Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1,921)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

ja sie pytam co tu sie dzieje
    gdzie sa wszyscy.czemu ania usunela zdjecie
    ja ledwo zyje.spalam dzis 2h i nie moge zasnac teraz a na 18 znow do pracy,schodze o 6 rano i na 14 znowu ale juz na 8h.
    rece mi sie trzesa jakbym wypila litra conajmniej,ale trudno,kasa teraz potrzebna no i trzeba korzystac poki jest praca

Anka13
    Participant

dzien doberek – ja zadnego zdjecia z nikad nie usuwalam …… 🙂

Moj misko w sobote kupil autko mi – male polo 1.0 silnik – takie tylko zebym sie nauczyla jezdzic i ubezpieczenie bylo tanie 🙂 ale jestem szczesliwa – po malu zacznam spelniac moje postanowienia na ten rok 🙂

A poza tym to nic ciekawego u mnie……schudlam na mojej diecie o rozmiar -tzn miala byc to dieta typowo oczyszczajaca……a tu prosze…..bach i rozmiar w dol – tzn mieszcze sie w spodnie w ktore sie nie miescilam pod koniec sierpnia wogle 🙂 i mam zamiar dalej w niej trwac…..tak ostro tylko do konca wrzesnia…..ale pozniej wcale nie chce duzo ustepstw!!….w sumie to ciagle chce to ciagnac, z malymi skokami w dbok na drinka czy winko……..

A jak tam u was??

Buziole 🙂

anetka_sweet
    Participant

hello.w koncu zaczelo mi dzilac forum to pomysllam ze tu cos sie dzieje ale widze ze tez cisz.dziewczyny co z wami?

zokan7777
    Participant

„I am positive and I am making mistakes” very positive words

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1,921)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.