Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,906)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

a ja o 4 skonczylam prace,a od jutra 12 robie na stickpacku.super.
    ale burdel maja ,brakuje 4 ludzi,operatorzy robili i sciagali ludzi z innych dzialow,a co niektore nowe osoby takie ciapy nic nie umieja,ale rzeznia,ale co tam,robie swoje i w dupe z nimi,sami niech sie martwia

anetka_sweet
    Participant

dzien dobry:)
    a co tu tak pusto ostatnio?
    gdzie sie pdziewacie?
    ja mam w koncu weekend.piotrek chcial mnie zapisac na dzis do siebie ale nie ma mowy.mam mase roboty w domu,bede szukac nowej niani dla kuby no i chce z nim spedzic troche czasu bo placze za mna.
    juz na nogach bo polozylam sie o 8 wczoraj,kuba o 7 bo ta nie polozyla go w dzien spac bidny.
    nawet nie poszlam ze znajomymi do baru wczoraj bo zasnelam hehe
    a od poniedzialku znow 12.
    no coz buziaczki dla was i milego weekendu:***

Anka13
    Participant

czesc laseczki 🙂

ja jakos nie mam ostatnio weny zeby pisac….jakis kepski chumorek mam i nic mi sie nie chce….

mam nadzieje ze wam minol weekendzik przyjemnie 🙂 bo mi calkiem milo….misko wrocil 🙂 ale dzis znow do pracy i znow jakies taki codzienny pozadek dnia sie zaczyna….i juz mi sie nie chce od nowa…..

a co u was??

Graziu??
    Agus??
    Bella??

Anetka czemu zmieniasz nianie??

Nika jak tam rozkrecanie firmy idzie??

agusia29
    Participant

Dzien Dobry […]….
    Wiem wiem,ale nie mam czasu na nic,robilam podwojne shifty,potem domek,same wiecie jak to jest.
    Za tydzien mamusia juz leci do Polski 😥 ale nam bedzie jej brakowac ehhhh ten czas tak szybko zlecial,za szybko
    A juz 11 moja Kochana siostrzyczka z narzeczonym przylatuja z Niemiec wiec bedzie wesolo.
    Jesli chodzi o pracke to dalam wypowiedzenie z tej co pracowalam na rano i 21 bedzie moim ostatnim dniem.Teraz bede robic tylko nocki.
    Olivcia rosnie jak na drozdzach……
    Dietka dziala 🙂 musze dac jakies fotki na nk,jak znajde chwilke.A jak tam u Was??Nikus ,Aniu ,Anetko,dalej stosujecie dietke??
    Graziaczku a jak tam sprawy u WAs??Nikus jak tam rozkrecanie firmy,macie juz jakies zlecenia??Buziaki dla WAs,ja zmykam sie szykowac i na spacerek bo piekna pogoda 😛

Nika 28
    Członek

Hej u nas spoko czekam na dzieci jeszcze 9 dni
    juz sie doczekac nie moge

Agus dietka spoko trace na wadze cwicze 6weidra i brzuszek maleje :0
    jeszcze kupie twistera i boczki pozegnam, na rowerku jezdze codziennie sumiennie
    fotki daj koniecznie:)

firma hmm ulotki , wizytowki sa ale narazie tyle mam troche wydatkow wiec znow sie przeciaga w czasie o jakies 2 tyg ale nic nie szkodzi napewno w tym miesiacu rusze

pozdrawiam was kochane 🙂

anetka_sweet
    Participant

hey.ja jestem padnieta.\
    robie 2 tydzien 12h i ledwo zyje.kuby prawie nie widuje i przyszly tydzien zapowiada sie tak samo.a do tego wszyscy wkurzeni bo cyrki robi z przerwami ale nie bede sie rozpisywac bo nie bardzo mi sie chce dzisiaj,
    a dla kuby szukam nianki bo tej kuba nie lubi za bardzo,do tego ona pali w domu przy dzieciach,rano jak otwiera drzwi czc smur okropny od fajek w niewywietrzonym mieszkaniu,do tego ona musi miec 16h tygodzniowo przpracowane wiec kuba lata od domu do domu do jej corki i jak on ma miec poczucie bezpieczenstwa,mamy nie ma caly dzien tu od odmu do domu,do tego ktoregos dnia mowi do mnie ze jej milam,w wieku kuby jest i mowi ze jest dzis okropny,marudzi i daje jej samochodziki i kaze jej sie bawic z soba.kurde.a co ona mysli,dzieckiem trzeba sie zajac.
    jutro piotrek ma wolne,w piatek michal a ja weekend nie pracuje wiec na ten tyfzien koniec a w przyszlym tygodniu chyba pojdzie gdzie indziej,ale nie mowie zeby nie zapeszyc,bo to w sumie zalezy tez od kuby

Anka13
    Participant

dzien do bry 🙂

No ja sie tego dukana jednak nie trzymam – tzn jak miska nie bylo to sobie niezle pofogowalam, nie chcialo mi sie gotowac to jadlam co popadlko i wolge…..i teraz robie male oczyszcenie organizmu przez miesiac, a pozniej moze na jakas diete sie skusze 🙂
    ale narazie wrzesnien – bez pieczywa, bez zadnych przekasek (slodkich i slonych), bez fastfoodow, bez sokow i napoi gazowanych, bez alkocholu i z polowa porcji wszystkiego innego – plus woda z cytryna i blonnikiem nacczo ….. nie chcodzi mi o jakies nieziemskie zrzucienie kg – ale wyczyszczenie organizmu z tych wszystkich smieci co jadlam i to o takich porach ze az mi glupio !!…….

