Strona główna › Działy › Hyde Park › Polki z Lądka + Kameruńczyk + Peru = więzienie
i o polskich dziewczynach jest glosniej bo jak napisales sa niejednokrotnie ladne i wiecej z nich zwiazalo sie z obcokrajowcami nie tylko z afryki czy pakistanu ale to wlasnie panowie polacy o nich mowia i robia im czasem niezla renome dlatego niesie sie po anglii i polsce jakie to polki sa latwe
ale nikt juz nie pisze ze polka jest latwa jesli zwiaze sie z chlopakiem z europy czy z anglikiem …
polskich facetow boli to ze polskie dziewczyny wola inne narodowosci –
z ciekawosci ,bo maja cos do zaoferowania …mozna wymieniac
sam napisales ze polscy faceci nie maja duzo do zaoferowania i sa zakompleksieni a o niektorych manierach wolala bym nie rozmawiac
wiec prosty wniosek
niech kazdy zajmie sie swojimi sprawami a swiat bedzie lepszy
i o polskich dziewczynach jest glosniej bo jak napisales sa niejednokrotnie ladne i wiecej z nich zwiazalo sie z obcokrajowcami nie tylko z afryki czy pakistanu ale to wlasnie panowie polacy o nich mowia i robia im czasem niezla renome dlatego niesie sie po anglii i polsce jakie to polki sa latwe
ale nikt juz nie pisze ze polka jest latwa jesli zwiaze sie z chlopakiem z europy czy z anglikiem …
sam napisales ze polscy faceci nie maja duzo do zaoferowania i sa zakompleksieni a o niektorych manierach wolala bym nie rozmawiacwiec prosty wniosek
bardzo slusznie ujete. nic dodac nic ujac. pogratulowac. czyli sa jeszcze normalnie myslacy ludzie. szkoda ze ich tak malo.
😆 😆 😆 😆
mala1234 wrote:i o polskich dziewczynach jest glosniej bo jak napisales sa niejednokrotnie ladne i wiecej z nich zwiazalo sie z obcokrajowcami nie tylko z afryki czy pakistanu ale to wlasnie panowie polacy o nich mowia i robia im czasem niezla renome dlatego niesie sie po anglii i polsce jakie to polki sa latwe
sam napisales ze polscy faceci nie maja duzo do zaoferowania i sa zakompleksieni a o niektorych manierach wolala bym nie rozmawiacwiec prosty wniosek
bardzo slusznie ujete. nic dodac nic ujac. pogratulowac. czyli sa jeszcze normalnie myslacy ludzie. szkoda ze ich tak malo.[/quote]
To bie znow pies zdechl ze sie podlizujesz??? twoj stary styl
To nie jest tak ze ktos komu zaglada do wyra…
I co maja do zaoferowania ci lovelasi z AZJI sklepik z polkim jedzeniem coffe shop ze smierdzacym jedzeniem czy posade w Supervisera w zapyzialym magazynie czy sypiacy sie samochod lub mieszkanie z Counsilu…
Czesto jak w Leeds jezdzilem taksowkami to ciapaci kierowcy Cabow sami zapytywali o polki jak dowiedzeli sie ze ja z Polski czeste teksty ze Polish girl is Hot na co ja every girls is hot but Polish girls is beautifull …
Takze sami wiecie jak jest pracujacy po wszelkiego typu fabrykach czy warehousach ludzie z Yorshire znaja historie milosne Polek z supervisorami z Kurdystanu,Pakistanu czy Indi lub Afryki obsciskujace sie na korytarzach lub w szatniach…po to tylko aby dostac awans w pracy … Angielki nie sa zainteresowani relacja z Azjatami czy Afrykanczykami i dla nich Azjatow jest to niezwykle ze biale kobiety z Europu Srodkowo- wschodniej sie nimi interesuja..bo w ich kraju nie rozmawia sie z Kobietami i nie podaje reki..etc… a jesli kobieta rozmawiaj juz z meszczyzna oznacza ze kobieta chce seksu i dlatego sie tak slinia.. Poprostu.Roznice kulturowe… Zreszta jak chca sypiac to ich sprawa tylko niech nie beda dumne bo nie ma z czego.. i po co sie z tym obnosic…?
