilam brwi w calosci 😆 😆

akukain
    Participant

Jakiś czas temu umieściłam identyczne zapytanie ale odpowiedzi nie otrzymałam. Cóż. No i tu wychodzi "dzikość" bo skoro nie byłam u angielskiej dlaczego poszukuję polskiej. Czasami wydaje mi się że aaa bo się nie dogadam, bo coś. A jak przychodzi co do czego idzie jak po maśle. Skąd te obawy? Jestem już tu dwa lata a wciąz to dziwne uczucie..hm.. ma ktos tak? zy tylko ja dzikus jestem? 😕 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dagmara
    Participant

Witaj w klubie. Mam dokladnie ten sam problam. Jak musze gdzies zadzwonic to caly czas to odkladam, bo sie obawiam, ze sie nie do gadam a jak juz sie dodzwonie to rzeczywiscie idzie jak po masle i nie ma problemu. No cuz tak juz to chyba jest i zawsze bedzie. Dlaczego? Nie wiem. 💡

dagmara
    Participant

Sorki za to "cuz" chyba jednak potrzebuje lekcji polskiego. 😆

akukain
    Participant

😀 😀

dagmara
    Participant

No troche mi nie poszlo. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

akukain
    Participant

No troche.. ale spoko maroko 😀 😀 😀 😀 😀

yuuki
    Członek
    ”cheeky wrote:

ja mam tylko namiary na Pana Kosmetyka-iranczyka- geja, ktory nie mowi po angielsku, ani po polsku..bylo bardzo ciekawie na wizycie

ze jak 😯 😯 😯
    i az tyle sprzecznosci w jednej osobie 🙄

karla
    Participant

….

karla
    Participant

….

karla
    Participant

……

karla
    Participant

….

karla
    Participant

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.