Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,831)
  • Autor
    Wpisy
    Nika 28
    Członek

nie wiem jak to sie stalo ale sprawdz teraz

kargra
    Participant

Moj Stwor wraca albo a srode wieczorem albo we czwartek….

Anetko, ja nie mam tych ksiazek??!!! Ja przeczytalam 2 czesci ale mialam ksiazki siostry z Polski i juz jej oddalam….takze ja niestety nie moge Ci kofanie pomoc!

Anka, no dokladnie, co jest???? No juz nie mow ze az tak zajeta jestes zeby nam "dzien doberek" nie powiedziec!

Bella i Agus, meldowac sie! 😈

Nika 28
    Członek

Anetko sa do kupienia za ok 4f sztuka na amazonie ale po angielsku i zastanawiam sie czy nie kupic sobie

Nika 28
    Członek

a ja za godzinke bede miala twilight eclipse na kompie 🙂 i sex w wielkim miescie 2 🙂

anetka_sweet
    Participant

no juz dostalam.
    super wycieczka.a gdzie byliscie?pieknie tam.
    Nikus ja nie chce sie jeszcze pchac w angielskie ksiazki.zajelo by mi sto lat przeczytanie,ze slownikiem w reku.
    a ja wlasnie dzwonilam do agencji.
    gosc pytal czy ejstem wolna w tym tygodniu i ze chyba bedzie robota ze zaraz bedzie dzwonil do firmy.
    fajnie.mowilam ze jak dostane robote u piotrka to tu tez sie ruszy.kurde.
    szkoda ze tak dlugo nie mialam dowodu to dawno bym do piotrka poszla,przeczekala i teraz poszla tutaj bo wole tu,a tak teraz oni mi dadza prace ja powiem ze juz nie chce,a potem jak znow sie tu skonczy i pojde tam to oni tez mi moga podziekowac ze ich olalam i co mam teraz zrobic

Nika 28
    Członek

Anetko a co u Piotrka jest za praca??
    gdzie pewniej??
    musisz patrzec gdzie sie na dluzej przyhaczysz

wiesz ja z anglika tez na bakier ale czytajac mozesz sie duzo nauczyc
    najpierw slownik ale potem zapamietasz slowka i wyuczysz sie ich

Nika 28
    Członek

[b:96f3a5519d]Laki nie wiem jak wy ja juz dostalam 2 meile z zaproszeniem do Badoo a tu link z ostrzezeniem zebyscie nie daly sie nabrac[/b:96f3a5519d]

http://forum.magazynyinternetowe.pl/index.php?showtopic=4476

Anka13
    Participant

bry laseczki – ja mam urwanie glowy i do tego nie moglam sie tu zalogowac dzis….wogle mi chaslo nie wchodzilo…..ale sie udalo…

Anetko wszytkiego naj naj naj!!!!!
    ja moge ci pozyczyc ksiazki, ale jestes jakas 3 w kolejce….tzn na chwile obezna ani jednej nie mam w domu tylko po kolezankach…ale jak mi wroca wszytkie to ci bede mogla przeslac 🙂

York przepiekny – tylko potworni duzo turystow…ale na pewno pojade jeszcze raz, a moj brat chce zebym sie tam przeprowadzila 🙂

anetka_sweet
    Participant

hey Aniu.
    w koncu sie pojawilas.
    dziekuje wam za zyczonka.
    fajnie ze weekend sie udal.
    i bede czekac na ksiazecz 😀 😀

Nika 28
    Członek

Aniu a wlasciwie jak daleko mieszkasz od Yorku
    no i pomysl z przepriowadzka jak najbardziej 🙂

Anka13
    Participant

pociagiem jechalismy 1h i 15min…wiec nie tak daleko 🙂

A o przeprowadzce nie mysle narazie wogle….misko ma za dobra prace 🙂

Nika 28
    Członek

no praca jest wazna szkoda ze u nas nie ma takiej dobrej firmy 🙁

anetka_sweet
    Participant

no dobra.sprawa pracy wyjasnila sie sama.
    piotrek byl u siebie w biurze i debi go przepraszala ze nie da rady na jutro mnie do pracy dac,ale na srode juz sprobuje mnie wcisnac na jego linie,a jesli nie da rady to gdzies indziej a jak gosia wroci z urlopu to na pewno mnie tam dadza.a na tej linii jest stala praca wiec pisze sie tam.
    godzin duzo.pewna robota.
    mimo ze wolala bym tutaj ale jak sie zamowienia zmiejsza lub cos to ja znow zostane na lodzie,bednefity zabiora jak popracuje troche i bedziemy kwiczec.
    nie fajnie ze 24h bedziemy razem spedzac ale damy rade.byle robota byla pewna

Anka13
    Participant

Anetka, ja z moim pracowalam i powiem cie ze byl to najciezszy okres w naszym zyciu wspolnym….nie da sie z kims byc 24h/7 – a przynajmniej ja nie umialam….mam nadzieje ze to nie wplynie negatywnie na was….

A dzis jade zaraz po pracy na jakies zakupy ciuchowe, tzn moja mlodziezy chce jechac i jade z nimi a tak mi sie nie chce….ale sami nie pojada, bo 2 pierdoly i nie trafia do wszytkich sklepow sami….ahhhh 🙄

Do tego tesknie za miskiem, boli mnie glowa i maze o tym zeby isc do domku…..

Milego wieczorku laseczki buziole duzieeeee duzieeee duzieeee dla was….do juterka 😀

anetka_sweet
    Participant

Aniu wiem ze to jest ciezkie ale jak nei ma wyjscia to trzeba sie przemeczyc

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,831)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.