Strona główna › Działy › Zdrowie › Polski lekarz
Czy wie ktos moze czy na terenie Leeds jest w przychodni polski lekarz?
Z gory dziekuje
ale z dojazdem do domu pacjenta szukasz?
ale z dojazdem do domu pacjenta szukasz?
cha cha ale zabawna jestes
😕
Ja mam jedna pania doktor pl z Leeds (chyba jedyna),ale nie mam pojecia ,czy przyjmuje w przychodni.Nie korzystalam tez z jej uslug.Jezeli sobie zyczysz podam ci nr tel i nazwisko.
widac ze dla niektorych to jest naprawde smieszne ,sama jestem w sytuacji gdyz tutejsi lekarze nie potrafia pomoc mojemu dziecku nie widza problemu ktory jest,z gory pisze ze nie chodzi tutaj o jezyk i dogadanie sie bo to co chce to sie dogadam i zrozumiem. i sama gdyby byla jednak mozliwosc skorzystalabym z polskiego lekarza i nie ma tutaj nic do smiechu.
ela1981 wrote:ale z dojazdem do domu pacjenta szukasz?
:?[/quote]
byc moze 8)
pytalam, bo u mnie w przychodni jest polka lekarka, ale na wizyty domowe nie jezdzi ….wiec nie wiem czy nam ci podac namiary?
fiziol wrote:ela1981 wrote:ale z dojazdem do domu pacjenta szukasz?
:?[/quote]
byc moze 8)
pytalam, bo u mnie w przychodni jest polka lekarka, ale na wizyty domowe nie jezdzi ….wiec nie wiem czy nam ci podac namiary?[/quote]
a czy ja pytam o wizyty domowe?
jak umiesz pisac cyferki to podaj prosze:):P
widac ze dla niektorych to jest naprawde smieszne ,sama jestem w sytuacji gdyz tutejsi lekarze nie potrafia pomoc mojemu dziecku nie widza problemu ktory jest,z gory pisze ze nie chodzi tutaj o jezyk i dogadanie sie bo to co chce to sie dogadam i zrozumiem. i sama gdyby byla jednak mozliwosc skorzystalabym z polskiego lekarza i nie ma tutaj nic do smiechu.
Ja przeszukalam internet w razie koniecznosci.Narazie sie nie przydal,ale lepiej miec.W spisie pl lekarzy w uk na terenie Leeds wyswietlil sie tylko jeden,ale ja sprawdzalam jakis czas temu.Moze jest ich teraz wiecej.
moj chlopak mial tu mala przygode z lekarzami.
bylismy z jego bolaczka w przychodni kolo Harehills i podali mu zla diagnoze.prubowalismy tez w innych przychodniach mowili to samo.
Po miesiacach polecial do Poznania i lekarz stwierdzil calkiem co innego i nie mogl miec przez to operacji.
Fakt, lekarze maja tu olewke na wszystko.
Jakbyscie mieli namiary prosze podajcie adres, numer telefonu.
Z gory dziekuje.
moj chlopak mial tu mala przygode z lekarzami.
bylismy z jego bolaczka w przychodni kolo Harehills i podali mu zla diagnoze.prubowalismy tez w innych przychodniach mowili to samo.
Po miesiacach polecial do Poznania i lekarz stwierdzil calkiem co innego i nie mogl miec przez to operacji.
Z gory dziekuje.
jezeli pomoze to prosze wysle na pw.
Jeden chlopak 26lat tak byl zdjagnozowany ,ze wypisal sie sam ze szpitala bo nic nie bylo lepiej i nie wiedzieli co mu jest,pojechal do pl na urlop i poszedl do lekarza i uslyszal, ze zostal mu gora miesiac zycia.Smutne ,ale prawdziwe.Ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na tutejsza sluzbe zdrowia ,ale kto wie…..
fiziol wrote:moj chlopak mial tu mala przygode z lekarzami.
Z gory dziekuje.
