Strona główna › Działy › Babski kącik › Nowt Temat
Aniu pomysl super ale jak nie bede miala nikoli.przy nich to za duzo roboty
Świetyn przepisik Aniu,na pewno wypróbuje.
A może Anetko usmaż mięsko z jednej strony ,przewróć i na góre połóż pieczarki serek żołty ,albo szyneczke,anans z puszki i serek żółty,szybkie i smaczne
schab dobry jest tez z "przepisu na roladki schabowe z szynka i serem w sosie pomidorowym" naprawde smaczne – misko kiedys na obiad szybko bez stersu i naprawde zaskakujaco smacznie 🙂
kurcze gdzies musialam kolczykiem zachaczyc jak jadlam albo cos bo boli mnie ta blona od spodu jezyka
schab dobry jest tez z "przepisu na roladki schabowe z szynka i serem w sosie pomidorowym" naprawde smaczne – misko kiedys na obiad szybko bez stersu i naprawde zaskakujaco smacznie 🙂
mowisz o tych z winiary?
mam to i tak sie zastanawiam nad tym.moze faktycznie to zrobie.
a te ze sliwka zrobie jak wroce
a ja wiem czy to winiary akurat, misko kupil (ja takich gotowcow staram sie nie kupowac, mam glowe pelna smakow…. 😀 )- jest taka seria "pomysl na " czy cos w tym stylu 🙂 i ten mi akurat smakowal 🙂
a poza tym to ja za bardzo lubie gotowac i jesc zeby sie naprawde diet trzymac…..i to moj najwiekszy problem chyba 🙁
a ja robie podobnie jak Agusia pisze ale z cyckow kurzyc 🙂
obtaczam najlepiej w przyprawie zlocistej do kuraka podsmarzam na masle z dwoch stron po doslownie 30sek (nie sluzej, ma bys jescze surowe w sroku, a dzieki temu podsmazeniu piers w piekarniku nie wyschnie) wykladma na blaszke na to plaster anansa i zoltego sera i na 20min do piekarnika 🙂
Aniu ja też uwielbiam gotować i próbować nowych smaków,ale przyznam sie szczerze że mój mężulek jest lepszym kucharzem,a jego pieczarki nadziewane kiełbaska chorizzio ,serem kozim i zapiekane w piekarniku mhhhhh
a moj misko no niestety – albo "pomysl na" albo piersi z kurczka w wazywach z ryzem (take z woka) albo "ania a gdzie mamy to, ania a to jak, kochanie a to gdzie jest, koteczku a tamto to gdzie trzyamsz" az w koncu ja dosatje cholery i stoje kolo niego i pokazuje palcem co i jak i wtedy jest dumny ze z "mala" pomoca zrobil obiad – "ale wez ty dosmakuj zeby dalo sie zjesc" 🙂
ale nie moge powiedziec, jak powiem posprzataj po obiedzie lacznie z powycieraniem i umyciem kuchenki to zrobi pozadnie 🙂 tylko jak nie dodam powycierania i kuchenki to tylko naczynia sa pomyte, stol nie starty, nie wytrate naczynia, blat zapackany a kuchenka nie tkenita 🙂 ahhhh chlopy 🙂
dobra laseczki ja sie do domku zbieram 🙂 z mojego biegania dzis nici bo pada jak nie wiem co 🙁 ale trudno – porobie cos innego, poszukam pracy i zarejestruje nas na wybory prezydenckie 🙂
do juterka
Witajcie!
A propos wyborów, proszę o bliższe informacje, gdzie mogłabym się zarejestrować, aby wziąć udział w obywatelskim obowiązku wybierania głowy Państwa ???
PS. ale mnie w oczy kłują Twoje blędy ortograficzne!!!
Pozdrawiam 🙂 ta pogoda mnie rozbraja 🙁
Dzień dobry Słoneczka;*
Wszystkim mamusią wszystkiego najlepszego;***
Ale sobie dzisiaj pospałam,za oknem niestety nie zaciekawie,właśnie popijam kawke,zaraz poćwicze troszeczke.Graziaczku,Nikusia,Anetko a Wy gdzie??
Wzajemnie Agus i innym mamusiom wszystkiego naj!!
ja bylam w pracy teraz ciagne 4 dni po 12h
Witam sie !!!!
u mnie panuje zoladkowa grypa wczoraj wika dzis Mateusz teraz czekam kto nastepny 😥
buzka laski
Ojjj Nikuś to dużo zdrówka życze i bardzo współczuje bo sama niedawno ją miałam ;*
Lidija pprzykro mi ale ja ci nie pomoge w sprawie wyborów ,nie mam pojęcia
https://wybory.msz.gov.pl/
na tej stronie wybierasz najblizsza ci komisje wyborcza i sie rejestrujesz 🙂
a bledy – przepraszam taka juz jestem i tyle……ale staram sie nie robic typowych ortograficznych ja czesto literki zamieniam miejscami, zjadam lub zmieniam – nawet jak pisze recznie – to sie nazywa dysortografia….ale staram sie poprawic…….
Aj laeczki, wlasnie sie dowiedzialm ze kolezanka z ktora jezdze do domku jutro odchodzi z pracy – dala swoje wypowiedzenie w poniedzialek, a wtork i srode miala wolne i jakos mi smutno….kurcze byla to jedna z niewielu osob z ktora moge naprawde szczerze pogadac i wogle jakos tak……ahhh… 🙁 ale daje mi to do myslenia, skoro ona znajlazla cos to czemu ja nie moge?? musze sie kopnac w dupe i zabrac pozadnie za szukanie pracy!!! tylko coraz czesciej boje sie ze moj brak jakichowkiek kwalifikacji mnie wypycha z wszelkich kolejek po fajna prace……ahh…ale chyba kazda bedzie lepsza od tej 🙁
Aha i musze sie wam pochwalic – od 22.03 czyli przez 2 m-ce- a byla w miedzy czasie wielkanoc i chwile zwatpienia zgubialm 6kg 🙂 wczoraj dokladnie sprawdzilam i jest 6kg mniej 🙂 dobry spadek wagi – do utrzymania oby tak dalej 🙂
dzien dobry.ale ejstem dzis zmeczona.popilismy wczoraj troche.dobrze ze piotrek ma na popoludnie to przestanie mnie brzuch bolec.
Aniu gratuluje.swietny wynik.moj zapal do odchudzania sie konczy po okolo 3 dniach ech..ja chyba nigdy nie schudne z takim podejsciem,ale co tam.
za bardzo lubie jesc
Ja tez uwielbiam gotwac, jesc i wogle, ale moje proste reguly daja wyniki :
troche ruchu, zero jedzenia po 18, alkochol tylko raz (max2) w tygodniu -to sie tyczy nawet lampki wina do obiadu – zero slodyczy, chipsow itp w tygodniu – moge sobie pozwolic na trosze w weekend i w tygodniu wiecej salatek itp a nie ciezke biady, wiecej ryzu ciemnego, i pelnoziarnistego makaronu, wiecej pieczonego mniej smazonego mnej ziemniakow – raz w tygodniu – i tylko raz na ruski rok jakis fast food – ostatnio jadlam kebeb przy przerowadzce 🙂 i to byl moj ostatni fast food 🙂 i jakos daje rade, male kroczki a sa efekty 😀 i naprawde jakos super mocno nie odczuwam tego na codzien 😀