Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 556)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

mi tam na pani I. nie zalezy specjalnie wiec sie nie przejmuje.tylko zastanawiam sie co z martusia.moze gorzej sie czuje

anetka_sweet
    Participant

wlasnie obejzalam filmik.dosc kontrowersyjne.

Nika 28
    Członek

tez sie zastanawialam co z nia bo chociaz mi zalazla zlekka za skore to jednak jest ciezko chora i serdecznie jej wspolczuje 🙁

a pani I to bezczelna osoba ktora jak ma ochote to bezczelnie ludzi podsumowuje sama ma pretensje jak jej sie nawyrzuca a jak ma ochote do pisze ze po sprawie i teraz wszyscy maja sie usmiechac 👿 👿 👿 👿 dla mnie ona jest rabnieta i to zdrowo 👿 👿 nie bede tam pisala bo za duzo falszu…

Anka13
    Participant

Ja do Marty pisalam na PW jakos w zeszlym tyg jak sie czuje to nic nie odp – tez sie martwie, ale skoro ona nie chce mowic, widocznie uwaza ze nie moja sprawa 🙁

Nika 28
    Członek

pranko schnie na sloneczku
    mala je obiadek
    zaraz zbieram sie po starszaki
    i znow mlyn 😆

jutro mezo ma wolne wiec pozalatwiamy co nieco a od piatku chyba pojdzie na nadgodziny ma sie dzis dowiedziec
    bedzie mi smutno znow cale dnie sama ale kaska potrzebna

anetka_sweet
    Participant

a my juz po obiadku i zaraz zbieramy sie na jakis spacerek.tata dzis do 16 pracuje wiec przejdziemy sie troche i juz bedzie

Anka13
    Participant

a ja juz sie nie moge doczekac 4 – do domku z tego miejsca……

A dzis na obiado-kolacje robie salaka z tortelini – mowie wam pycha i syta 🙂 ktos chce przepis??

musze tylko do asdy wpasc po drodze – bo wczoraj zurzylam wszystkie pomidorki i ogorki na grecka salatke 🙂
    jak zrobie saltkie to musze pranie wstwic, przebiore sie i zjem sobie swoja porcje odloze sobie troche na jutro do pracy i zabiore sie za cwiczenia 🙂

Nika 28
    Członek

Aniu ja poprosze przepis

Grazia nas dzis olala 😥

kargra
    Participant

Wrocilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kargra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Nika wrote:

Aniu ja poprosze przepis

Grazia nas dzis olala 😥

Kochana tylko bez takich tekstow mi tu prosze! 😈
    No i fochem czasami nie strzelaj hi hi hi

Ja dzis mialam mlyn w pracy, jak moj szefo potrzebuje czegos na wczoraj (czy prawie zawsze) to nie ma zmiluj sie….ale czas za to zlecial mi zajebiscie!

Nika 28
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kargra wrote:

no bo ja juz sie ubieralam i chcialam jechac do ciebie dupe ci zlac 😈 😈 😈 😈

kargra
    Participant

Nika wrote:

kargra wrote:

no bo ja juz sie ubieralam i chcialam jechac do ciebie dupe ci zlac 😈 😈 😈 :twisted:[/quote]

To ide juz sobie….zebys tylko wpadla do mnie…..obiecanki cacanki!
    Ale byloby fajnie, mmmmmmmm 😉 😉 😉 😉 😉

anetka_sweet
    Participant

i my juz wrocilismy.zimno sie zrobilo straszliwie.brrr

kargra
    Participant

Aniu, zapodaj mi ten przepis na tortelini bo ja to uwielbiam….bo ja zawsze jem z cebulka, sosem jakims i serem stopionym.

Anka13
    Participant

Slatka z tortelini:

opakowanie tortelinie nalepiej z nadziewne jakims mieskkiem(konkretny smak) ugotowac wg przepisu i ostudziac, pokroic pomidorki, ogorka, pora(ta biala czesc), fasola cz erwona z puszki, rzodkiewka, moze i byc kukurydza wymieszac wszytko razem
    zalac sosem:
    2 lyzki majonezu , 2lyzki jogurtu naturalnego, sol, pieprz, 2 zabki czosnku

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 556)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.