Strona główna Działy Śmietnik Pozostawiam ten artykul Polkom "Pakolkom" do przem

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nasturcja wrote:

fiziol wrote:

Jaki z tego moral?nie jedz kebabow od pakistancow:)
    rzeznia.brak slow

nie, morał: trzymaj się od nich z daleka[/quote]
    Sorry ze cytuje zamiast odpowiedziec ale tym razem masz milionowy procent racji wiec wypada zacytowac. Tak, dokladnie tak. Masz calkowita racje.

nasturcja
    Członek

nowy_nowa, bardzo podoba mi się sposób, w jaki odpowiedziałeś mi w swoim przedostatnim poście 🙂 Już drugi dzień z kolei jestem pod wrażeniem, jak ładnie i bez niepotrzebnego bluzgania na innych i zbędnych kłótni potrafisz pisać. 😯 😀 Trzymaj tak dalej, a będą z ciebie ludzie 8) Może cię polubię? 😆 😆 😉

nowy_nowa
    Członek

nasturcja wrote:

nowy_nowa, bardzo podoba mi się sposób, w jaki odpowiedziałeś mi w swoim przedostatnim poście 🙂 Już drugi dzień z kolei jestem pod wrażeniem, jak ładnie i bez niepotrzebnego bluzgania na innych i zbędnych kłótni potrafisz pisać. 😯 😀 Trzymaj tak dalej, a będą z ciebie ludzie 8) Może cię polubię? 😆 😆 😉

jesli ktos madrze pisze i do tego nie czuje prowokacji w swoja strone ………..( co niektorzy tutaj hobby z tego sobie zrobili ale staram sie ignorowac)………… to zawsze odpowiadam w miare grzecznie. 😆 dzieki za mily post.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.