Strona główna Działy Turystyka Online check in..i co dalej?

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    khushdil
    Participant

Witam.
    Mam pytanie.Czy ktos z was leciał odprawiajac sie on-line??
    Chodzi mi o to czy mimo odprawy on-line trzeba stanąc w kolejce aby nadac bagaz,czy sie idzie gdzie indziej.Bo ja rozumiem ,ze odprawa online jest po to aby zoszczedzic czas paniom przy odprawie…No ale co z bagażem?
    No nie wiem prosze tylko powiedziec jak to wyglada w ryanair.
    Dziekuje i pozdrawiam…

leeds
    Participant

a wydrukowalas juz ten nieszczesny bilet,czy dalej szukasz drukarki:)

khushdil
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    leeds wrote:

a wydrukowalas juz ten nieszczesny bilet,czy dalej szukasz drukarki:)

Hahaha bardzo śmieszne.Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej sie nie udzielaj…Bo szkoda czasu na czytanie Ciebie.Ale dziękuje za to,że sie martwisz o moja drukarkę….

Anette
    Participant

Jeśli masz bagaż rejestrowany normalnie zdajesz go na taśme i podajesz swój wydrukowany bilet wraz z dokumentem tożsamości. Jeśli masz tylko bagaż podręczny idziesz normalnie na odprawe osobistą. Odprawa online różni sie tym, że sama sobie drukujesz bilet i później przy zdawaniu bagażu nie wklepują tego wszystkiego do komputera i nie drukują Ci karty pokładowej.

khushdil
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Anette wrote:

Jeśli masz bagaż rejestrowany normalnie zdajesz go na taśme i podajesz swój wydrukowany bilet wraz z dokumentem tożsamości. Jeśli masz tylko bagaż podręczny idziesz normalnie na odprawe osobistą. Odprawa online różni sie tym, że sama sobie drukujesz bilet i później przy zdawaniu bagażu nie wklepują tego wszystkiego do komputera i nie drukują Ci karty pokładowej.

Dziękuje za odpowiedz.Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.