Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 106)
  • Autor
    Wpisy
    Nika 28
    Członek

A mojej kolezance w PL dzis auto ukradli

Aniu na odleglosc najlepiej ja zaluje ze Slawka brat tu mieszkal i ze teraz tescie tu sa bo zaduzo wiedza o nas i mam wrazenie ze kradna nasz prywatnosc
    my sobie zyjemy tak dogadujemy sie a oni widze jak patrza i miny robia ehh oni juz tego nie rozumieja i wiem ze za kilka lat ja pewnie nie zrozumiem swoich dzieci
    ale teraz wkurza mnie ze czasem sie wtracaja

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Anka13 wrote:

zrobie konto na tym czyms co ty masz i podam wam linka do fotek, albo na maila wam poprzesylam 🙂

nie no nie krepuj sie, wklejaj na forum 😀

Anka13
    Participant

dzien doberek:)

Kurka znow sie nie wyspalam, czytma czwrta czesc sagi zmierzchu i jakos tak zanim sie obejzalam to bylo po polnocy a dzis o 6 wstac…. 😕 ja to musze spac najmniej 8h, zeby mi sie w pracy oczy nie zamykaly……..

Ale nie nazekam, juz mam lepszy chumorek i wogle jest nienajgorzej, poza lodowka w wc w pracy i tym ze juz od tej klimy ktora ma ograc cale bioro gardlo mnie boli…..jest ok 😀

A zdjatek tu nie wstawie……wstydze sie 😳 😳 😳

kargra
    Participant

Dzien doberek 😕
    A ja znowu w dziwnym humorze….wczorajszy wieczor taki sobie, kolejna powazna rozmowa z moim stworem….ktora i tak niczego nie rozwiazala, dzisiejszy poranek to katastrofa! 👿
    Uszykowalam sie, wychodze z domku pozno bo o 8.45, wskakuje na rower….a tu kuzwa flak!!!!!!
    Cos czuje po kosciach ze to jeszcze nie koniec….czeka mnie jeszcze wizyta w banku i az mam nerwa co sie moze zdarzyc 😯

Anka13
    Participant

Slonce nie denerwuj sie tak bardzo…….w banku jak to w banku- okienka, kasy, mile panie, jakies sejfy – tyle 😀

mnie moj misko ostatnio bardzo zranil – nie wazne czym, wybczylam mu, nie gniewam sie – ale jakis bol zostal…..i jakos tak dziwnie sie czuje…..i wiem ze szybko mi nie przejdzie, taki smutek w srodku…..ale nie chce zeby mnie znow zawladnol taki nastroj jak pamietasz i tyakie mysli……

ty tez nie pozwol na to!!!!

kargra
    Participant

Mua mua Aniu 😀
    A u mnie to tak jakos dziwnie sie dzieje….i nie wiem jak to bedzie. Slawek podejmuje takie glupie i nierozsadne decyzje…zastawiajac sie czyms tam…a tak sie nie robi!
    I tak juz wczoraj mu powiedzialam ze chyba jest z niewlasciwa kobieta!!!!!

A w banku to tylko konto zalozyc….nie bedzie zle.
    Ale i tak ten dzien zaczal sie paskudnie…. 👿

Anka13
    Participant

Oj Grazia – az tak zle – bardzo mi przykro…….ale mam nadzije ze jakos sie jeszcze pouklada…tyle lat razem i kochacie sie – mam nadzieje ze bedzie dobrze……

kargra
    Participant

Ach juz sama nie wiem….
    Czas pokaze 🙁

A jak tam nowy domek???? A te Twoje nieszczesne sofy kiedy dojada????
    A dalabys rade zapodac linka jak one wygladaja?

Anka13
    Participant

http://www.csl-sofas.co.uk/checkout/index/Charleigh

to moja sofa – ja mam ta sofa bed zamowiona z oparciem po prawe stronie i do tego fote – na zywo lepiej wyglada:) a jeszcze "tylko" max 8tyg 😀

A w domku nowym ok….naprawde dobrze sie mieszka, szybko sie przyzwyczailam…..juz czuje sie jak w domku 😀

A ty Graziulka zobaczysz bedzie dobrze…….jakos sobie poukladacie……..ja za to bede trzymac kciuki 😀

Nika 28
    Członek

Elooo
    zatrzymala mnie wazna sprawa 😆
    Graziu zabko co jest ? misiek nadal nie rozumie??

Aniu sofa zaj***

kargra
    Participant

Nooooo, sofa jest wyjechana!!!!!!!!
    A dlaczego tak dlugo musisz czekac????

Nikus…tak, nadal nie rozumie. Uwaza ze skoro przeciez obiecal juz dzieciakom to musi….dla mnie to nie jest wytlumaczenie!
    Po prostu jest glupi! I chce mnie zranic 👿

Nika 28
    Członek

Graziu kochanie widze ze masz problem nie maly 🙁
    a kiedy ta planowana podroz??
    kurde co zrobisz jak pojedzie??

Anka13
    Participant

a czy ja moge zostac wtajemniczona??

A na sofe sie tak czeka – bo one sa na zamowienie robione – w niektrych sklepach czas oczekiwnaia byl nawet do 15 😕 my mamy "tylko" 9 – z czego w sumie juz 1.5 minelo 😀

kargra
    Participant

Poczekaj Aniu…..zaraz do was tu wroce.
    Bo na MW Marta mi pw napisala…. 😯

Anka13
    Participant

Az tak zle ❓ 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 106)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.