Strona główna › Działy › Śmietnik › Teoria małego wybuchu (spiskowa)
Rozpoczynaja sie przekrety i klamstwa, w sumie smierc prezydenta to niezly biznes. Spora rzesza ludzi na tym zarobi…
Cos w tej katastrofie smierdzi…
Rozpoczynaja sie przekrety i klamstwa, w sumie smierc prezydenta to niezly biznes. Spora rzesza ludzi na tym zarobi…
Co masz dokładnie na myśli?
derailed wrote:Rozpoczynaja sie przekrety i klamstwa, w sumie smierc prezydenta to niezly biznes. Spora rzesza ludzi na tym zarobi…
Co masz dokładnie na myśli?[/quote]
W gruncie rzeczy to derailed ma troche racji w tym co pisze,jakby sie temu przyjrzec dokladnie to mozna dojsc do wniosku,ze zgineli wszyscy,ze tak powiem "niewygodni".
derailed wrote:Rozpoczynaja sie przekrety i klamstwa, w sumie smierc prezydenta to niezly biznes. Spora rzesza ludzi na tym zarobi…
Duzo tu nie pasuje, pojawiaja sie spekulacje, teorie spiskowe, grono ludzi w rzadzie zyska w sumie nikt nie traci (poza rodzinami)… Stolki juz sie robia czerwone i potrzeba nowych dup zeby je ugasic…
I tak sie nie dowiemy, obywatele nie sa karmieni prawda zazwyczaj…
Gdzies wyczytalem (chyba gazeta.pl) ze planuja juz odszkodowania 40.000 PLN-ow dostanie kazda rodzina, a to podobno nie koniec. Jak pomnozyc… wow to jest naprawde chore…
nasturcja wrote:derailed wrote:Rozpoczynaja sie przekrety i klamstwa, w sumie smierc prezydenta to niezly biznes. Spora rzesza ludzi na tym zarobi…
Duzo tu nie pasuje, pojawiaja sie spekulacje, teorie spiskowe, grono ludzi w rzadzie zyska w sumie nikt nie traci (poza rodzinami)… Stolki juz sie robia czerwone i potrzeba nowych dup zeby je ugasic…
I tak sie nie dowiemy, obywatele nie sa karmieni prawda zazwyczaj…
Gdzies wyczytalem (chyba gazeta.pl) ze planuja juz odszkodowania 40.000 PLN-ow dostanie kazda rodzina, a to podobno nie koniec. Jak pomnozyc… wow to jest naprawde chore…[/quote]
Skorzystają nowe osoby, to na pewno, bo np. zmarłych 13 posłów zastąpią te osoby, które w następnej kolejności wygrały wybory w swoich okręgach. Skorzystają też inni kandydaci na prezydenta. Mnie przeszła przez głowę w sobotę taka bardzo dziwna myśl, że to wcześniej zostało zaplanowane, bo przecież niedawno (jeśli się mylę, to mnie poprawcie) odbyły się prawybory w partiach. Zginęło kilkoro kandydatów. A tak w ogóle, to pomyślałam sobie w sobotę, zanim jeszcze zaczęłam słuchać jakichkolwiek wiadomości, (bo ta informacja wyrwała mnie z łóżka), że takie rzeczy się nie zdarzają prezydentom.
http://film.onet.pl/0,0,2154782,wiadomosci.html
Masz powyzej przyklad, Wajda i paczka zarobia kokosy na tym kiczu… Bedzie mogl dziadek Wajda na stare lata sie osiedlic na Bora Bora i klepac murzynki po dupie do konca swoich dni…
Ale to akurat przy okazji, nie bezposrednio zwiazane z tragedia, a moze zamachem, hmmm….
Znalazłam jeszcze to (tuż po katastrofie samolotu słychać było strzały):
Znalazłam jeszcze to (tuż po katastrofie samolotu słychać było strzały):
To akurat o niczym nie swiadczy, przy katastrofie lotniczej wszystko strzela, pelno paliwa, wybuchy itd…
nasturcja wrote:Znalazłam jeszcze to (tuż po katastrofie samolotu słychać było strzały):
To akurat o niczym nie swiadczy, przy katastrofie lotniczej wszystko strzela, pelno paliwa, wybuchy itd…[/quote]
Ale ja niczego nie sugeruję. To tak bardziej jako [b:5431347e60]ciekawostka[/b:5431347e60], a nie wymyślanie nie wiadomo czego, bo z tego co pamiętam z wiadomości tv, to Prezydent Rosji podał Polsce informację niedługo po katastrofie, że "samolot się rozbił, ale nie było wybuchu".
Z ciekawostek to jeszcze znalazłam kilka teorii spiskowych nt katastrofy. Traktuję je tak z przymrużeniem oka. Największy uśmiech na mojej twarzy wywołała jednak teoria, że Nostradamus przewidział tą tragedię. Gdyby ktoś chciał sobie przeczytać, to tu jest link:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Teorie-spiskowe-wokol-tragedii,wid,12171914,wiadomosc.html
mozna dojsc do wniosku,ze zgineli wszyscy,ze tak powiem "niewygodni".
Napewno wiekszosc kontrkandydatow Komorowskiego na stolek prezydencki 😉
Ostanio rozmawialem z kumplem z Polski (jest bardziej na bierzaco z Polska polityka niz ja) i stwierdzil ze w tym wypadku zginelo wiekszosc z tych ktorzy mieli jakiekolwiek szanse na kolejna kadencje prezydencka
Szmajdzinski z SLD i Kaczynski z PIS, zostal tylko Komorowski z PO
reszta nie bardzo sie liczy…..
😆
Z ciekawostek to jeszcze znalazłam kilka teorii spiskowych nt katastrofy. Traktuję je tak z przymrużeniem oka. Największy uśmiech na mojej twarzy wywołała jednak teoria, że Nostradamus przewidział tą tragedię. Gdyby ktoś chciał sobie przeczytać, to tu jest link:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Teorie-spiskowe-wokol-tragedii,wid,12171914,wiadomosc.html
Mnie tez to rozbawilo 😀 ech ta polska megalomania 🙂
A ja mam inna teorie (nie mowie ze na powaznie): Kaczynski doszedl do wniosku ze i tak go nie wybiora na prezydenta drugi raz, wiec postanowil odejsc 'z hukiem’… i zostac 'bohaterem narodowym’…
nasturcja wrote:Z ciekawostek to jeszcze znalazłam kilka teorii spiskowych nt katastrofy. Traktuję je tak z przymrużeniem oka. Największy uśmiech na mojej twarzy wywołała jednak teoria, że Nostradamus przewidział tą tragedię. Gdyby ktoś chciał sobie przeczytać, to tu jest link:
Mnie tez to rozbawilo 😀 ech ta polska megalomania 🙂
A ja mam inna teorie (nie mowie ze na powaznie): Kaczynski doszedl do wniosku ze i tak go nie wybiora na prezydenta drugi raz, wiec postanowil odejsc 'z hukiem’… i zostac 'bohaterem narodowym’…[/quote]
Taki polski Janosik… 😉
A ja mam inna teorie (nie mowie ze na powaznie): Kaczynski doszedl do wniosku ze i tak go nie wybiora na prezydenta drugi raz, wiec postanowil odejsc 'z hukiem’… i zostac 'bohaterem narodowym’…
za to na powaznie masz cos z glowa zeby takie bzdury wymyslac.