Strona główna Działy Babski kącik zakupy ciuchow online

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    olagroch
    Członek

mam prośbę – pytanie. jak zrobic zwrot w boohoo? bo zrobiłam zamówienie i 2 sukienki są na mnie za duże 🙁

soccerFan
    Członek

Zamawiaj w HM i innych tego typu sklepach stacjonarno-internetowych, że się tak wyrażę. U nich zawsze te dostawy są pewne no i zwroty oczywiscie tez.

alanex-radom.pl/zwir [/url]

Sylwiamatek
    Członek

polecam zakupy online zara

Persanyu
    Członek

Tresc tego posta zostala usunieta przeze mnie – moderatora ze wzgledu na spamowanie forum przez uzytkownika, ktory zamiescil tutaj oryginalny post.

irinna23
    Participant

Ja tylko raz zamówiłam w bonprix i zraziłam się do rozmiarówki. Nie lubię robić zakupów online, wolę iść do sklepu i przymierzyć.

exclusivedecking.com.pl/deski-kompozytowe

magda721
    Participant

takie rzeczy jak torebki można śmiało zamawiać online, inaczej wygląda sprawa np. butów, sukienek itp. bez przymiarki ciężko się na cokolwiek zdecydować, nawet jeśli są podane szczegółowe wymiary

gracja8
    Participant

Raz zamówiłam kostium kąpielowy, ale udało mi się trafić w rozmiar. Ale do tej pory jakoś wolę robić zakupy stacjonarnie:)

magda721
    Participant

jeśli na stronie sklepu są podane dokładne wymiary to zawsze można je porównać z ubraniami które już posiadamy wtedy ryzyko jest minimalne, ja osobiście zamawiam w sieci coraz więcej odzieży, ostatnio zamawiałam też indywidualny druk na tekstyliach, moim zdaniem fajną opcją są generatory online dzięki którym można samemu stworzyć i zamówić np. t-shirt z wymyślonym przez siebie nadrukiem

Tymoteusz1
    Członek

Przecież jest tyle różnych możliwości, że zakupy nie powinny być żadnym problemem. Warto zawsze znaleźć sobie jakiś punkt odniesienia i inspiracji. Ja lubię zaglądać na blogi takie jak https://blog.modile.pl/2016/10/21/jaki-sweter-wybrac-na-jesien/ bo z nich dowiaduję się, co warto dla siebie kupić. Bardzo mi z tym dobrze 😉

doska
    Participant

Zdarzało mi się kupować ubrania przez internet. Nie zawsze były one zbyt udane, bo znacznie różniły się od produktów, pokazanych na zdjęciach, ale na szczęście nie było problemów z ich zwrotem. Za to kilka egzemplarzy ciuchów to prawdziwe perełki, nawet po przymierzeniu układały się lepiej niż na manekinach czy modelkach.
    Mimo to nadal mam pewne obawy przed takimi zakupami, bo nigdy nie wiadomo w jakim stanie trafią do nas ubrania, a zwrot towaru i pieniędzy trwa czasami bardzo długo.

hellenkaq
    Participant

Powiem Wam,zę sama od jakiegoś czasu zamawiam głównie w internecie. I co najważniejsze przekonałam sie do polskich sklepów z ubraniami. O dziwo w wielu z nich mozna kupić ubrania o wiele taniej niż w UK. Pisze tutaj szczególnie o hurtowniach internetowych. Rozejrzyjcie się w Openwear[/url] . Ciuszki bez problemu można tam zakupić sobie detalicznie. A ceny ubrań są o wiele niższe niż w typowych sklepach.

Izka123
    Participant

next też mogę polecić

magda.lena
    Participant

Zakupy online są często wygodniejsze, tańsze no i właśnie wybór większy, ale ja jednak czasem i tak wolę pójść do sklepu. Zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie, taką mam sylwetkę, że mało które dobrze leżą, nawet jak rozmiar niby dobry, więc chyba bym nie ryzykowała zamawiania.

nataliaala
    Participant

A ja właśnie nie. Kiedyś lubilam chodzić po galeriach handlowych. Aktualnie nie przepadam. Głównie dlatego,że takie chodzenie mnie po prostu męczy. Bylam chyba z tydzień temu i po odwiedzeniu trzeciego sklepu uznałam,że są o wiele lepsze inne rzeczy, ktore mogę robić…
    Jesli miałabym polecić jakiś sklep to polecam Answear. Zarówno w Uk jak i w PL. Fajny wybór róznych marek, ciągle mają tam jakieś dobre promocje Poza tym jest darmowa dostawa kurierem i zwrot ( co nie zdarza sie w każej firmie….).
    https://answear.com/p/botki-2715-k.html

ElzbieTta34
    Participant

Zdecydowanie polecam zakup butów przez internet bądź kosmetyków. Co do ciuchów nie jestem przekonana.

najlepszy katalog seo[/URL]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.