Strona główna Działy Finanse Bad Credit History

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Sprawdz w Leeds Credit union http://www.leedscitycreditunion.co.uk/

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tribax1978 wrote:

Ktoś może poradzić jak dostać kredyt na samochód ze złą historią kredytową?
    Wszędzie odmawiają mi kredytu
    Stała praca
    Konto HSBC
    Mieszkanie wynajęte

Poradzić się doradcy czy są może banki które na Auto dają kredyt?
    Z góry dziękuje za odpowiedzi.

napraw historie. to najprostszy sposob. sa instytucje ktore sie tym zajmuja. wez jakas prepaid karte kredytowa, tez sposob naprawienia historii w krotkim terminie. no chyba ze dlugi przerastaja twoj roczny zarobek. to raczej sobie odpusc i prubuj prywatnie kase pozyczyc albo popytaj firmy ktore nie sprawdzaja historiii lub jest im obojetna ( np. provident) ale nie dziw sie ich oprocentowania.

nowy_nowa
    Członek
    ”Kinia24″ wrote:

Sprawdz w Leeds Credit union http://www.leedscitycreditunion.co.uk/

z tego co wiem udzielaja kredytu dla najubotszych i napewno nie na pokrycie konsumpcyjne ( takim jest auto) a raczej pokrywaja rachunki za zalegly rent, prad czy gaz, zanim ci go odloncza. Ale moze sie myle.

Anonim
    Nieaktywny

jeśli bardzo chcesz samochód na kredyt to spróbuj uderzyc bezpośrednio do dilera – gwarantuję ci że dostaniesz autko na kredyt wraz z twoją bad credit history, tyle że będziesz je musiał spłacić "podwójnie" 😥 ; minimalny odsetek kredytu będzie 29.9%

tribax1978
    Członek

O ile wiem to żeby cokolwiek dostać z Leeds city credit Union to najpierw trzeba się do nich zapisać coś na zasadzie Polskiego Skoku Stefczyka.
    Co do mojej Historii to nikt nie wie dlaczego nie mogę dostać kredytu a jestem zapisany w Credit Expert i tak czasami dzwonię i sprawdzam.
    A to Elektorall roll a to za mało miałem rzeczy na kredyt i to powoduje,że nie chcą mi udzielić pożyczki.
    Co do Dealera to próbowałem w tamtym roku z wpłatą własną 3 tysięcy Funtów i także mi odmówili a auto było warte 5 tysięcy.
    Także nie wiem czy wybrać się jeszcze raz,ale się boję bo każda odmowa kredytu wpływa na Credit Score którego nie chcę sobie zmniejszać.
    Może ktoś wie jak sobie z tym poradzić.
    Proszę jeszcze raz o jakieś podpowiedzi w końcu ludzie uczą się na błędach swoich i innych i mogą się z nimi podzielić dla przestrogi innych którzy takie problemy mają dopiero przez sobą.
    Z górki dzięki na odpowiedzi.

basienka
    Participant

provident nigdy nie odmawia 😀

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.