Co tu duzo mowic ,pisac generalnie Polki maja zla opinie w U,.K ale ostatnio sie to zmienia bo wiele polek przyjezdza ze swoimi facetami do U.K.
Temat rzeka wielokrotnie waklowany na forum zajrzyj do domom dzecka w Bradford i zobacz ile kolorowych dzieci o polkich imionach zostalo porzuconych przez matki.?
I co maja do zaoferowania ci lovelasi z AZJI
A co maja do zaoferowania polscy chlopcy? 😉
SpokoBoyxxx:) wrote:I co maja do zaoferowania ci lovelasi z AZJI
A co maja do zaoferowania polscy chlopcy? ;-)[/quote]
W wiekszosci niewiele szczegolnie w Yorkshire prace w Warehousie, ale to sie zmienia pomalu…
Spora czesc Polakow choc niestety mniejszosc studiuje ma dobra prace …
Anyway… znam takich co kupili tu domy,poukladane zycie,maja swoje biznesy(glownie Londyn), ale to jednostki ktore maja tez tu swoje rodziny i wspolnie pracuja na splate kredytu.
Wiadomo ze od wiekow w kontekscie zwiazkow damsko-meskich jest tez kontekst materialny.
Jesli juz wystepuje kontekst Seksualno- lozkowy dobra rada PLAY HARD PLAY SAFE !!!! 😯 😯 😯
no wlasnie sam mi racje przyznales
polskie single wiekszosc pracuja w magazynach i innych fabrykach wolne chwile spedzaja w meskim polskiem towazystwie przy wodeczce nie nawiazuja w wiekszosci znajomosci z innymi narodowosciami /oprocz cyganow/ i kolo sie zamyka polacy trzymia z polakami
a dziewczyny widocznie chca dojsc do czegos – a najprosciej zawsze przez lozko wiec nawet gdy sypiaja z tymi kolesiami zeby awansowac w pracy czy mieszkac w councilowej chacie czy jezdzic rozwalajacym sie samochodem albo miec ladne ciuchy i dobry sex to moze w ich wyobrazeniach doczegos doszly albo daza albo po prostu sie zakochaly w tych chlopakach
co do swojich interesow-swojich domow moze po councilowych/albo i nie jak zauwazyles sa to juz w wiekszosci pary a nie single
napisales o sierocincu w bradford hmm…
tak jest tam pare dzieci z o polskiej narodowosci- ale dlaczego
poniewaz mamy nie zniosly presji polskiego otoczenia tu w anglii
a jeszcze gorzej mialy by wracajac z takim maluszkiem do polski
a sprawdz w polskich domach dzieckach ile jest strikte polskich bialych dzieci pozuconych
albo tych tzw euro sierot bo rodzice zapomnieli o nich i sa tu w uk zarabiaja tzw na rodzine i biora na nie zasilki i inne rzeczy a one biedne w polsce
SpokoBoyxxx:) wrote:I co maja do zaoferowania ci lovelasi z AZJI
protestuje- my chłopcy z polski mamy wiele w swojej ofercie oto kilka przykładów- wąsy oraz kilkudniowy zarost- błyszczące dresy w komplecie z butami nike- zawsze obecne reklamówki z lidla-obowiązkowy przerywnik na k… oraz oddech co powala- no i jak kobietki zatkało?
Po co walkowac ten sam temat kolejny raz??
Skoro sa tak durne, zeby za councilowska chate, pieniadze, prace oddawac sie azjatom, afrykancom czy komu tam jeszcze, to ich sprawa.
Nie przesadzajcie z ta nadzwyczajna uroda Polek, bo jeszcze nigdy nie widzialem naprawde ladnej rodaczki z ciapatym, afrykanem czy "dumnie" 😆 brzmiacym Brytyjczykiem 😆 😆
Wiele z nich przyjezdza z malych miejscowosci, gdzie koles jezdzacy stara beta 3 z ’95 roku byl kims, wiec widzac caly ten "swiat" tutaj dostaja malpiego rozumu.
Wiele Polek zanim przywedrowalo od UK, doznalo zawodow milosnych, wiec mysla ze tutaj na ziemi obiecanej wsrod tylu roznej masci mieszanek kulturowych znajda swego ksiecia.
