Strona główna Działy Erystyka Kłótnia o salon fryzjerki M. Kral

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    ola35
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SAMIRAHINI wrote:

[
    Dobra, dobra, ale takie obciecie kosztuje. U polskiego fryzjera zaplaca moze 15-20 funcikow, (albo jeszcze mniej jesli obcinaja sie w POlsce) u angielskiego dobrego fryzjera wydaje sie conajmniej 30-35 za zwykle obciecie, nie mowiac juz o farbowaniu itp.

Cheeky, a gdzie taki tani dobry fryzer za 30-35 F???
    Wedle mojej skromnej orientacji dobry fryzjer-stylista to wydatek rzedu conajmniej 60F w przypadku operacji na krotkich wlosach.
    Mozna oczywiscie umowic sie i z Nicky Clarke (takze i w Leeds) za jedyne minimum 200F sciecie plus 120f wstepna konsultacja 😀

tak delikatnie mowiac przeginasz to ze ktos bierze 15-20 f za strzyzenie to juz nie moze byc dobrym fachowcem ,niestety polki i polacy tacy sa ze placic duzo niechca a chcileli by miec cudo na glowie ,a jak maja dac o 5 f wiecej to zaraz smaruja fryzjerowi tylek bo wydal o 5taka za duzo smieszni i zalosni klienci jak by mogli to za strzyzenie gora 5 taka to by zaplacili bo jak przelicza na zlotowki to cale 25 zl a to dla nich juz majatek osmieszaja sie piszac tu jak to kazdy fryzjer polski jest do bani mysle ze to konkurencja konkurencje smaruje albo mezowie i dobre przyjaciolki owych fryzjerek opinie wystawiaja ,a no tak jak juz ktos tu napisal jeszcze sie taki nie narodzil by dogodzil kazdemy pozdrawiam smiechowych forowiczow

kunegunda
    Participant

a ja tam dla facetow polecam salon fryzjerski kolo stacji kolejowej. Stare dziadki a ja na sciecie nie nazekam i chyba jako ostatni w leedz uzywaja brzytew 🙂

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

ola35 wrote:

SAMIRAHINI wrote:

[
    Dobra, dobra, ale takie obciecie kosztuje. U polskiego fryzjera zaplaca moze 15-20 funcikow, (albo jeszcze mniej jesli obcinaja sie w POlsce) u angielskiego dobrego fryzjera wydaje sie conajmniej 30-35 za zwykle obciecie, nie mowiac juz o farbowaniu itp.

[b:821cfae453]Cheeky, a gdzie taki tani dobry fryzer za 30-35 F???
    Wedle mojej skromnej orientacji dobry fryzjer-stylista to wydatek rzedu conajmniej 60F w przypadku operacji na krotkich wlosach.
    Mozna oczywiscie umowic sie i z Nicky Clarke (takze i w Leeds) za jedyne minimum 200F sciecie plus 120f wstepna konsultacja 😀

tak [/b:821cfae453]delikatnie mowiac przeginasz to ze ktos bierze 15-20 f za strzyzenie to juz nie moze byc dobrym fachowcem ,niestety polki i polacy tacy sa ze placic duzo niechca a chcileli by miec cudo na glowie ,a jak maja dac o 5 f wiecej to zaraz smaruja fryzjerowi tylek bo wydal o 5taka za duzo smieszni i zalosni klienci jak by mogli to za strzyzenie gora 5 taka to by zaplacili bo jak przelicza na zlotowki to cale 25 zl a to dla nich juz majatek osmieszaja sie piszac tu jak to kazdy fryzjer polski jest do bani mysle ze to konkurencja konkurencje smaruje albo mezowie i dobre przyjaciolki owych fryzjerek opinie wystawiaja ,a no tak jak juz ktos tu napisal jeszcze sie taki nie narodzil by dogodzil kazdemy pozdrawiam smiechowych forowiczow[/quote]

Wgwoli sprostowania, tylko wytluszczona czesc posta jest mojego autorstwa. Text powyzej pogrubienia to cytat z posta cheeky ;D

mala1234
    Participant

co ten post tu robi

mala1234
    Participant

to troche przestarzaly temat
    a tak przy okzji gdzie jest ela

Anonim
    Gość

Jestem bardzo milo rozczarowana , pani Kral jest bardzo uprzejma osoba , obciela mnie dokladnie tak jak chcialam w trakcie strzyzenia dopytywala jaka dlugosc chce , ogolnie konsultowala kazdy detal. Salon jest po remoncie , pracuje tez druga bardzo mila ruda dziewczyna , nie znam imienia. Jest nowe solarium lezace ktore opala (po 3 razie jest ladnie brazowa) a nie robi na buraka a i tak jestes blada. Ogolnie nie spotkalam sie z tym zeby ta pani byla niemila czy obgadujaca. Salon oceniam na bardzo dobry poziom , czysto , uprzejmie dla klienta , ceny nie sa wygorowane . Dodam ze to jest obiektywna ocena i widze tam tlumy zadowolonych osob. Nie mam zadnej korzysci z tej opini. Generalnie bardzo na plus. 🙂

yuuki
    Członek

spam!!! 😈

kitkat
    Participant

sądząc po ilości postów nie jestes świeża na forum więc po co robisz tą reklame – tak nie wolno m.kral ci zapłacił?

