Strona główna › Działy › Erystyka › Kłótnia o salon fryzjerki M. Kral
Ja przepraszam bardzo ale Alek wrecz zacytuje:
[i:e23a93caf2]Moze wyglądasz jak jakaś wieśniara z getta albo masz przerośnięte wielkopańskie maniery ze wsi rodem i dlatego nie jesteś tam szczególnie mile widziana oraz nikt nie ścieli przed Tobą czerwonego dywanu dla gwiazd???? [/i:e23a93caf2]
Jak dla mnie twoj komentarz jest bardziej chamski !! niz pani, ktora zaczela watek! Moglbys sie tak nie odzywac?? Dziekuje 😉
I nie bardzo rozumiem Twoja argumentacje – jesli nawet ktos wyglada jak "wiesniak" to znaczy,ze mozna sie do niej/niego odezwac – Czego??!!
Daj spokoj!!
Na temat salonu pani Kral tez juz sie kiedys wypowiadalam wiec nie bede sie powtarzac. Ale klientka, uwazam, ma prawo do tego by sie odnoszono do niej z godnoscia.
i jajniki zostawmy w spokoju 🙂
Daj spokój- umiesz czytać ze zrozumieniem?
Pisze wyraźnie, że nie chodzi o wszystkie Polki, śmieszą mnie takie głupie wnioski…
Nie zauważyłaś, że tu nie piszą wszystkie Polki z Leeds?
Nie rozumiesz, że nie ma sensu odnosić się do tych, które nie zabieraja głosu, albo dysponują większą kulturą niż te opisane?Tak trudno to pojąć?
A solidarność jajników to sobie schowajcie dla siebie, albo na manifę uliczną. Trzeba odróżniac kobiety mądre od głupich i tyle.
tak umiem czytac ze zrozumieniem, a ty ??
jeśli przeszkadza ci ze to kobiecy temat to się nie odzywaj. niesamowicie się ciesze ze przebywasz w gronie tych mądrzejszych kobiet które nie maja czasu siedzieć na forum, może nasiąkniesz jakaś ogładą i zaczniesz się do reszty kobiet odzywać z szacunkiem. bo póki co dzięki tobie większość tematów zmienia się w najeżdżanie na fate, tylko jątrzyć potrafisz czy jak. frustracja się wylewa z twoich postów niesamowita.
tyle mam do powiedzenia
proszę pojedz mi jaka jestem głupia i jak nic o tobie nie wiem. czekam
Jak dla mnie twoj komentarz jest bardziej chamski !! niz pani, ktora zaczela watek! Moglbys sie tak nie odzywac?? Dziekuje 😉
I nie bardzo rozumiem Twoja argumentacje – jesli nawet ktos wyglada jak "wiesniak" to znaczy,ze mozna sie do niej/niego odezwac – Czego??!!
Daj spokoj!!
Cosik mnie sie widzi ze Fata zrobil sobie "worek treningowy" z forum , a ze trening czyni mistrza !!! strach pomyslec co sie bedzie dzialo w …. no
kurde poemacie czy trylogii 😈 😉
dekalog 😉
buhahaha………
Trochę dziwna ta dyskusja, zwłaszcza argumentacja faty, ale to już chyba jego stała przypadłość.
Ja chodzę do salonu Luiza, bardzo miła obsługa i świetne fryzjerki, polecam.
Nic dodać nic ująć, a jeżeli komuś nie odpowiada jakość usług zawsze może wyrazić swoją opinię na miejscu, podzielić się swoją opinią na forum itd., można to zrobić w cywilizowany sposób, bez obrzucania się błotem i obrażania nawzajem.
A swoją drogą uciekanie się do argumentów klasowych, wytykanie komuś pochodzenia, przywołuje tak typowy dla polskiej polityki sposób pseudo-dyskusji i świadczy o sporych brakach intelektualnych.
To chyba na tyle apropos fryzjerów w Leeds
😆
no ja nie lubie wyrzucac pieniedzy w bloto a takie obciachowe i gejowskie fryzurki rodem od tych kozojebcow mnie nie rajcuja!!!
no ale coz nie kazdy lubi to samo!!! Ty masz prawo sie do nich upodabniac jelsi tylko chcesz!!! Kazdy ma prawo wolnego wyboru, z tym ze nie zawsze jest on slyszny….
😯
bardzo "ladnie" sie pani tutaj wypowiedziala
no ale nie zmieniajmy tematu
Jeszcze sie taki nie urodzil ,co by wszystkim dogodził…………
Tak brzmi przysłowie,a kazdy z nas i tak bedzie mial swoja opinie co do danego fryzjera.
