Strona główna Działy Hyde Park Szukam pewnej dziewczyny z Bradford

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Camell
    Participant

Witam wszystkich serdecznie i od razu mam gorącą prośbę 🙂
    Mianowicie 15 maja ( w sobotę o 18 ) na mszy z chrzcinami w kościele w Bradford widziałem dziewczynę, ładnie się uśmiechała i fajnie wyglądała długie czarne włosy , ciemna karnacja, czarny płaszcz/ kurtka, miała myślę sobie że może około 30 lat, siedziała sama,
    cóż, więcej jej nie widziałem , a szkoda 🙁 może ktoś z was kojaży dziewczynę o podobnym wyglądzie ( wiem że co 3 tak wygląda) która sama chodzi do kościoła albo wtedy była????

Jak ktoś mi pomoże ją odnależc będę bardzo wdzięczny 🙂

Pozdrawiam

Camell

fatamorgana
    Participant

Cześć.
    Od razu Ci powiem: jesteś fujara! 🙄
    Trzeba było zagadać, spytać skąd jest…
    Tu nie Polska i zaścianek. Tutaj się ludzie spontanicznie i swobodnie do siebie zwracają.
    Nikt Cię nie pogoni za odezwanie się do dziewczyny-no chyba że to ciapata… 😆

Pozdr.

Camell
    Participant

Fujara, tak ?
    Byłem ojcem chrzestnym tego dziecka, kierowcą i fotografem i jak twoim zdaniem miałem to zrobić, zostawić wszystkich i wszystko i zacząć bajerować ją w środku mszy?
    A Ty swoją drogą jak nazwiesz siebie skoro kasujesz posty kolegów którzy cię trochę skrytykowali ???????

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Camell wrote:

Fujara, tak ?
    Byłem ojcem chrzestnym tego dziecka, kierowcą i fotografem i jak twoim zdaniem miałem to zrobić, zostawić wszystkich i wszystko i zacząć bajerować ją w środku mszy?
    A Ty swoją drogą jak nazwiesz siebie skoro kasujesz posty kolegów którzy cię trochę skrytykowali ???????

Widzisz, powinieneś być jak Mak Gajwer (sorry za spolszczenie) 😀

PS. Wiem jedno: w tym kościele to na pewno nie byłam ja [img:b1850c6338]http://s5.rimg.info/be6714c5512bafcd630c2ca3951a29e8.gif[/img:b1850c6338]

czlek
    Participant

skoro nie moze biedny fata przezyc krytyki delikatnej wiec kasuje posty,dlatego coraz mniej ludzi tu zaglada

czlek
    Participant

dora to ty tez jestes wysoka brunetka i ladnie sie usmiechasz do tego bywasz w kosciele w niedziele?-moze jakas kawusia?

bartosz
    Participant

o widzę że redaktorek został specjalistą od kontaktów męsko-damskich a swoją drogą to kościół wydaje mi się dziwnym miejscem na podrywanie kobiet ale pewnie to zależy od stopnia desperacji 😆

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    czlek wrote:

dora to ty tez jestes wysoka brunetka i ladnie sie usmiechasz do tego bywasz w kosciele w niedziele?-moze jakas kawusia?

Niestety. Raczej niska. W kościele bywam, natomiast nie w katolickim. No i nie wiem, co mój partner powiedziałby na kawę z kimś hihi 😉

dee-dee
    Participant

Hej Camell

Rzeczywiscie sytuacja nie sprzyjala zapoznaniu sie hehe. Ale bez obaw.
    Podejrzewam ze jesli dziewczyna byla sama to znaczy ze chodzi raczej regularnie.
    Wiec powodzenia w nastepna niedziele…

Camell
    Participant

hmm
    No właśnie problem w tym że już 3 tygodnie z rzędu jej nie było a ja nie jestem z Bradford i specjalnie jeżdzić żeby na nią "polować" to też mi się nie chce 🙁

cheeky girl
    Participant

fatamorgana wrote:

Nikt Cię nie pogoni za odezwanie się do dziewczyny-no chyba że to ciapata… 😆

Pozdr.

Albo Fata 😆

100%polak
    Participant

Camell wrote:

Byłem … fotografem i jak twoim zdaniem miałem to zrobić…

Wstawić kawałek zdjęcia jakie jej zrobiłeś – proste

Zapytać o to samo na forum Bradford – są trzy albo i cztery o tym mieście, ale tylko jedno ma aktywnych forumowiczów , poszukaj – (tu nie lubią reklamowania innych "forów")

Przeszukać n-k ( chyba że przyjechała do Bradford w odwiedziny)

Camell
    Participant

Już przeszukałem NK ale albo słaby ze mnie detektyw albo jej tam nie ma, a co do zdjęcia to nie wiem czy publikowanie kogoś zdjęcia na forum będzie OK ?

dee-dee
    Participant

Camell
    wiem ze chcesz ja znalezc, ale nie publikuj jej zdjecia na forum!!!! taka rada od serca.

Camell
    Participant

No właśnie, nie mam w zwyczaju tego robić a znając moje szczęście to zaraz znalazłby się ale jej mąż 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.