Strona główna Działy Czarna lista ABC CAR SERVICE !!!!!- ARKADIUSZ G

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tango08
    Członek

!!! ABC CAR SERVICE !!! UWAGA NA TEN GARAZ I MECHANIKA … POTRAFI PIEKNIE CZAROWAC I OPOWIADAC JEDAK JESLI ZALEZY CI NA SAMOCHODZIE NIE ODDAWAJ GO W RECE ABC CAR SERVICE!!! SZKODA TWOJEGO CZASU I PIENIEDZY!!! ZASTANOW SIE 10 RAZY ZANIM ODDASZ TAM SAMOCHOD

nastar
    Członek

A gdzie ten cudowny warsztat sie znajduje bo szczerze mowiac pierwszy raz slysze o takim?

One-eyed Tommy
    Członek

ja tam od dluzszego czasu preferuje kwik-fit. moze cenowo troche drozej niz u jakiegos self-employed mechanika w garazu, ale zawsze solidnie i mam pewnosc ze praca wykonana 'tam gdzie trzeba’ a nie wymysly typu "…a tutaj X juz troche starte, a tutaj przydalby sie wymienic czesc Y. u mnie najtaniej w miescie!" hehe ;p

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tango08 wrote:

!!! ABC CAR SERVICE !!! UWAGA NA TEN GARAZ I MECHANIKA … POTRAFI PIEKNIE CZAROWAC I OPOWIADAC JEDAK JESLI ZALEZY CI NA SAMOCHODZIE NIE ODDAWAJ GO W RECE ABC CAR SERVICE!!! SZKODA TWOJEGO CZASU I PIENIEDZY!!! ZASTANOW SIE 10 RAZY ZANIM ODDASZ TAM SAMOCHOD

Ja osobiscie znam tego mechanika i mam kupe znajomych ktorzy oddaja samochod w jego rece. Nigdy nie slyszalem zeby ktos od niego wyszedl zawiedziony, wrecz przeciwnie – ludzie do niego wracaja…
    Ceny ma recjonalne a jego kilkunastoletnie doswiadczenie mowi samo za siebie.

Moze nie stac cie na naprawe drozsza od samego samochodu i wydaje Ci sie ze estimate jaki Ci dal to za duzo i gdzies moze policzyliby Ci mniej – na pewno w Polsce…

Po drugie twoj pierwszy post na forum swiadczyc moze ze jestes jakac smieszna konkurencja i probujesz wystawic dobrego mechanika.

Tak czy siak, jezeli juz piszesz takiego posta to chociaz napisz poprawne imie osoby ktora oczerniasz… 😯

jackyl
    Participant

tez gidka znam i oddalem samochod w jego rece – nawet dal mi zastepczy na czas naprawy. zaplacilem 3 x mniej niz mi wycenili w angielskim warsztacie i wszystko bylo zrobione tak jak nalezy i na czas.

i jakies konkrety by sie przydaly, co do autora przygody z tym warsztatem, a nie takie ogolnie pieprzenie kotka za pomoca mlotka..

Red
    Członek

Konkrety:
    Wizyta umawiana z tygodniowym wyprzedzeniem nie odbyla sie z powodu braku pradu (??), pomijajac juz, ze na mechanika czekalam okolo godzine, poniewaz zaspal 😯 Po tej godzinie umowilam sie na nastepna wizyte, miala sie ona odbyc za dwa tygodnie. Przebieg: zwykly mot. Stawilam sie ja i naiwnie oddalam swoje kochane autko w rece tego pana. Samochod byl na zwyklych testach i zgodnie z obietnica mechanika mialo to zajac gora godzine. Na mrozie czekajac na powrot samochodu z przegladu spedzilismy ponad dwie godziny. Przy czym dopiero po uplywie poltorej i po kilku kolejnych prosbach mojego meza pan ten laskawie zadzwonil w miejsce gdzie odstawil nasz samochod na testy. Zanim powrocil moj samochod mechanik dzwonil po niego kilka razy a na kanale znalazly sie dwa inne samochody. A moj tak "zaraz wracal" i jakos nie mogl wrocic.
    Kolejna sprawa to rejestracja, ktora jest i owszem lekko przerysowana. Zostala na poprzednim mocie poprawiona i mota przeszla. Ten mechanik ogladajac samochod jeszcze przed przegladem stwierdzil, ze rejestracja jest uszkodona i na pewno mota nie przejdzie. A kiedy mu powiedzialam, ze to dziwne, bo w angielskim warsztacie przeszla to zmienil zdanie, ze uszkodzenia sa w polu B, wiec moze przejdzie, ale gdyby byly w polu A….
    Naprawienie tego co zle wyszlo na przegladzie (plus zaplacenie za retesty) juz w innym miejscu wyniosly mnie taniej, niz wycena tego samego w ABC CAR SERVICE.
    Niestety ale odczulam konkretny brak profesjonalizmu.
    Nie wiem czy zalozyciel tego watku to konkurencja, ale mam takie samo zdanie jak on

