Strona główna › Działy › Erystyka › kłótnia o polskiego ginekologa
A ja bym chciała polskiego fryzjera… 😉
Już masz
Ja bym chciał…. hmm…..hmm…..hmm…..właściwie to wszystko już mam 🙂
Asix wrote:A ja bym chciała polskiego fryzjera… 😉
Już masz
[/quote]
Zle to ujelam- chcialabym fryzjera, ktory rozumie, co do nigo mowie. Niewazne w jakim jezyku.
I zeby odroznial zolty od zoltego.
A ja czekam z utesknieniem na Polska rzezniczke i masarniczke! 8)
Kto wie moze juz jakas sie zainstalowala tutaj w okolicy!
no bo rzeznikow mamy pelno…
no bo rzeznikow mamy pelno…
Dokladnie.Jak kobieta zrobi to inaczej smakuje!!!
Dokladnie.Jak kobieta zrobi to inaczej smakuje!!!
znaczy się … co zrobi inaczej polska rzeźniczka ?
stasakuje polędwicę ?
żeberka rozdzieli ?
kiełbasę inaczej zawinie w papier ?
kocham cech rzeźniczy.. (ale za cholerę nie wiem czym różni się kobieta rzeźnik od faceta rzeźnika :/
Prekur kurka wodna.. zagwozdka od rana ? 😀
to chyba byla alegoria- przynajmniej z mojej strony…
dafunk- a ty nie pracujesz?
znaczy się … co zrobi inaczej polska rzeźniczka ?
stasakuje polędwicę ?
żeberka rozdzieli ?
kiełbasę inaczej zawinie w papier ?kocham cech rzeźniczy.. (ale za cholerę nie wiem czym różni się kobieta rzeźnik od faceta rzeźnika :/
Prekur kurka wodna.. zagwozdka od rana ? 😀
Ano inaczej flaka zwinie.Zrobi wiekszy dluzszy i grubszy.Zastosuje inne proporcja w mielonce wysokowydajnej na korzysc koncowego elementu lancucha pokarmowego.Zespoli poczatek przygotowan,pokreci wyrazistosc startera i przedluzy pamiec o wizycie w rzezni.Gratis doda szklanke krwi dla kazdego ucznia!
😈
kocham szklankę krwi…
😈
kocham szklankę krwi…
Wlasnie sobie przypomnialem.Ostatnio robilem zakupy i dostalem gratis 10kg krowich nog.Teraz szukam kocich oczek i jak znajde to zrobie sobie Saturnalia i polece w kosmos z moim kubelkiem(silosem) smakowitosci !!! 😈
P.S Jak grzecznie poprosisz uracze cie spalinami!
P.S 2 Niektorzy uwazaja ,ze spaliny(odpady) sa najznakomitsze 8)
ba !
kocham spaliny
(tylko że niebardzo ładnie z ust trąci)
a gdzież to pcha cię twa ambicja (iście kosmiczna), zrozumiałem, że przyczyną podboju wszechświata są kończyny bydła…
ale i tak cię kocham !
HAHAHAHA!!!!!!
😆 😆 😆 😉
Marto, Byłam juz u lekarza.Twój sarkastyczny i wyniosły ton jest tutaj zupełnie niepotrzebny. Uzyskałam info,że położna skontaktuje się ze mną ok 12 tygodnia i dopiero wtedy będe miała badania krwi, skan już mi lekarka powiedziała ok 20 tyg będzie. Nie ma badania ginekologicznego. Dlatego właśnie chciałam się spotkac z ginekologiem prywatnie. Wasze komentarze są dziwne. Prosze o radę o ginekologa a tu teksty na temat rzeźników, fryzjerów itd.
Na tym forum zrobiła sie pewnego rodzaju klika. Faworyzujecie sie nawzajem. Jak ktoś z zewnątrz stara się zadać pytanie , które nurtuje zostaje wyśmiany wyszydzony. Jesteście jak towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie każdy kto się pojawia na forum od czasu do czasu nie umie angielskiego, czy jest Januszem.Jestem w Anglii od 8 lat z przerwami. Nie mieszkałam w Yorkshire kiedyś i staram się od Polaków miszkających tutaj uzyskać info.I niestety jest to niemożliwe. Wyzywacie ludzi od Januszów a sami jesteście nie lepsi.Wiem,że mój post zostanie albo zablokowany albo usunięty bo nie jest w wasze melodię ,ale to nie jest pierwszy raz , kiedy odniosłam wrażenie właśnie takie i dlatego postanowiłam napisac co myślę. Nie spodziewam się ,że coś się zmieni ale chciałam wam tylko powiedzieć ,że potwierdzają sie opinie ,że jak ci Polak za granica nie pomoże to tylko zaszkodzi.
Pozdrawiam was serdecznie
Nie przejmuj się i nie gniewaj się. Tak jest na wszystkich forach. W każdej grupie są jacyś żartujący i piszący bardziej czy mniej zrozumiale.
Co nie znaczy, że źle Ci życzą czy coś takiego.
Widać uznali że sedno tematu się wyczerpuje.
Pozdrawiam i zdrowia dla Ciebie oraz "Dzidzi" życzę. 🙂 😀