W wiekszosci przypadkow dzieje sie odwrotnie, po prostu z natury mezczyzni to zwykle samce, zaspokaja potrzeby i ida dalej, a glupie babska mysla ze sa ich wybrankami 😆
Znam tez wiele Polek, ktore brzydza sie Afrykanow, Azjatow i calej rzeszy tych Brytoli. Wiele z nich negatywnie wyraza sie o Wlochcach, Francuzach i innych Europejczykach, ktorzy niby tak fantastycznej urody i temperamentu okazuja sie zwyklymi pustakami, brudasami i nachalnymi psami.
Co to facetow, to roznie to bywa, mnie osobiscie czarne czy azjatki odpychaja, naprawde nie wiem co moze sie podobac w czarnej kobiecie??
Najprawdopodobniej chec sprobowania czegos innego.
Ale gadanie ze polscy faceci nie maja nic do zaoferowania, albo ze sa nieatrakcyjni itp wywody, to sorki dziewczyny, ale albo bylyscie z jakimis palantami albo same wygladacie jak smoki, w dodatku macie piekelny charakter, dlatego normalni polscy mezczyzni Was olewaja.
Osobiscie wiem, ze cudzoziemki nie sa obojetne na Polakow, czesto sa zafascynowane naszymi manierami, szacunkiem do kobiety, dowcipem i troska o nie.
Nie wspminajac tez o czesto muskularnej sylwetce 8)
Indra wrote:SpokoBoyxxx:) wrote:I co maja do zaoferowania ci lovelasi z AZJI
protestuje- my chłopcy z polski mamy wiele w swojej ofercie oto kilka przykładów- wąsy oraz kilkudniowy zarost- błyszczące dresy w komplecie z butami nike- zawsze obecne reklamówki z lidla-obowiązkowy przerywnik na k… oraz oddech co powala- no i jak kobietki zatkało?[/quote]
Sa polscy mezczyzni i polskie buraki ……
ze cudzoziemki nie sa obojetne na Polakow, czesto sa zafascynowane naszymi manierami, szacunkiem do kobiety, dowcipem i troska o nie.
3 tygodnie temu zmarł w wieku 92 lat Zdzisław Szulec , który po wojnie został w Anglii i został doktorem.
……."Pacjentki uwielbiały go – zawsze był pełen uroku , całował je w rękę i mówił jak pięknie wyglądają"……..
Znany był jako "twardy" – bo kiedyś po przyjściu z pracy do domu i wypiciu herbaty poprosił o wezwanie ambulansu , ponieważ kilka godzin wcześniej w czasie pracy doznał ataku serca …
no wlasnie sam mi racje przyznales
polskie single wiekszosc pracuja w magazynach i innych fabrykach wolne chwile spedzaja w meskim polskiem towazystwie przy wodeczce nie nawiazuja w wiekszosci znajomosci z innymi narodowosciami /oprocz cyganow/ i kolo sie zamyka polacy trzymia z polakami
a dziewczyny widocznie chca dojsc do czegos – a najprosciej zawsze przez lozko wiec nawet gdy sypiaja z tymi kolesiami zeby awansowac w pracy czy mieszkac w councilowej chacie czy jezdzic rozwalajacym sie samochodem albo miec ladne ciuchy i dobry sex to moze w ich wyobrazeniach doczegos doszly albo daza albo po prostu sie zakochaly w tych chlopakach
co do swojich interesow-swojich domow moze po councilowych/albo i nie jak zauwazyles sa to juz w wiekszosci pary a nie single
napisales o sierocincu w bradford hmm…
tak jest tam pare dzieci z o polskiej narodowosci- ale dlaczego
poniewaz mamy nie zniosly presji polskiego otoczenia tu w anglii
a jeszcze gorzej mialy by wracajac z takim maluszkiem do polski
a sprawdz w polskich domach dzieckach ile jest strikte polskich bialych dzieci pozuconych
albo tych tzw euro sierot bo rodzice zapomnieli o nich i sa tu w uk zarabiaja tzw na rodzine i biora na nie zasilki i inne rzeczy a one biedne w polsce
Czyli takie polsko-brytyjskie Galeranki
to tylko pokazuje zjawisko problemu …
Kazda Kobieta chce byc podziwiana,piekna, zabawiana,doceniona chce czuc sie piekna,cudowna,wartosciowa i czuc ze ktos ja kocha podziwia…Chca poprostu byc kobietami i kwitnac…
Niestety tak sie sklada ze panowie z Azji oszukuja czesto maja zony w Pakistanie czy innym kraju i zostawiaja te nasze ,cudowne ,piekne ,naiwne ,niewiasty samemu sobie i niezadko z kolorowymi Potomkami.