Jeden chlopak 26lat tak byl zdjagnozowany ,ze wypisal sie sam ze szpitala bo nic nie bylo lepiej i nie wiedzieli co mu jest,pojechal do pl na urlop i poszedl do lekarza i uslyszal, ze zostal mu gora miesiac zycia.Smutne ,ale prawdziwe.Ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na tutejsza sluzbe zdrowia ,ale kto wie…..[/quote]
😯
wiesz, moze byc tak ze anglicy sa lepiej traktowani:(
smutne, smutne:(
Witam w przychodni na East End Park przyjmuje polski lekarz Dr Mieszkowski.Bus nr 62 albo 61 pod sama przychodnie
Witam w przychodni na East End Park przyjmuje polski lekarz Dr Mieszkowski.Bus nr 62 albo 61 pod sama przychodnie
dziekuje serdecznie za pomoc.na pewno skorzystamy:)
Helka wrote:fiziol wrote:moj chlopak mial tu mala przygode z lekarzami.
Z gory dziekuje.
Jeden chlopak 26lat tak byl zdjagnozowany ,ze wypisal sie sam ze szpitala bo nic nie bylo lepiej i nie wiedzieli co mu jest,pojechal do pl na urlop i poszedl do lekarza i uslyszal, ze zostal mu gora miesiac zycia.Smutne ,ale prawdziwe.Ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na tutejsza sluzbe zdrowia ,ale kto wie…..[/quote]
😯
smutne, smutne:([/quote]
Ja widzialam szwy na ciele mojej angielskiej znajomej po malym zabiegu, i po tym widoku do tej pory nie moge sie otrzasnac, zszyta byla "na okretke". Ja natomiast z moich dotychczasowych doswiadczen z tutejszymi lekarzami raczej jestem zadowolona. Wiec to chyba nie jest kwestia jakiej narodowosci jest pacjent. Raczej na jakiego lekarza trafisz. Mysle, ze podobnie jak w Polsce – tez mozesz trafic na takiego, ze szkoda gadac, albo na takiego, ze bez dania w lape raczej zejdziesz na poczekalni a cie nie wylecza 😕
A skoro juz taki temat, to sie podlacze. Zna ktos dobra przychodnie w okolicach Burley Rd? Oczywiscie nie musi byc polski lekarz 😉 Zmienilam adres, i chyba musze zmienic tez GP. Chyba ze juz nie mam takiego obowiazku? Jesli juz musze zmieniac, to wolalabym cos poleconego i sprawdzonego.
fiziol wrote:Helka wrote:fiziol wrote:moj chlopak mial tu mala przygode z lekarzami.
Z gory dziekuje.
😯
smutne, smutne:([/quote]
Ja widzialam szwy na ciele mojej angielskiej znajomej po malym zabiegu, i po tym widoku do tej pory nie moge sie otrzasnac, zszyta byla "na okretke". Ja natomiast z moich dotychczasowych doswiadczen z tutejszymi lekarzami raczej jestem zadowolona. Wiec to chyba nie jest kwestia jakiej narodowosci jest pacjent. Raczej na jakiego lekarza trafisz. Mysle, ze podobnie jak w Polsce – tez mozesz trafic na takiego, ze szkoda gadac, albo na takiego, ze bez dania w lape raczej zejdziesz na poczekalni a cie nie wylecza 😕
A skoro juz taki temat, to sie podlacze. Zna ktos dobra przychodnie w okolicach Burley Rd? Oczywiscie nie musi byc polski lekarz 😉 Zmienilam adres, i chyba musze zmienic tez GP. Chyba ze juz nie mam takiego obowiazku? Jesli juz musze zmieniac, to wolalabym cos poleconego i sprawdzonego.[/quote]
burley park medical center. lekarze swietni. ja przynajmniej nigdy nie mialam problemow. jak jescze mieszkalam w okolicach to z mala na szczepienia chodzilam. pielegniarki zawsze mala rozsmieszaly zanim kuly wiec mniej bolu. na lekarzy zlego slowa powiedziec nie moge