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Red wrote:

Konkrety:
    Wizyta umawiana z tygodniowym wyprzedzeniem nie odbyla sie z powodu braku pradu (??), pomijajac juz, ze na mechanika czekalam okolo godzine, poniewaz zaspal 😯 Po tej godzinie umowilam sie na nastepna wizyte, miala sie ona odbyc za dwa tygodnie. Przebieg: zwykly mot. Stawilam sie ja i naiwnie oddalam swoje kochane autko w rece tego pana. Samochod byl na zwyklych testach i zgodnie z obietnica mechanika mialo to zajac gora godzine. Na mrozie czekajac na powrot samochodu z przegladu spedzilismy ponad dwie godziny. Przy czym dopiero po uplywie poltorej i po kilku kolejnych prosbach mojego meza pan ten laskawie zadzwonil w miejsce gdzie odstawil nasz samochod na testy. Zanim powrocil moj samochod mechanik dzwonil po niego kilka razy a na kanale znalazly sie dwa inne samochody. A moj tak "zaraz wracal" i jakos nie mogl wrocic.
    Kolejna sprawa to rejestracja, ktora jest i owszem lekko przerysowana. Zostala na poprzednim mocie poprawiona i mota przeszla. Ten mechanik ogladajac samochod jeszcze przed przegladem stwierdzil, ze rejestracja jest uszkodona i na pewno mota nie przejdzie. A kiedy mu powiedzialam, ze to dziwne, bo w angielskim warsztacie przeszla to zmienil zdanie, ze uszkodzenia sa w polu B, wiec moze przejdzie, ale gdyby byly w polu A….
    Naprawienie tego co zle wyszlo na przegladzie (plus zaplacenie za retesty) juz w innym miejscu wyniosly mnie taniej, niz wycena tego samego w ABC CAR SERVICE.
    Nie wiem czy zalozyciel tego watku to konkurencja, ale mam takie samo zdanie jak on

wiadomo, jakie doswiadczenie, taka opinia 🙂

farta w zyciu tez trzeba miec 😉

jackyl
    Participant
    ”One-eyed wrote:

ja tam od dluzszego czasu preferuje kwik-fit. moze cenowo troche drozej niz u jakiegos self-employed mechanika w garazu, ale zawsze solidnie i mam pewnosc ze praca wykonana 'tam gdzie trzeba’ a nie wymysly typu "…a tutaj X juz troche starte, a tutaj przydalby sie wymienic czesc Y. u mnie najtaniej w miescie!" hehe ;p

k-f tez polecam, szczegolnie jak komus zalezy na czasie. mogli mnie naciagnac na wymiane calego ukladu wydechowego kiedys, ale sprawdzili dokladniej i uczciwie powiedzieli ze wystarczy polowa. cala wizyta trwala 45 min. a jak ktos ma u nich ubezpieczenie, to grzech nie skorzystac z 10% znizki i free motu 😉

czasem warto sie zastanowic, z czym isc do 'mechanika garazowego’, a z czym chocby do takiej sieci jak kwik-fit. 🙂

po co zwykly mot zalatwiac przez posrednika?? 🙄

Red
    Członek

jackyl wrote:

Red wrote:

Konkrety:

wiadomo, jakie doswiadczenie, taka opinia 🙂

farta w zyciu tez trzeba miec ;)[/quote]

Na farta jackyl to ja licze jak kupuje kupon lotto, a nie jak oddaje samochod do "specjalisty" 😉

Poprzedniego mota tez robilam w kwik-fit i tez raczej bylam zadowolona. Ale tym razem chcialam samochod poprostu przejzec troche dokladniej, bo nie zalezalo mi na "odbebnieniu".

