Strona główna › Działy › Erystyka › Kłótnia o salon fryzjerki M. Kral
Jestem bardzo milo rozczarowana , pani Kral jest bardzo uprzejma osoba , obciela mnie dokladnie tak jak chcialam w trakcie strzyzenia dopytywala jaka dlugosc chce , ogolnie konsultowala kazdy detal. Salon jest po remoncie , pracuje tez druga bardzo mila ruda dziewczyna , nie znam imienia. Jest nowe solarium lezace ktore opala (po 3 razie jest ladnie brazowa) a nie robi na buraka a i tak jestes blada. Ogolnie nie spotkalam sie z tym zeby ta pani byla niemila czy obgadujaca. Salon oceniam na bardzo dobry poziom , czysto , uprzejmie dla klienta , ceny nie sa wygorowane . Dodam ze to jest obiektywna ocena i widze tam tlumy zadowolonych osob. Nie mam zadnej korzysci z tej opini. Generalnie bardzo na plus. 🙂
A w ogóle to już trzeci Twój post, w którym zwyczajnie skopiowałaś jedną i tą samą wypowiedź:) Czyżbyś nie potrafiła napisać nic innego?:)
"Salon M. Kral", "Opinie o fryzjerach w Leeds" i "Kłótnia o salon fryzjerki M. Kral":) Zacięłaś się, jak zdarta płyta, czy co?:)
Mdli mnie juz powoli od tych fryzjerow.Czy wy ludzie nie uzywacie w ogole opcji szukaj.Jest juz chyba z 10 tematow na temat fryzjerow,naciagania pazurow itp a w kolko powstaja nowe tematy.Chuba ze to powstala nowa konkurencja praganaca dokopac komus.
Filipek, szczera prawda, że niektórzy chcą albo dokopać konkurencji, albo zrobić komuś reklamę, a świadczyć o tym może fakt, że ŻanetaŚliwińska stworzyła zupełnie osobny post pt: "Salon M. Kral", w którym to od razu wkleiła swoją poprzednią wypowiedź na ten temat, a która widniała też w dwóch innych postach, gdzie zachwala fryzjerkę. Oczywiście nie chodzi o sam fakt chwalenia kogoś, bo każdy ma do tego prawo, ale bezmyślne wklejanie swoich wypowiedzi w innych postach, jakby nic innego nie można było na ten temat napisać:) Czy można więc to określić…zwykłym lenistwem?:)
Ja nic nie wklejalam tylko moderator to raz dwa musialam bym sie bardzo postarac zeby byc glupsza od ciebie , kto mieczem wojuje ten od miecza ginie wiec moje prostactwo nawet urojone w stosunku do Twojej osoby znikad sie nie wzielo .
Ja nic nie wklejalam tylko moderator to raz dwa musialam bym sie bardzo postarac zeby byc glupsza od ciebie , kto mieczem wojuje ten od miecza ginie wiec moje prostactwo nawet urojone w stosunku do Twojej osoby znikad sie nie wzielo .
"musiałam bym"…:D To w takim razie skąd się wzięło Twoje prostactwo, skoro nie znikąd?:) Ciekawam:)
Wiesz, niektórzy swoje wypociny tłumaczą dysleksją, ale widzę, że tym razem oberwało się moderatorowi:) Po co miałby wklejać Twoje wypowiedzi…, z resztą nawet jeśli to zrobił, w każdym wydaniu brzmisz, jak "zdarta płyta":D I znów to udowadnianie, kto jest głupszy, czy Ty masz jakieś zboczenie na tym punkcie? Współczuję Ci…
A ty zespoly maniakalno-depresyjne i odzczep sie kobieto, przyczepilas sie jak wrzod do doopy.
A ty zespoly maniakalno-depresyjne i odzczep sie kobieto, przyczepilas sie jak wrzod do doopy.
