Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 586)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

no bo zakwasy znacza ze miesnie pracuja:)
    a jesli chodzi o zakupy to wlasnie dlatego sie nie pozbywalam wozka jeszcze.mlody juz duzy wiec wytrzymuje kilka godzin na nogach ale jak mam ogarnac jego i zakupy trgac to wole go wrzucic do wozka,torba na zakupy duza wiec mam dobrze:)
    a ja wczoraj sie poklucilam z piotrkiem.o glupstwo w sumie.spalam cale popoludnie przez ten okres,mimo ze nie mam na razie plamie ale boli mnie juz wszystko i wstalam zla i piotrek podlapal ode mnie i irytowal go kuba bo nie chcial spac i taka glupia klutnia o nic.ja potem poszlam spac on na kompa i chcial spac na kanapie ale dobrze ze przyszedl i przytulil sie,nie lubie sac poklucona.a dzis juz dobry humorek.brzucho nie boli,wczoraj dawal mi popalic od tej cholernej kawy

Anka13
    Participant

a ja coraz wiecej pale…..wiczorami tylko ale coraz wiecej, jak mam ochote cos przekasic – to siegam po papierosa, jakos tak odruchowo…… oj nie dobrze……. jak schudne tyle ile chce – zeby sie lepiej czuc – to rzucam palenie…… ale musze wtedy cos wymyslec zeby znow nie przytyc…… ale to bede sie za kilka m-cy martwila 😀

anetka_sweet
    Participant

no wlasnie dlatego ja nie rzucam.rzucilam na 2 miesiace w poprzednie wakacje,ale nie napalilam sie jeszcze i ciagle cos musialam miec w rekach

kargra
    Participant

Dzien dobry! 😀
    U mnie kolejny piekny dzionek, w dobrym humorze….i do tego czwartek!!!!

Nikus…nie becz mi tu…jak sie zobaczymy to dam Ci takiego buziaka ze padniesz! 😉 😉 😉 😉

Anka13
    Participant

no u nas dzis tez sie piekny dzionek zapowiada 😀 i weekend 😀

Nika 28
    Członek

Dziendoberek 😆
    Anka juz nie kus tym wii 😛

Grazia no mysle 😛

a mnie dzis glowa mnie boli 😛 chyba sie wystraszyla tabletek bo leza i czekaja (ibuprom zatoki)

maz ma dzis wolne wiec ruszamy na miasto a jutro znow sama bo idzie na nadgodziny wiec bede weekend sama

aaaa dzis jade sie zarejestrowac do pracy tam gdzie slawus i chyba zaczne w nast tyg od srody 😉

kargra
    Participant

A ja planuje wycieczke nad morze na weekend…i tak sie zastanawiam gdzie mozemy pojechac 😉

Co do Wii….to tak w 98% wydaje mi sie ze bede je miala!!!!!
    To bedzie Wii + Wii Sports Resort….pewnie trzeba bedzie cosik dokupic ale co tam! Juz sie doczekac nie moge 😀 😀 😀

anetka_sweet
    Participant

hey grazia,hey nika.
    nikus dobrze juz glowa nie boli.
    my wlasnie posprzatalismy chatke i zaraz lecimy na zakupy bo mam dzis w planie kopiec kreta zrobic 😀

Nika 28
    Członek

ja wii kupie po powrocie z pl
    teraz laska ma na sprzedaz za 100f urzywane roczne + 5 gier i mate do tanczenia i sie tez zastanawiam
    co mowicie??

kargra
    Participant

Nikus….ja mysle ze warto za takie pieniadze.

Laski, wiecie co? Mam wielbiciela na MW…juz 3 konto zalozyl zeby mi podokuczac…teraz nazywa sie "prawdaboli"….a przed chwila dostalam od niego pw…obrazliwy oczywiscie 😉
    Urzeduje w poscie "dlug w loydsie a zatrzymanie na lotnisku" 😀

kargra
    Participant

Juz go nie ma 😉
    Szkoda bo lektura fajna….

Anka13
    Participant

ja chce ta mate do tanczenia, ostatnio w sklepie za 10f widzialm, ale nie bylo gry do niej:) i Nika to naprawde sie opalaca – ja na moj zestaw juz jakies 400f wydalam – razem z dodatkowymi grami, akcesoriami(samo wii fit plus to byl koszt ponda 100f)

Grazia jak kupuhesz to kup z wii board (wii fit plus) – bo samo sport resorts mi sie szybko znudzilo…. a na wii fit masz i aerobik, i cwiczenia na miesnie i joge, i wiele gier…… np ja dalej od malysza skacze na board a bez deski nie umiem wogle 😀

Swietna sprawa mowie wam 😀

Anka13
    Participant

a czym ty sie Grazia narazilas tak??

kargra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Anka13 wrote:

a czym ty sie Grazia narazilas tak??

A niczym kochana….niczym!
    Wczoraj zaczal przeklnstwami rzucac wieczorem na kogos, to mu zwrocilam uwage, zglosilam do moderacji….i sie chlopak doczepil!
    Ale zabawne to jest przynajmniej 😀 😀 😀

Aniu, ja zaczne od tego…a jak mi sie spodoba to bede sobie wszystko po kolei dokupywac! 😉

Anka13
    Participant

Grazia a ostatnio wdzialm w Currys oferte konsola z sport resort i wii fit za 270f – to sie naprawde oplaca……..

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 586)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.