Anonim
    Gość

Nie robie zadnej reklamy i nikt mi nie zaplacil za to!!! Czy jezeli cos sie poprawilo i jest bardzo w porzadku to nie wolno sie tym podzielic? Jest to calkowicie obiektywna opinia.

sandra26
    Członek

zanetasliwinska20 wrote:

Jestem bardzo milo rozczarowana , pani Kral jest bardzo uprzejma osoba , obciela mnie dokladnie tak jak chcialam w trakcie strzyzenia dopytywala jaka dlugosc chce , ogolnie konsultowala kazdy detal. Salon jest po remoncie , pracuje tez druga bardzo mila ruda dziewczyna , nie znam imienia. Jest nowe solarium lezace ktore opala (po 3 razie jest ladnie brazowa) a nie robi na buraka a i tak jestes blada. Ogolnie nie spotkalam sie z tym zeby ta pani byla niemila czy obgadujaca. Salon oceniam na bardzo dobry poziom , czysto , uprzejmie dla klienta , ceny nie sa wygorowane . Dodam ze to jest obiektywna ocena i widze tam tlumy zadowolonych osob. Nie mam zadnej korzysci z tej opini. Generalnie bardzo na plus. 🙂

Chyba jednak Ci ktoś zapłacił:) Tytuł postu: Salon M. Kral, osobna opinia na Jej temat, a dlaczego nie w temacie, gdzie dziewczyna pytała o dobrego fryzjera:) Dziwna Jesteś Żaneta:) I Ty twierdzisz, że nie reklamujesz:D

sandra26
    Członek

zanetasliwinska20 wrote:

Nie robie zadnej reklamy i nikt mi nie zaplacil za to!!! Czy jezeli cos sie poprawilo i jest bardzo w porzadku to nie wolno sie tym podzielic? Jest to calkowicie obiektywna opinia.

Z pewnością, gdybyś dopisała swoją opinię do postu, który już wcześniej był maglowany kilkakrotnie, jeśli chodzi o dobrego fryzjera, wszyscy widzieliby Twoją odpowiedź:)

szczera
    Członek

A to sie rozumie ze to juz by nie byla reklama 😯 Co niektore tu na forum zywia sie tu tylko aferkami wiec wolalyby negatywne opinie byly by szczesliwsze .To takie polskie

basienka
    Participant

A tam odrazu klotnia,walka o klijenta.M.kral podnosi poprzeczke a konkurencja nie spi wiec trzepa jej zrobic antyreklame.Dziewczyna ma talent i jest dobra wtym co robi ja jestem zadowolona,co nie znaczy ze kazda bedzie ,i musi tam leciec.A tak w ogole jakie ma znaczenie ze p.kowalska robi sobie wloski u p.x a p.nowak u p.Y bo nie wiem o co biega przeciez te wypowiedzi i tak nie sa wczystych intencjach.

Anonim
    Gość

Jeju nie zauwazylam dziwna to chyba ty Sandra jestes , nie mozna przeciez juz nikogo pochwalic bo zaraz jestes pomagier bo ci placa no to ju jest kur..a zenujace wrecz, nie podoba ci sie to tam nie chodz proste? Tak PS ZA KAZDA DOBRA OPNIE DOSTAJE 5 POUND CHYBE WIECEJ NIZ TY ZA GODZINE PRACY.

sandra26
    Członek

zanetasliwinska20 wrote:

Jeju nie zauwazylam dziwna to chyba ty Sandra jestes , nie mozna przeciez juz nikogo pochwalic bo zaraz jestes pomagier bo ci placa no to ju jest kur..a zenujace wrecz, nie podoba ci sie to tam nie chodz proste? Tak PS ZA KAZDA DOBRA OPNIE DOSTAJE 5 POUND CHYBE WIECEJ NIZ TY ZA GODZINE PRACY.

🙂 Owszem, jak najbardziej można pochwalić, ale zaczynając nowego posta, powinnaś raczej zacząć od pytania: "Jakie macie opinie na temat Salonu Fryzjerskiego M. Kral", czy coś w tym stylu dodając własną, a Ty zaś od razu wyskoczyłaś, że jest cudowny, świetny i w ogóle:) Czy ja się czepiam, że Jesteś zadowolona z usług? Nie, bo sama nie raz tam idę i czuję się świetnie zaraz po wyjściu:), więc "o co kaman"?:) Znów problemy z czytaniem ze zrozumieniem?:) I dlaczego atakujesz mnie tymi swoimi prostackimi określeniami, że napewno zarabiam mniej niż Ł5 na godzinę…, wydaje Ci się, że Ł5 czyni Cię Panią tego świata… Dziewczynko, otrząśnij się z tego wielkiego snu i pomyśl, że są ludzie, którzy Ł5/h zarabiali 10 lat temu:), więc nie wyskakuj mi tutaj, jak "Filip z konopii":) Musisz się badziej postarać, jeśli chcesz mi ubliżyć, bo Twoja wiedza na mój temat i tak jest bardzo uboga Cwaniaro:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.