Gidek
    Participant

Konkrety:
    Wizyta umawiana z tygodniowym wyprzedzeniem nie odbyla sie z powodu braku pradu (??), pomijajac juz, ze na mechanika czekalam okolo godzine, poniewaz zaspal Shocked Po tej godzinie umowilam sie na nastepna wizyte, miala sie ona odbyc za dwa tygodnie. Przebieg: zwykly mot. Stawilam sie ja i naiwnie oddalam swoje kochane autko w rece tego pana. Samochod byl na zwyklych testach i zgodnie z obietnica mechanika mialo to zajac gora godzine. Na mrozie czekajac na powrot samochodu z przegladu spedzilismy ponad dwie godziny. Przy czym dopiero po uplywie poltorej i po kilku kolejnych prosbach mojego meza pan ten laskawie zadzwonil w miejsce gdzie odstawil nasz samochod na testy. Zanim powrocil moj samochod mechanik dzwonil po niego kilka razy a na kanale znalazly sie dwa inne samochody. A moj tak "zaraz wracal" i jakos nie mogl wrocic.

To moze ja cos powiem w tej sprawie bo przeciez o mnie tu chodzi
    Ja i moja firma co niby taka jest do bani dba o swoich klijetów i o ich portwele .Wykonuje ten zawód od 16 lat i wiem ze zawsze znajdzie sie jakis jegomosc co mu sie nie podoba,jest to normalne jak i lekarz ,ksiadz itpCo do pani "Red",niestety ja na tych przeglądach MOT nie pracuje tylko umawiam spotkania ,ogólnie panowie anglicy którzy tam pracuja sa wysoko wyszkoleni w tej dziedzinie i maja 25 letnie doswiadczenie,potrafia znalesc w samochodzie jakakolwiek usterke nawet najbardziej ukryta.Po ich przegladzie technicznym pojazd jest zupelnie sprawny.Dlatego korzystam z ich uslugi ,ale sa tez ludzmi i moga popelnic jakas gafe co uczynili tamtej soboty…

A co do pana co zalozyl ten temat,prosze o podanie szczególów i zmiane mego imienia,bo nie jest prawidlowa…pozostalych klientów pozdrawiam!!!

http://www.abc-carservice.com

Anonim
    Gość

Gidek wrote:

pozostalych [b:165752463e]klijetów[/size:165752463e][/b:165752463e] pozdrawiam!!!

[img:165752463e]http://s9.rimg.info/1268f46e0bbc95ca24bf9e3339ed7711.gif[/img:165752463e]

nowy_nowa
    Członek

dora750 wrote:

Gidek wrote:

pozostalych [b:44fece7093]klijetów[/size:44fece7093][/b:44fece7093] pozdrawiam!!!

[img:44fece7093]http://s9.rimg.info/1268f46e0bbc95ca24bf9e3339ed7711.gif[/img:44fece7093][/quote] ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😯 😯 😯

nasturcja
    Członek

to ja przetłumaczę z polskiego na polski: klijentów czyli klientów 🙂

Anonim
    Gość

nasturcja wrote:

to ja przetłumaczę z polskiego na polski: klijentów czyli klientów 🙂

Ja mam takie zboczenie. Wolę czytać po polsku, niż… po polskiemu 😉

nasturcja
    Członek

Gidek wrote:

To moze ja cos powiem w tej sprawie bo przeciez o mnie tu chodzi
    Ja i moja firma co niby taka jest do bani dba o swoich klijetów i o ich portwele…

a tu z pewnością chodziło o portfele 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.