Strona główna Działy Babski kącik Nowt Temat

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,816)
  • Autor
    Wpisy
    anetka_sweet
    Participant

cholera alenumer.kuba dzwonil do babci i nagle cos sie wlaczylo ja slyszac dziwny glos w sluchawce i wzielam a tam pogotowie.odlozylam sluchawke za chwile babka oddzwania i pyta co sie stalo i musialam tlumaczyc ze dzieciak mi sie bawil telefonem.uff
    a babcia nie odbierala i on chyba musial sie rozlaczyc i wciasnal nr rzypadkowo

kargra
    Participant

Dzien dobry!
    Jak ja sie ciesze ze juz dzis piatek….mamy w pracy grilla ale nie mam ochoty na jakiekolwiek integracje, jakos tak wkurzaja mnie co niektorzy w tej robocie 😈
    Zreszta wybieram sie na urodzinki takze ide tam gdzie przyjemniej 😉

Gratulacje Anetka 😛 😛 😛
    Zdolna bestia z Ciebie!!!!!

Ha ha ha, ale numer wywinal!
    Corka mojej znajomej tez bawila sie telefonem, stacjonarnym…..a ona w kuchni obiad gotuje a tu dzwonek do drzwi. Serce jej prawie stanelo jak otworzyla i zobaczyla policjantow…..bo ze niby bylo zgloszenie z jej tel no i przyjechali 😉 😉 😉 😉

Anka13
    Participant

Gratki Anetko!! i teraz trzymam kciuki za szybkie dostanie pracy 🙂

co macie dzis na obiadek?? ja mam dzis smutny dzien i kupuje po drodze fish and chips bo mi sie nie chce nic innego robic….

anetka_sweet
    Participant

no grazia ty mi nie mow bo babka wziela ode mnie adres ale wytlumaczylam jej ze dzicko sie bawilo.
    Aniu nie smutkaj sie.szybko czas zleci.masz jeszcze nas:)
    a ja dzis na obiad robie szaszlyki drobiowo wolowe.ja same a chlopakom dorobie frytki i surowke i juz

Nika 28
    Członek

hej laski
    Anetko nie wiem czy Gratulowalam!!!!!wiec gratuluje!!!!!
    my dzis nad morzem bylismy wiec nie doszlo do skutku moje spotkanie z nasza ania 😥 ale wierze ze wszystko przed nami
    wysle wam pw z linkiem do albumu z dzis

anetka_sweet
    Participant

a ja mam dzis urodziny i jakis do dupy dzien.piotrek chcial jakiegos torta to cos tam zrobilam,ale po poludniu juz mi sie humor zrypal.pewnie dlatego ze piotrka gardlo drapie wiec juz umiera,amrudzi itd,do tego kuba jakby sie szaleju najadl dzis.
    ale za to dostalam piekny bukiet roz:)

Nika 28
    Członek

anetko w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji 18tych 😛 urodzin :))

anetka_sweet
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Nika wrote:

anetko w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji 18tych 😛 urodzin :))

noo pewnie ze 18-tych 😆
    i tak bedzie przez najblizsze 20lat:)
    dziekuje nikus:)

anetka_sweet
    Participant

hey dziewczyny.
    jak minal weekend?
    my wczoraj lazilismy troche.bylismy w wiosce shopingowej i wszyscy mieli swietna zabawe,nawet kuba bo dla niego tez byla atrakcja na koniec:)
    dzis czekam na wiesci z agencji czy ide jutro do pracy czy nie.
    zadzwonie jeszcze do tej wczesniejszej agencji czy szykuje sie cos na steeckapck’u.
    gadalam wczoraj z kolezanka i mowila ze we wtorek ma juz ruszyc ponoc,a wolala bym tu gdzie juz robilam.podobala mi sie ta robota i na miejscu i lepiej placa.no ale cos.zobaczymy.
    najwazniejsze to isc do pracy

anetka_sweet
    Participant

aaa zapomniala bym.
    dziewzyny ogladalam wczoraj new moon.
    po prostu rewelacja.
    stad moja ogromna prosba do was.
    czy ktoras z was mogla by mi pozyczyc ta sage?plisssss:)
    obiecuje ze bede dbac 😀

kargra
    Participant

Dzien dobry kobietki po weekendzie!

ANETKO, wszystkiego naj naj najlepszego….szczescia i usmiechu…spoznione ale jak najbardziej szczere. 😛

Nikus, dziekuje za link do fotek….pieknie tam musialo byc co? Az poczulam uklucie zazdrosci 😥
    Ale mistrzowskim zdjeciem byla mala jak ja woda pochlapala….zajebiste 😉

Nika 28
    Członek

witam
    dzieki Grazia 🙂 mowie ci jaka byla wystraszona bo z 3 razy upadla do wody podrzad poniewaz nozki ugrzezly slodko to wygladalo ale dla niej niebezpiecznie 🙂

dzis chyba zabukuje bilet dla dzieci na powrot niestety dopiero na 10go wrzesnia bo jak narazie najtaniej

Grazia jak bez stwora 🙂 ??

Agus a ty gdzie?
    Anka halllo?jak wrazenia z Yorku??
    ide do sklepu jak wroce zajrze do was :*

kargra
    Participant

Pogoda wam dopisala nad morzem…suuuuuper!

Pytasz jak bez Stwora….fajnie ale wierzysz ze chyba juz tesknie????? Jakos tak…dobrze ze mam Toske to chociaz z nia pogadam.
    Ten jego wyjazd to chyba byl baardzo dobry pomysl!

Ach, no i wiecie co? Wydalam tego mojego kotka….jakos takie mieszanie uczucia mialam, niby chcialam niby nie, no i wczoraj taki chlopak sie doslownie w niej "zakochal" i oddalam mu.
    A ja moze zarezerwuje sobie sianko na tego maine coon’a…..zobaczymy!

Nikus, a ty konto usunelas na MW? Kiedy?

Nika 28
    Członek

hej Grazia
    wiesz co jakis czas temu ale mam nowe tylko jak chce zapytac o cos juz sie tam nie bawie w plotki jak tu
    wy mi wystarczycie 😛

a taki wyjazd to pewnie zawsze dobrze zrobi troche tesknoty , mozna przemyslec pewne sprawy itp a kiedy wraca Slawus?

a ja poluje teraz na sex w wielkim miescie2 wczoraj obejrzalam 1 i zajebisty

Anetko nie mam tych ksiazek ja filmy ogladalam wlasnie mam zamiar 3 sciagnac
    Aniu widzialam cie na NK co jest?

anetka_sweet
    Participant

hello.
    ja wlasnie wrocilam z zakupow.
    Nikus a mowilas ze foto na pv a ja nie mam nic.
    Grazia a ty byla bys sklonna mi pozyczyc ksiazki? 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1,816)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.