Grazia a ty gdzie?

Buziaki laseczki 🙂

anetka_sweet
    Participant

hello.
    ja mam w koncu weekend,ale nie bardzo odpoczywam bo wczoraj troche zabalowalam i nad ranem prawie do domu wrocilam,ale na kaca najlepsza praca wiec sprzatam mieszkanie bo zapuszczone po calym tygodniu.
    jutro na 18 na nocki ide.brat tez jutro jedzie,ale bedzie pusto.
    no i najlepsze mam nowa nianie dla kuby,a raczej pana nianie 😀
    kuba bardzo go lubi,chce tam byc,nawet zostawialam go jak szlam do sklepu bo nie chcial isc a potem uciekal mi jak do domu chhcialam.tez sa tam dzieci bo on jest u siostry i pilnuje jej dwojeczke i tez chlopiec w kuby wieku.
    no super po prostu.
    milego weekendu kochane:**

anetka_sweet
    Participant

ale tutaj pusto ostatnio.
    co sie dzieje z wami dziewczyny.
    ja niedlugo do pracy na nocke.brat pojechal.
    fajnie moc znow chodzic nago po domu ale juz widze ze jakos tu pusto.no coz.
    buziaki dziewczynki:**

anetka_sweet
    Participant

dzien dobry.
    jest tu ktos?
    Aniu wiem ze jestes juz w pracy.
    ja mialam miec nocke ale nie mialam,o 10 wrocilismy do domu,bo machina wojenna sie zepsula i amen hehe,ale mam nadzieje ze dzis normalnie bedzie.
    mielgo dzionka dziewczynki

Anka13
    Participant

dzien doberek 🙂 a ja mam tyle roboty – dolozyli mi pdowiazkow i skonczylo sie sciemnianie 8)

A poza tym to u mnie nic ciekawego – weekend minol spokojnie, w sobote misko zabral mnie na obiadek do restauracji, wczoraj do kina….rozpieszcza mnie moj potworek od powrotu z wloch 🙂

Milego dzionka laseczki 🙂

Anka13
    Participant

ale tu pustki….co sie z wami dzieje??

Agus mam do ciebie pytanko, prozbe i nie wiem co jeszcze – bo ja zaczynam panikowac!!!
    na ile przed i po slubie bylas w polsce?? musze zaplanowac urlop – ale nie mam pojecia ile czasu bede potrzebowac!!!

A poza tym to u mnie ok…..tylko zaczynam sie stresowac slubem…po co ja dalam sie wpakowac i namowic na takie wielkie wesele?? I teraz zostaje wszytko na mojej glowie – Misko chcial chicznie, ale i tak wszelkie detale, i wszytko o czym trzeba pamietac zaostalo na mojej glwie……maskara……zaczynam byc w rozsypce!!!

anetka_sweet
    Participant

hey.no ja juz dawno pytalam co tu tak pusto.
    nikogo nie ma.
    ja mam teraz nocki.ledwo zyje bo ppo 12godzin a spie po 5 okolo,a dzis spalam rano 3 bo kuba mial szczepienie ale terz godzinke sie zdrzemnelam no i dzbanek kawy i daje rade.
    normalnie jak tydzien wyciezty z zyciorysu.
    w przyszlym tygodniu tez nocki biore bo wiecej platne i oszczedzam duzo na niance no i z kuba wiecej jestem.
    Aniu a ty sie nie denerwuj tak.
    domyslam sie ze to stresujace,ale dasz rade.
    buziaki dziewczyny:*

anetka_sweet
    Participant

dzien dobry.tu jak zwykle pusto.
    ja mam dlugi wekend bo nocka dopiero jutro rusza.super.odpoczne.
    pospalam sobie.
    a wy gdzie sie podziewacie?
    Grazia,Nika,Agus.
    Aniu przywitaj sie.
    mam nadzieje ze nie zapomnialam o nikiom jesli tak to przepraszam.buziaczki dla was kochane:*

Anka13
    Participant

dzien dobry 🙂 a co tu tak dlugo nikt inny poza Anetka i mna nie zaglada?

Ja juz 14dni na mojej mocnej diecie i jestem z sibie dumna, trzymam sie jej pozadnie i nie odpuszczam 🙂

a poza tym to nic nowego…znalazlam wstepnie juz zaproszenia slubne, pod koniec miesiaca kupuje, szukam sukni slubne i garnituru dla miska, wiazanki slubnej i wogle mysle o przygotowaniach….

dzis ide do fryzjera po pracy – nic wielkiego, podciac koncowki, i grzywke i polozyc kolor……znudizly mi sie juz pasemka jasne i postnowilam polozyc jakis ladny jasny braz 🙂

a co u was??

Buziaki 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,906)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.