Strona główna › Działy › Śmietnik › Kochanym Mężczyznom:)
Najserdeczniejsze życzenia
naszym kochanym mężczyznom
i tym małym, i tym dużym,
szczęścia, zdrowia, miłości, radości.
No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
Racja, racja… 🙁
No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
Komuna upadla jakies 20 lat temu jak byscie przegapily… 😉
come545 wrote:No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
Komuna upadla jakies 20 lat temu jak byscie przegapily… :wink:[/quote]
Ale zabawny jestes!! 😆
u nas na konkurencyjnym forum ktos tam pamietal.. 😀
derailed wrote:come545 wrote:No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
Komuna upadla jakies 20 lat temu jak byscie przegapily… :wink:[/quote]
Ale zabawny jestes!! :lol:[/quote]
Napisz mi cos czego nie wiem… 😆 😆 😆
come545 wrote:No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
u nas na konkurencyjnym forum ktos tam pamietal.. :D[/quote]
Nawet gozdziki u nas sa… 😉
jackyl wrote:come545 wrote:No tak my kobiety pamietamy o wszystkich swietach, urodzinach, imieninach i o wielu innych okazjach 😀 Ale jak dnia 8 marca bylo Nasze swieto to zaden mężczyzna nie pamiętał 🙄
u nas na konkurencyjnym forum ktos tam pamietal.. :D[/quote]
Nawet gozdziki u nas sa… :wink:[/quote]
tylko ze poki co nie dziala.. 😉 😀
Najserdeczniejsze życzenia
naszym kochanym mężczyznom
i tym małym, i tym dużym,
szczęścia, zdrowia, miłości, radości.
to ja sie tez do zyczen dolacze:)
To ja w imieniu facetow i chlopczykow, tych malych oraz tych duzych, ogromnie dziekuje karolinie353 za zyczenia oraz fiziol-ce za dolaczenie sie do tychze. Mi osobiscie jest milo i strasznie fajosko 🙂
Jeszcze raz ogromne dzieki 😀
Pozdrowionka 😆
😀
Dzieki za zyczenia moze jakas impreze z okazji tych dni zrobimy 🙂 pozdrawiam
Dzieki za zyczenia moze jakas impreze z okazji tych dni zrobimy 🙂 pozdrawiam
czemu nie jakieś pomysły? 😉
Widzę że pomysłów brak 🙄 szkoda