Na poczatku panowie… sa bardzo mili kochani a czesto pozniej kobiety sa bite ,Ponizane i pogardzane…i porzucane niestety.,…:(
Pozniej trudniej z dzieckiem wrocic do srodowiska Polakow lub do Polski na wioske z Kolorowym dzieckiem…
Brak zrozumienia akceptacji ,tolerancji,zasciankowosc u Polakow to niestety tez bardzo Powazny szerszy i inny problem.
Oczywiscie to nie wyklucza ze istnieja udane szczesliwe zwiazki Polek z innymi nacjami..Poprostu jest trudniej zrozumiec roznice kulturowe i zrozumiec partnera z innego kraju i kultury.
Druga rzecza jest to co napisal Samuraj Wiekszosc Pan Polek o raczej Przecietnej uznanej urodzie w Polsce pcha sie w zwiazki z panami z Azji czy Afryki
Jak sie mowi -"Kazda POTWORA chce miec swojego Adoratora…"
I dlatego podpisuje sie pod tym co napisal Samuraj…
Na Pierwszy kontakt raczej nie maja Polacy powodzenia w Kontaktach z Angielkami(choc to sie zmienia takze na nasza korzysc ) i innymi nacjami ,ale przy blizszym poznaniu podobaja im sie nasze maniery wychowanie i szarmancja…
Choc wiadomo ze duzy odsetek burakow zjechal sie do U,K .
Dlatego tak czesto trudno znalezc Facetow Polakow na poziomie,inteligientnych i o wartosciach…i znajacych dobrze jezyk angielski pozwalajacy na poziomie prowadzic konwersacje z partnerka…
Choc wiadomo ze do tego sluzy takze inny jezyk:)
🙄 🙄 🙄 😉 😉 😉
[quote:fd34b2d876]Na Pierwszy kontakt raczej nie maja Polacy powodzenia w Kontaktach z Angielkami(choc to sie zmienia takze na nasza korzysc ) i innymi nacjami ,ale przy blizszym poznaniu podobaja im sie nasze maniery wychowanie i szarmancja…
Choc wiadomo ze duzy odsetek burakow zjechal sie do U,K . [/quote]
Zgadzam sie w 100% – wystarczy sie otworzyc i zaczac rozmawiac, a niejedna sie zainteresuje. Nie twierdze ze kazda Angielka to taka swietna partia (zdarzaja sie przypadki ciezkich idiotek, ktore potrafia gadac jedynie o paznokciach itd), ale wiekszosc Polakow po prostu unika kontaktu z innymi narodowosciami – 'bo ten za ciemny, ten zbyt angielski, ten sie na mnie dziwnie gapi’.
Dziwi mnie ta agresja w stosunku do innych nacji. Jasne, zdarzaja sie glupie i naiwne Polki, ktore po kilu miesiacach z 'ksieciem z Pakistanu’ zachodza w ciaze i pozwalaja sie traktowac jak wlasnosc itd , ale jesli kobieta nie potrafi logicznie myslec i rzuca sie w ramiona pierwszego lepszego, co obsypuje ja komplementami, to moze miec pretensje tylko do siebie. . Uczucia swoja droga, ale ostroznosc i odrobina dystansu do nowego partnera moga oszczedzic wielu rozczarowan. Roznice kulturowe bywaja ogromne, ale to nie oznacza, ze kazdy mezczyzna o ciemniejszym kolorze skory to sukinsyn i dzieciorob, a Polak czy Anglik to 'bezpieczny wybor’. Uogolnienia sa niesprawiedliwe- niby sie oburzamy jak nas nazywaja 'polaczkami’ z warehouse’ow, ale uwielbiamy gnoic innych.
[quote:fd34b2d876]Wiele z nich przyjezdza z malych miejscowosci, gdzie koles jezdzacy stara beta 3 z ’95 roku byl kims, wiec widzac caly ten "swiat" tutaj dostaja malpiego rozumu.
Wiele Polek zanim przywedrowalo od UK, doznalo zawodow milosnych, wiec mysla ze tutaj na ziemi obiecanej wsrod tylu roznej masci mieszanek kulturowych znajda swego ksiecia.