To może te Twoje wrzody na "doopie" są przyczyną wścieklizny jajników. Powinnaś szybko się tego dziadostwa pozbyć, bo jeszcze bardziej utwierdzisz się w przekonaniu, że znasz się na psychiatrii. Zespoły maniakalno – depresyjne, …niestety Twoja wyobraźnia Cię chyba zanadto wyprzedza, bo zupełnie nie wiesz, o czym piszesz. I czym Ty chcesz się tutaj popisać…
JESZCZE SIĘ NIE URODZIŁ TAKI ,ŻEBY KAZDEMU DOGODZIŁ!!!KAŻDY MA SWOJE ZDANIE!! WIĘC SIĘ TEGO TRZYMAJCIE I NIE SŁUCHAJCIE INNYCH!!
Sama jestem fryzjerka i moglabym wypisywac rozne rzeczy na innych ale po co kazdy ma swoje zdanie i tak naprawde kazdy ma swoj gust czy to fryzury czy ciuchy kazdemu podoba sie co inne i to ze jednemu podoba sie sciecie w X salonie to nie znaczy ze drugiej osobie tez bedzie sie tam podobac. WIEC LUDZIE POMYSLCIE CZASMI CO PISZECIE… MOZNE PODAN NR TEL JESLI KTOS PYTA ALE PO CO ZARAZ OCZERNIAC SALON X CZY Y DLA MNIE TO BRDURA…………………….
Potwierdzam słowa jola79. W salonie brudno, że szok. W Polsce by nie miał miejsca bytu. A Pani Elżbieta strasznie nie przyjemna kobieta a partaczka jakiej mało. Więc nie wiem po co ta reklama. Żenada….
bobas wez sie zastanow co piszesz polska mentalnosc,wejsc na bloga i smarowac g…m tylko tyle potraficie,zwykla zazdrosc czy co bo nie rozumiem? ty za to juestes taki mily ze glowa boli wlasnie widac jakim jestes czlowiekiem,jak dla mnie salon jest czysty!!!!!!!!!!! 👿 polakom dogodzic to czysta jazda bez trzymanki w jednym brudno,w drugim za drogo,a jak idziesz ulica to widac polaka w sandalkach i bialych skarpeteczkach,tacy czysci a w kosciele woda jada jak z obory,wiec sie zastanowcie
Boze dziwczyno a tobie co??? Ty chyba naprawde tam pracujesz albo co bo bronisz tego salonu jak by ci za to placili!!!!!!!!!! KAZDY MA SWOJE ZDANIE I MA PRAWO JE NAPISAC!!!!!! TOBIE SIE TAM PODOBA A INNYM NIE I MA DO TEGO PRAWO
Niunia tak na powaznie to masz probleby emocjonalne co?wez dziewczyno ogarnij sie i nie osmieszaj .A z p.Elizabet profesjonalizmem do M .Kral oj daleko.
asia111 nie pracuje tam nikt mi nie zaploacil i jak napisalas kazdy ma swoje prawo napisac co mysli ja napisalam co napisalam i zaczely sie ataki,nie lubie jak sie kogos oczernia,lub pisze o kims zle zwlaszcza jesli sie blizej niezna osoby albo wypowiadac sie na temat salony jesli ktos nawet nie usiadl przed lustrem i dal sie obciac itp.zycie prywatne Pani Elzbiety nie powinno nikogo interesowac a wiekszosc wchodzi i oczernia kogos po wygladzie zaladujcie swoje fotki i pokazcie twarz
basienka dla ciebie nie jestem zadna dziewczyna nie sugeruj sie moim nickiem i liczba 76 przypuszczam ze jestem od ciebie o wiele starsza,zadnych zaburzen emocjonalnych nie mam-pech…Kralowa to przykro mi mowic ale to partacz jakich malo i gdybym sie pokazala ponownie w jej salonie z pewnoscia iedzialaby kim jestem
..Zaladujcie swoje fotki i pokazcie twarz 😛 To czekamy na Twoja.fajnie ze jestes zadowolona. 😉