Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,846)
  • Autor
    Wpisy
    Anka13
    Participant

dzien dobry….

ja mam dzis dola i wogle jakis kiepski nastruj…..jakos nic nie chce mi sie robic….

milego dnia laseczki…..

anetka_sweet
    Participant

hello.
    Aniu a co sie stalo?
    nie martw sie.misiek niedlugo wroci i zobaczysz jakie bedzie powitanie:)
    A ja dzis na szpilkach siedze bo czekam na wiesci co z praca.liste tworza okolo poludnia,mam nadzieje ze jutro juz pojde do pracy.
    no i doszla mi paczka o tesciowej z firanka,zabkami i rozami do zapinania zaslon.dokupic rolete i mozna zakladac:)
    jeszcze jedna paczuszka ma dojsc z kolderka dla kuby tylko.
    wczoraj do 2 w nocy ogladalam zmierzch i ejstem padnieta hehe.
    juz sie nie moge doczekac kolejnej czesci,bo na razie tylko kinowka to nie bardzo da sie ogladac.
    no i ksiazeczki.mmm:)
    milego dzionka laseczki:*

kargra
    Participant

Dzien dobry….tzn nie taki dobry bo az wyc sie chce spogladajac na zewnatrz 😥 , leje, leje, leje 😈 😈 😈
    Ja jakos tak podzielam dzis humor Ani….do tego jeszcze spac mi sie chce (cholera wie dlaczego bo spalam dobrze i wystarczajaco) 🙁
    Ach….

Nika 28
    Członek

I ja sie witam
    humorek sredni, niewyspana codziennie budzona przez Were marudzeniem jej a to nie daje milego poczatku dnia jak odrana ci ktos brzeczy 👿 zeby to spokojnie lezala ale nie 😕

czekam na telefon od meza moze wczesniej dzis wroci, sciagne sobie jakis filmik i poogladam, moze na plac pojde jak padac nie bedzie

aaaa wczoraj obejrzalam SEX W WIELKIM MIESCIE 2 stwierdzam ze 1 byla o niebo lepsza ale 2 dalo sie obejrzec tez ehhh zazdroszcze im tak sobie zyja taka przyjazn 🙂 tez bym tak chciala (wiem to tylko film) ale fajnie by bylo miec taka kolezanke/ki od serca czasem zrobic wypad zdala od rodzinki, umowic sie na kawke…

agusia29
    Participant

To i ja sie przywitam,właśnie wróciłam z pracki…….szukam właśnie przepisu na obiadek…….
    Pogoda ze oknem taka ,że szkoda gadac,ale jutro niby ma byc lepiej.
    Nikuś mi również 1 czesc Sexu lepiej sie podobała,a takich przyjaciółek to tylko pozazdrościc……..
    Dziewczyny głowa do góry ,po deszczu zawsze wychodzi słoneczko,Aniu nawet sie nie objerzysz a już będzie Misiek spowrotem.
    Graziaczku bużka dla Ciebie
    Anetko 3mam kciuki za pracke.
    Bella a jak tam Twoje pociechy i jak dajesz sobie rade z dwójeczką??

A u mnie ok ,wekend miałam ciężki bo 3 nocki,ale mogłam pospac bo mam jeszcze mame.Dietka ok…..dobra zmykam coś zjesc .
    Miłego popołudnia Kobietki i ogromne całuski dla Was

Anka13
    Participant

dzien doberek laseczki 🙂

a moj misko juz dzis wraca!!!! 😀 😀 😀

Ale w rpzyszlym tygodniu jakos kolo srody zow leci na tydzien 🙁 🙁 🙁

Ale przynajmniej dobra (nawet bardzo) kaska za to jest …. a na wesele musimy ostro odkladac….

anetka_sweet
    Participant

hello:)
    no widzisz aniu jak szybko zlecialo:)
    nastroj juz lepszy i pogoda dostosowuje sie do tego:)