W wiekszosci przypadkow dzieje sie odwrotnie, po prostu z natury mezczyzni to zwykle samce, zaspokaja potrzeby i ida dalej, a glupie babska mysla ze sa ich wybrankam[/quote]
…a czasem Polki przyjezdzaja tutaj i znajduja dobrych przyjaciol i milego faceta, niezaleznie od tego, jaki model bmw posiada 😉 Nie badzmy tacy cyniczni- mozna by pomyslec ze w zyciu czeka nas tylko bol i rozczarowanie. Byc moze to nasze zamilowanie do marudzenia dziala tak przygnebiajaco 😛
a może i ten temat zostanie przeniesiony do Erystyki ? 8)
Ale gadanie ze polscy faceci nie maja nic do zaoferowania, to sorki dziewczyny, ale bylyscie z jakimis palantami )
[i:199f992111] W 2008 roku poznałam pewnego Mohameda , który pracował w hotelu w Hurghadzie. Oczywiście pół roku rozmów na Skype, potem jakieś dwa tygodnie spędzone razem. Po wspólnych wakacjach w mieszkaniu nagle przestał się odzywać – tłumaczyl to wyjazdem rodzinnym , brakiem pieniędzy , problemami i tak dalej bla bla bla. Ciągneło się to tak z trzy miesiące. Przyjechałam do niego bez zapowiedzi i oczywiście zobaczylam jak kręcił z inną. Dostał plaskacza w twarz i pomyślałam – a świnia się w końcu przekona i los jej dokuczy.
Miesiąc pózniej lovelasik stracił prace , bowiem jego centrum nurkowe zostało zamknięte . Dziewczyna przelecieć się nie dała, stracił wszystkie pieniądze , schudł 10 kilo ( a to biedaczek )
W sylwestra dostał jakiegoś olśnienia i zacząl do mnie znowu pisać. Pomyślałam niech zobaczy co stracił. Pokazałam mu zdjecie auta , ktore sobie kupiłam , wyremontowaną kuchnie, swoje portfolio zrobione przez dobrego fotografa – i znowu zaczął do mnie idiota pisać.
Przez pół roku go zbywam , mówilam ,że nie mam kasy , że nie wiem kiedy urlop dostanę , aż w końcu postanowiłam dowiedzieć się na czym mu najbardziej zależy.
A sytuacja przedstawiała się tak.. powiedziałam temu gnojowi , że wole mieszkać w hotelu bo wyjdzie mi taniej ,a on nalegał na kupno samego biletu ( bez ubezieczenia i pokoju w hotelu) bo stwierdzil ,że nie bedziemy mieli gdzie się spotykać.
A ja mu na to ,że gdzie spotykać? Przecież jest Marina, Nowy deptak , publiczne plaże, spytałam o co mu tak dokładnie chodzi.
A ten do mnie ,że jak będę chciała się z nim przespać to przecież nie wywali kolegów z chaty. – Tym mnie koleś rozwalił ;]
Ja do niego – Ej sorry a kto Ci w ogóle powiedział ,że my będziemy uprawiać sex? itd..
Habiś nie odpisywał całą noc po czym napisał mi smsa w , ktorym stwierdził , że nie chce mnie ranić(?) , że nie pasujemy do siebie (?) i ,że to jest ostatni sms do mnie. ;]
Biedaczek niestety nie wie , że Polskie dziewczyny są zbyt mądre na takie zagrywki .
Dziewczyny , szkoda czasu na tych frajerów ! To są gnidy i szuje !
I nie mówie tego bo chce wam zespuć marzenia , ale poznałam ponad 40 dziewczyn , ktore zostały oszukane w podobny sposób jak ja. Wszystko tylko rozchodzi się o sex i kasę.
Życze wam bogatych chłopów z Polski , ktorzy mają jakąś przyszłość, persektywy i uczucia.
Serce mi pęka jak czytam historie dziewczyn , ktore zostały porzucone z dnia na dzień przez Arabów, ktore zarabiały noc i dzień w Norwegii czy Niemczech by zarobić trochę grosza na wspólne życie, a potem te szuje je wykiwały. [/i:199f992111]
mezczyzni to zwykle samce, zaspokaja potrzeby i ida dalej,