Ja bylam w Leeds u 2 roznych i powiem zaden mnienie zadowolil.
Raz bylam u KRAL.-mam geste wlosy dlugosci troche za lopatki.Za pasemka,podciecie i prostowanie zaplacilam 70 funtow…-OK GDYBY NIE CENA NIE MAM ZASTRZEZEN.
DRUGI:SALON SHINE-szczerze KATASTROFA.
Jesli o kolor chodzi to ok nawet ,nawet ,ale obciecie to ….DO DZIS MNIE SZLAG TRAFIA.
Prosilam o wycieniowanie.Jak mi ona wyprostowala i zaczesala to nie widzialam roznicy,ale jak ja sama sobie wyprostowalam -TO WLOSY WYGLADALY JAK BYM POD KOSIARKE WPADLA.Dzieki Bogu mam krecone wlosy,wiec po umyciu sie poskrecaly i nie widac roznicy,ale wyprostowac sie nie da….sa tak krzywo obciete,ze ja chyba sama bym lepiej sobie obciela.
Cena za taka przyjemnosc-62funty….
Aha robilam sobie oczyszczanie twarzy i takie tam maseczki,DRUGA KATASROFA-wrocilam do domu z polowa czarnych wagierkow,i do tego jeszcze pod nosem najbardziej widoczny,ktory juz sama se wycisnelam.
CENA-30 funtow….
Doslaownie,ludzie opanujcie sie i wykonujcie dobrze swoja prace….
hmmm JEDNAK mam nauczke i zostane przy mojej fryzjerce w Polsce-pasemka,podciecie,prostowanie-130 zl.
I ZAWSZE ZADOWOLONA…..
No to powodzenia w Polsce!!!
to co tu jeszcze robisz karla skoro nikt ci nie moze dogodzic
karla oczernilas chyba wszystkich fryzjerow z leeds.To nie ich wina ze masz problem z wlasnym JA.moze poprosu popatrz rano w lustro.
ela1981 wrote:moze zadzwon do salonu, oni powinni miec jakis kontakt z nia
najlepiej tak:
'czesc kralowa, strzygla mnie kiedys u Was jakas krotka brunetka, masz moze namiar? bo reszta tam lacznie z Toba to sie nie nadaje do strzyzenia, rozumiesz..’[/quote]
dokładnie , ciekawe kiedy będzie temat o mechanikach , taksiarzach, budowlańcach itp. itd. itp. itd. itp. itd. o i jeszcze hydraulikach i pomywaczach okien
na czarną listę od razu z nimi , tam obok polskiego sklepu co to zawsze świeży towar mają 😆
Ja jestem stala klijentka od dlugiego czasu w M.kral i jestem zawsze za dowolona z uslugi .Personel bardzo mily ,a chamstwo to czesto tu na forum sie udziela.Zreszta nudny i nie smaczny temat fryzjerow sie powtarza za czesta ,chyba za duzo konkurenci .A propo moze co niektore to chirurga potrzebuja ,psychologa?
Ja jestem stala klijentka od dlugiego czasu w M.kral i jestem zawsze za dowolona z uslugi .Personel bardzo mily ,a chamstwo to czesto tu na forum sie udziela.Zreszta nudny i nie smaczny temat fryzjerow sie powtarza za czesta ,chyba za duzo konkurenci .A propo moze co niektore to chirurga potrzebuja ,psychologa?
zalosny jest ten temat widac jak konkurencja konkurencji tylki smaruje jak ktos jest dobry to nie musi za wiele sie reklamowac bo jesli klient zadowolony to zawsze poleci ten zaklad swojej znajomej i w taki o to sposob reklama robi sie sama a smarujac jeden zaklad a chwalc swoj mysle ze nic dobrego nie zdzialacie bo az slabosc ogarnia jak czyta sie wasze posty kobiety jestescie jak jakies chlopki ze wsi zadnej godnosci w was szanujcie sie i innych bo tak nieladnie i klientki was docenia pozdr
zabawne i o co tu taka awantura mysle ze to sa ataki jednego salonu na drugi by tylko dopiec konkurencji a czy to cos zmieni mysle ze nie a wy sobie nerwy szarpiecie czy jest to warte waszych nerwow , 😀 a nie urodzil sie jeszcze taki czlowiek by wszystkim dogodzil , a takie dyskusje do niczego nieprowadza tylko sie nakrecacie pozdrawiam 😀
…a ja swojej zonie sam farbuje wlosy 🙂
a co:)
szczesciara z twojej zonki pozdrawiam