Anka13
    Participant

mial wracac w piatek, ale ze za tydzien maja znow leciec tym razem do Wenecji – popagaja/nadzoruja przenoszenie magazynow z Miloano do Wenecji – w Milano juz skonczyli ale wlosi dopieor w przyslzym tygodniu beda w Wenecji gotowi, wiec za tydzien leca do Wenecji i dobrze ze wracaja, a nie ze zostana tam i nie czekaja we Wloszech – bo i taki plan byl, chyba bym sie zaplakala……aj misko to taki moj narkotyk, bez ktorego nie umiem zyc…. 😀

A poza tym to mam dzis o niebo lepszy chumor, moj brat do tego pojechal do Liverpoolu pozwiedzac, wiec jak wroce do domku to bede miala chwile spokoju i ciszy dla siebie bede mogla jakas fajna kolacje dla miska przygotowac 🙂

A co u was??

anetka_sweet
    Participant

Aniu przewertowalam strony wstecz i nie moge znalesc.szukam nazwy tej salatki co robilas ostatnio jak pamietam do tego mialas jajka sadzone.
    wiesz o ktora mi chodzi.widzialam w polskim sklepie sos do tej salatki ale chcialam zebys ty mi podala przepisik a nie moge znalesc nawet jak ona sie nazywa

Nika 28
    Członek

To i ja sie witam!

Aniu to wspaniale ze misko juz wraca i tylko sie cieszyc ze zarobi dobrze a troche tesknoty doda emocji w zwiazku 😉

Agus,Grazia,Anetko,Bella buzka :**

Anka13
    Participant

Anetka nie pamietam, ja robie maaaassseee salatek…kurcze przypomnij mi jakis skladnik…..

Dzis robie grecka salatke na obiadkokolacje do tego pieczywko czosnkowe i tulikowanie sie z misiem….. 😀

anetka_sweet
    Participant

polecialam na zakupy.juz mam.salatka cezar.
    sluchaj mogla bys wrzucac przepisy na salatki:)
    byle nie grecka bo nie znosze fety

Anka13
    Participant

dzien dobry kochane 😀 😀 😀 😀 😀

misko wrocil 😀 😀 😀 jestem niewyspana…..po bardzo stosunkowo udanej nocy 😀 😀 😀 ale sie stesknilismy….az niemozliwe 😀 😀 😀 kurcze, przeciez nie raz bylo tak ze przez tydzien nic, bo zmeczeni itp itd….a teraz ta rozlaka i wogle …. ahhhhh…. pczulam sie jak kiedys…..jak na poczatku….. 😀 😀 😀

Przywozl mi misko sliczne kolczyki 😀

Aj mowie wam cala noc spalam przytulona do miska i bylo mi cudownie…..bozie jak sie ciesze ze juz wrocil!!! 😀 😀 😀

Anetka na salatki przepisy….hmmm….

jak pomysle co tam lubie to powrzucam do Ksiazki Kucharskiej ….sledz ja 😀

Buziolki dla was wszystkich pipeczki 😀 😀 😀

anetka_sweet
    Participant

hello.
    Aniu widzisz?a tak sie smutkalas.powitania sa zawsze superowe:)
    az chce sie czytac.
    a my sie zamartwiam bo mlody nie am dalej dowodu,do revenue sie nie moze dodzwonic i jest uziemiony a musi wrocic bo ma klase maturalna.
    myslelismy o ambasadzie ale nie ma czasu czekac.
    dzis pojdzie na policje ze zaginal mu dowod i moze dadza mu zaswiadczenie na ktore przejedzie tak jak znajomy keidys,a jesli nie to wtedy ambasada i nowy paszport.jasna cholera ale to za dlugo potrwa wszystko,a on ma do 20 wybrac temat pracy maturalnej no i to przygotowanie do matury,wiec nie zabawa.ufff mam nadzieje ze pojdzie dobrze

Anka13
    Participant

Anetka – dzwon teraz do konsulatu – wyrabiaja prawie ze na miejscu tymczaswy paszport – kolega czekal 3dni….i to bez zadnego ale!!
    a WRS certyfikat mu przyszedl juz??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,846)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.