Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 961)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

hello.my wrocilismy z dworu.chwile lazilismy bo zimno.
    kuba juz lepiej,ale boli go jeszcze ta reka.chyba stluczona tylko.
    bella jak sie czujesz?

_bella_
    Participant

Ah wiecie niby dobrze sie czuje, ale nie wiem czego sie spodziewac jak maly sie nie obroci. Czy beda czekali z tym cesarskim cieciem do konca czy jak… sama nie wiem, i troche sie martwie…

A mieszkanko super, caly czas chodze i sobie cos sprzatam, albo pichce w kuchni, teraz mam taka ladna duza:-)

Nika 28
    Członek

hej bella suuper ze masz sliczny domek 🙂
    Anetka jak maly???

Ja wlasnie obejrzalam film ale masakra tak dobrego trzymajacego w napieciu filmu dawno nie widzialam NIEUCHWYTNY polecam!!!!!!!

Anka13
    Participant

dzien…dooo…..bryyyyy 😀

wczoraj ugotowalam taka pyszna botwinke ze az do tej pory sie oblizuje na sama mysl o obiedzie 😀 a to przecierz dopiero po sniadaniu 😀

anetka_sweet
    Participant

hello.
    Aniu a skad ty wzielas botwine?u nas jeszcze nei ma.
    kurcze czeka mnie kolejny ciezki dzien.nie dosc ze pogoda do bani i juz mnie glowa boi,wiec prawdzista kawa sie parzy to jeszcze kuba z ta reka.ewidentie stluczona jest i chodzi i marudzi,ma ograniczone ruchy bidny.
    wczoraj tez dzien straszny.nikola przemeczona,a zasnac nie chciala plus kuba rozzalony z powodu reki to mieszanka wybuchowa.uff
    biore sie teraz za prasowanie,bo przy nich dzis sienei uda,a wieczorem nie bede miala sily juz

Anka13
    Participant

a w fram shopie dostalam botwine 😀 mlodzutka, duzo lisci i wogle…no rewelacja 😀 – nawet moj misko co nie lubi buraczanych zup zjadl ze smakeim….do tego mialam mlode ziemniaczki z koperkiem, osobno gotowane(skrobane nie obierane) ale w talzeu zupa zalane i jajeczko na twardo…..no rewelacja 😀

Musze w sobote tez pojechac do farm shopu po botwinke i zrobie chlodnik w niedziele na obiadek 😀

anetka_sweet
    Participant

skonczylam prasowac,ogarnelam i nikola juz jest.na razie ejszcze ejst cisza,ale to tylko kwestia czasu hehe.
    aniu podeslij mi tej botwinki troche, u nas nie ma:(
    piotrek w sumie nie lubi,ja robilam to zielsko zawsze wyciagal hehe,ale mi narobilas smaka

Anka13
    Participant

podaj adres to jesli kupie w sobote to ci wysle 😀 ale dopiero w poniedzilek bede mogla wyslac – i cos mi sie zdaje ze mogloby zgnic/zwiednac do tej pory………

Jeszcze do was dojdzie….nie masz jakiegos ryneczku?? albo farm shopu w poblizu?? wpisz w google farm shop…… ja mam kilka naokolo mnie – tzn na piechotke to bym nie doszla, ale autkiem w sobote mozna podjechac 😀

agusia29
    Participant

Dzień Dobry laceczki 😀
    Ja właśnie skończyłam przygotowywac obiadek,u mnie dzisiaj ogóreczkowa.Dzisiaj mam wolne,pogoda jak na razie super.
    Nikusia na pewno w trakcie pakowania:Sloneczko życze Wam wspaniałego czasu w Polsce,bez stresu,odpoczywajcie ile wlezie mua mua 🙂
    Aniu ale mi narobiłas smaka na botwinkową 😉

anetka_sweet
    Participant

aniu no nie ma nic w tej dziurze a nie bede nie wiadomo gdzie jechac po botwine.targ mamy w piatki ale teraz nie bylo jeszcze.
    Czesc agus.cio tam?
    wszyscy zupy an obiad a ja smaze dzis nalesniki dla trojki moich dzieci a dla siebie zrbie salatke jakas bo nie mam ochoty na smazone

kargra
    Participant

Dzien dobry kobietki 😀
    Ja znowu w pracy, jakos tak niewyspana i cosik bez humoru…ale mam nadzieje ze to szybko minie.
    Zalapalam lenia bo dzis juz sroda a ja nie biegalam….musze dzis koniecznie dupe ruszyc bo az mnie to wkurza!

Anka13
    Participant

No ja w sumie pojechalam po mlode warzywa do farm shopu – i naprawde tanio tam wychodzi…bo za:
    2 peczki botwinki, siate mlodych brudnych malych ziemniakow(na ponad 3 obiady dla 3 doroslych), siate mlodej marchwii z nacia(nac dla krolka koniecznie), 2 peczki mlodej ostrej zodkiewki, kila porow siate pomidorkow na wage, 3 cykorie, 4 mandarynki, 3kg jablek, 2 duze kiscie bananow, sporego kurczaka, 6 duzych calych ud z kury, 6medalionow wieprzowcyh, jakias chemia, chleb pelnoziarnisty prosto z pieca(cieplutki) i cos tam jeszcze czego nie pamietam….zaplacilam troche ponad 30f – a naprawde mialam pelen kosz zakupow,…i to takie mlodzutkie i swierzutkie i pyszniutkie wszytko 😀 – musze tam czesciej jezdzic 😀

agusia29
    Participant

To rzeczywiście Aniu nie dużo zapłaciłaś za zakupki 😀
    Graziaczku głowa do góry,dzisiaj pobiegasz i od razu będziesz sie inaczej czuła.
    Anetko to na pewno masz urwanie głowy z 2 urwisami

Anka13
    Participant

ale mnie glowa rozbolala…..
    ostatnio tez mi len w dupe wlazl i dawno nie cwiczylam…..musze dzis sie zaraz po przyjsciu przebrac i pocwiczyc 😀

agusia29
    Participant

Aniu u mnie to samo,ale tylko jak mi sie skończy okres musze tego lenia wygonic 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 961)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.