Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,891)
  • Autor
    Wpisy
    Anka13
    Participant

dzien do bry 😀

Ja dzis mam urwanie glowy – wczoraj byl len, dzis nie wiem w co lapki wsadzic!!!!

Wczoraj po pracy poszlam do kupelki – i tak sie zasiedzialm ze do domu wrocilam o 22.30 – zanim chwile z moimi malenstwami pogadalm i wygladskalam, zanim sie wykapalam zanim z miskiem pogadalam to byla prawie 24 – i dzis jestem padla!!!!! dzis po pracy na zakupy (wczoraj mialam to zrobic ale jakos juz do sklepu nie dotaralam) i do domku !! odpoczac, poczytac ksiazke, zrobic sobie lunch na jutro – tak to jest moj plan!!!!

A poza tym to jakos dzis mam nienajgorszy chumorek….. 😀 do tego weekend sie zbliza – fakt ze samotny – bez miska, ale ma do mnie przyjechac na caly dzien kupelka z synkiem, wrocila wreszcie z PL – ostatni raz ja widzialm na jej weselu w PL i sie za nia stesknilam i ma do mnie na cala sobote przyjechac 😀 fajjjniiieee!!! 😀

a za tydzien i jeden dzien wrca juz moj misko!!! 😀

anetka_sweet
    Participant

no i piotrek byl w agencji i debra przepraszala,bo nie sadzila ze mialam wczoraj tylko 6h i gdyby wiedziala to wpisala by mnie na liste.ale jutro juz ebde na pewno:)hehe

Nika 28
    Członek

Hej dzis moj mezo ma urodzinki wiec swietujemy
    zamowil sobie buciki wiec zadowolony
    ja dostalam bluzeczke i mam banana na buzce

wizytowki sie robia wiec jak kasa wplynie na konto zaczynamy 😛
    oby nic sie nie wydarzylo 🙄

tesknie za dziecmi ale jeszcze 3 tyg musze wytrzymac
    w sobote ma przyjechac do Wiktorii chrzestna z komunijnym prezentem 😯 😆 laptop ciekawe jaki moze te zabawkowe 😆

Aniu ja naprawde chetnie sie spotkam ale z ta firma mamy teraz latanie i naprawde trudno mi cokolwiek powiedziec ale mam to na uwadze 8)

Anka13
    Participant

Nikus ja chyba nie w temacie…jaka fimra 😯 ❓ 😯 ❓

Nika 28
    Członek

kochana otwieram firme sprzatajaca , mycie okien i pranie dywanow 🙂

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Nika wrote:

kochana otwieram firme sprzatajaca , mycie okien i pranie dywanow 🙂

a jaki jest Wasz usp? 🙂 proponuje sprzataczki topless, to by mialo niezla sile przebicia.. 😀

Anka13
    Participant

dzien do bry 🙂

I juz piatek 🙂

Nika ten pomysl z tym topless nie najgorszy – ja bym zamowila o ile twoj mezo by tak pracowal 😀 popatrzec na jakies ciacho nigdy nie zaszkodzi 😀

Ale powodzonka kochana!!! Trzymam mocconooo kciukasy 😀 a pozadne mycie okien to sama z checia bym zamowila – bo mi len w dupke wlazl ostatnio 😀 i szczegolnie to topless 😀

i dzien do bry wszytkim 😀

Grazia a gdzie ty??

Bo ja mam dzis dobry chumorek – bo dzis jest piatek – i do teo dzis jest piatek a na dodatek dzis jest piatek!!! 😀

Nika 28
    Członek

Hej witam sie i ja
    mialam isc do miasta ale narazie pada wiec lipa buuu

pozdrawiam was laseczki

anetka_sweet
    Participant

hello.i ja sie przywitam wieczorowa pora.dopiero wrocilismy.tzn skonczylismy o 18 ale zjedlismy szybko,na zakupki i juz ta godzina,a jutro i w niedziele znow do pracy.
    milego weekendu dziewczynki:)

_bella_
    Participant

dzien doberek diewczynki, ja w polscde na urlopie, ktory bedzie trwal tylko do srody a potem spowrotem buuuuuu…
    jak widac moja jessica budzi sie dosc szybko, no i nie pospie 😉
    kevin u babci, jessica wczoraj tez no i kilka imprezek obskoczylismy, szwagerka nie pijaca hehe
    pozaty, jest zajebiscie i nie chce mi sie wracac 🙁

anetka_sweet
    Participant

dzien dobry/
    ja dzis wolne mam.czuje sie jakby byla niedziela.ale mi sie wczoraj nei chcialo pracowac.wole chodzic na 6 jednak,a wczoraj na 8 i nietomna bylam.
    a dzis myslalam ze se pospie a mlody o 6 wstal siusiu i sie rozbudzil.
    i terroryzowal mnie zebym wstala,ale sie nie dalam.
    do tego w sobote rozcial sobie luk briowy,masakrycznie,do szpitala pojechalismy i kleili mu,dobrze ze juz nie daja szwow bo nie utrzymali bysmy go.
    bella a ty wpolsce?
    czemu nic nie wiem
    baw sie dobrze kochana.
    a ty aniu gdzie?

kargra
    Participant

Dzien dobry kobietki!
    Ja dzis wykonczona….dzien wolny jak najbardziej wskazany!!!!!
    Pojechalismy na weekend do Kornwalii, na Land’s End…..piekne miejsca, wioski, wybrzeza….po prostu fantastycznie!
    Wrocilismy wczoraj wieczorem i nie wiem jak przezyje dzisiajszy dzien!
    Byle do 17 😉

Buziaczki dla wszystkich 😛

Agatka, milego wypoczyku!!!!

anetka_sweet
    Participant

hey grazia:)
    weekendy zwykle sa meczace wiec sie nie lam:)
    a gdzie reszta?
    nika,ania,agus gdzie sie podziewacie?

Nika 28
    Członek

hej laski
    ja troszku zalatana ale zyje 😉 jak sie ustatkuje wsio bede zagladac buzka kochane

Anka13
    Participant

czesc laseczki – wczoraj net w pracy nam padl….i dupa byla – nie moglismy sie laczyc z serwerami w szkocji i pol dnia nie mialam co robic….ale za to dzis musze naganiac…..

odezwe sie jutro – buziaki 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,891)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.