Strona główna Działy Czarna lista Ochroniarz – Murzyn z Morrisona w centrum Leeds i Policja

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant

teraz mam przerwe rehabilitacyjna 😉 wiec murzyna omijam wielkim lukiem

Anonim
    Gość

dollyo chagi jednak w tym przypadku zastosowania zbytnio nie będzie miało… Może to i widowiskowe ale mało skuteczne.

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

dollyo chagi jednak w tym przypadku zastosowania zbytnio nie będzie miało… Może to i widowiskowe ale mało skuteczne.

To co radzisz zrobić w takiej sytuacji, jak napastnik jest wyższy przynajmniej o około 15 – 20 cm, i ma gabaryty (prawie) dwa razy większe od ofiary?

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

shaolin, tez miales przerwe rehabilitacyjna? 🙂 welcome back 😉

hrv
    Participant

Moze kolega Tomodashi – specjalista od samoobrony, podpowie co zrobic w takiej sytuacji ?

bonias
    Participant

Mi tam pewno do kolegi Tomodashiego to trzy dni przez las ale sa dwie metody na takiego goscia co wyglada jak szafa:
    1-sza metoda jest skuteczna po prostu jedny kopnieciem musisz mu wbic jego kulki w zoladek az mu miod uszami pojdzie a potem uciec 😀
    2-ga jest bardziej bezpieczna i wieksze szanse ze przezyjesz po prostu od razu zmykaj 😀 W obu tych przypadkach wygrywasz…zycie 😀 😀 😀

szkal25
    Członek

znam tego murzynka tez mialem z nim male przeboje — nie chciala mi kasierka sprzedac alkocholu mimo to ze okazalem polski dowod mam skonczone 25 lat .troszke mnie unioslo a murzyn wypraszal mnie ze sklepu jakos chcial raczke mi wykrecic ale mu sie nie udalo jeble…m go w ta bude na jezdzenie dla pieskow i po prostu opuscuilem grzecznie sklep ..tak sie konczy z takimi czarnymi chujam…..

nasturcja
    Członek

Byłam przedwczoraj w morrisonie, ochroniarz – Maur nadal tam pracuje 😯 😯

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.