Strona główna › Działy › Śmietnik › Kochanym Mężczyznom:)
nowy_nowa wrote:karolina353 wrote:i racja każdy dzień powinien być dniem kobiet,ale niestety tak nie jest 😉
chcialas napisac…………………..cale szczescie. To by sie dopiero porobilo. Wystarczy dzien matki,babki,kobiet,urodzin,imienin…………. i tak duzo.[/quote]
Dokladnie.
Pozatym nikomu normalnemu nie potrzebne jakies swieto zeby sie usmiechac podobnie zeby byc szczesliwym.Pozatym zeby dac kochanej osobie kwiaty to chyba swieta takie lub jeszce glupsze walentynki chyba potrzebne nie sa.Sprawdz ile milionow ludzie wydaja na takie pierdoly a Afryka gloduje.
:D[/quote]Panowie nie produkujcie się tak mi tylko chodziło oto żeby wam złożyć życzenia i żeby wam było miło a tu taka afera 🙄
nowy_nowa wrote:karolina353 wrote:i racja każdy dzień powinien być dniem kobiet,ale niestety tak nie jest 😉
chcialas napisac…………………..cale szczescie. To by sie dopiero porobilo. Wystarczy dzien matki,babki,kobiet,urodzin,imienin…………. i tak duzo.[/quote]
Dokladnie.
Pozatym nikomu normalnemu nie potrzebne jakies swieto zeby sie usmiechac podobnie zeby byc szczesliwym.Pozatym zeby dac kochanej osobie kwiaty to chyba swieta takie lub jeszce glupsze walentynki chyba potrzebne nie sa.Sprawdz ile milionow ludzie wydaja na takie pierdoly a Afryka gloduje.
:D[/quote]filipek nie obrażając nikogo ale to były tylko życzenia 🙁
na logike 😯
❓ A wiesz w ogóle, gdzie mieszkają Eskimosi? Bo z twojej wypowiedzi wynika, że nie za bardzo. 🙄
nie wiem ,ale dowiedzialem sie ostatnio ze pradu nie maja.
nie wiem ,ale dowiedzialem sie ostatnio ze pradu nie maja.
To ktoś cię wprowadził w błąd.
a ja tylko imprezke chcialem zrobic w klubie a Wy zaraz ze domowke, w domu to ludzie umieraja 😛
a ja tylko imprezke chcialem zrobic w klubie a Wy zaraz ze domowke, w domu to ludzie umieraja 😛
Tu jest fajnie.
nie na naszych domowkach 😀
choc czasem niektorzy sa blisko.. 😉
mor2 wrote:a ja tylko imprezke chcialem zrobic w klubie a Wy zaraz ze domowke, w domu to ludzie umieraja 😛
choc czasem niektorzy sa blisko.. ;)[/quote]
To fakt… 😆
jackyl wrote:mor2 wrote:a ja tylko imprezke chcialem zrobic w klubie a Wy zaraz ze domowke, w domu to ludzie umieraja 😛
To fakt… :lol:[/quote]
Ale tylko niektorzy 😉
derailed wrote:jackyl wrote:mor2 wrote:a ja tylko imprezke chcialem zrobic w klubie a Wy zaraz ze domowke, w domu to ludzie umieraja 😛
To fakt… :lol:[/quote]
Ale tylko niektorzy ;-)[/quote]
Kazdy przynajmniej po razie… 😉