Strona główna Działy Praca forza

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • Autor
    Wpisy
    blackdreamss
    Participant

Hej,

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie dokładnie znajduje się ta fabryka,bo nie mogę znaleźć. Wiem, gdzie jest Industrial Estates, ale chciałabym wiedzieć koło czego dokładnie jest Forza.

Poza tym, ktoś tam pracuje/pracował?
    Jakie wrażenia?

powp
    Członek

Zakład mniej więcej jest tam gdzie zielona strzałka, a o pracy tam już było dużo na forum poszukaj.

http://maps.google.pl/maps?q=53.698815,-1.380887&ll=53.699654,-1.380801&spn=0.016743,0.052314&sll=53.701076,-1.383805&sspn=0.016742,0.052314&num=1&z=15

lewitacja
    Participant

blackdreamss, z ciekawości czyżbyś dostał dzisiaj ofertę z Mach?

blackdreamss
    Participant

tak. a Ty? I muszę się dostać z Pontefract tam.

Wiesz, jakie autobusy się tam zatrzymuja albo jak nazywa się przystanek blisko tego magazynu?

lewitacja
    Participant

Eh.. niestety.. ja nie jestem dzisiaj w gronie tych szczęśliwców.. 🙁 wiem, że jeździ tam 189. Ale gdzie się zatrzymuje już niestety Ci nie pomogę. Z tego co wiem najwygodniej jest mieć własny transport. Dziewczyna z ktora mieszkam tak mowila – pracuj tam – ze z komunikacji jest jakis spory kawalek. Ale nie chce Cie wprowadzac w blad bo sama tego nie sprawdzilam :). A nie wiesz, moze czy w przyszlym tygodniu tez sa przyjecia? czy to juz byla ostatnia tura…? Pani z ktora mialam sie spotkac dzisiaj jednak sie nie pojawila 🙁

blackdreamss
    Participant

189 zatrzymuje się bardzo daleko od tego miejsca. Z Ponte niby jezdzi 147, ale nie wiem w sumie. Nie mam swojego transportu,wiec jestem skazana na autobus.

Czy to ostatnia tura? Nie wiem. Moj wspollokator rejestrowal sie ze mna,a jego nie wzieli ; o

A Twoja kolezanka ma wlasny transport?

lewitacja
    Participant

Nie swojego nie ma dojedza z kims. Wlasnie mialam dopisac, ze przeciez masz calkiem blisko z miejsca gdzie mieszkasz 🙂 a jeszcze jedno rejestrowales sie dzisiaj czy wczesniej? daj na forum ogloszenie ,ze poszukujesz kogos z kim moglbys dojezdzac na pewno ktos sie znajdzie 🙂

blackdreamss
    Participant

Rejestrowałam się w zeszłym tygodniu. Bodajze we wtorek.

Nie mam az tak blisko chyba. Nie wiem w sumie. Zalezy czy ten autobus 147 rzeczywiscie tam dojezdza.

Jesli mieszkasz w Leeds to:

Poszukuja ludzi do pracy stad: Agnieszka 07557 162548
    12h gdzies pol godziny od centrum Leeds.

Poza tym,w zelszym tygodniu bylam w agencji ( nie pamietam nazwy), ktora ma prace w Leeds od 6 rano. Agencja znajduje sie w Duncan House, to jest kolo Mc Donalda na deptaku,tego, co sie znajduje nizej. Jak bys szla w strone okraglaka (Corn Exchange) takie szklane drzwi po prawej stronie.

Poza tym, jest agencja Jark w Wakefield, maja podobno cos w Leeds, 5 minut od bus station. Jakies ciuchy.

lewitacja
    Participant

Samochodem trasa pokazuje 6 mil 😉 takze chyba jednak jest blisko. Albo po prostu zrob sobie jutro wycieczkę i 147 zobacz gdzie i jak bblisko dojedziesz. Google maps i wio! :)) a tak w ogole to zazdroszcze.. czekam i czekam na te prace i nic. Ale moze to przez brak doswiadczenia.. swiezynka tutaj jestem 🙂

lewitacja
    Participant

Na Duncan street spotkanie mam jutro takze zobaczymy 🙂 a Tobie co tam powiedzieli?

blackdreamss
    Participant

Nie dojadę nigdzie z Ponte na 6 rano ; )

lidmar4
    Participant

od przystanku trzeba zaginać ok 20 min jeszcze autobus nie dojeżdza tam pod zakład 😆

lewitacja
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blackdreamss wrote:

No tak.. 😉 a pamiętasz gdzie byla ta praca? Nie przypadkiem na LS12?

blackdreamss
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

lewitacja wrote:

blackdreamss wrote:

No tak.. 😉 a pamiętasz gdzie byla ta praca? Nie przypadkiem na LS12?[/quote]

Ktora? ta od Agnieszki? Chyba LS25

lidmar4 wrote:

od przystanku trzeba zaginać ok 20 min jeszcze autobus nie dojeżdza tam pod zakład 😆

wg. mapy autobus 147 zatrzymuje sie na ulicy na A, nie pamietam i pokazuje,ze idzie sie 10 minut. to nieprawda? Wiec jak mam sie tam dostac?

lewitacja
    Participant

blackdreamss wrote:

lewitacja wrote:

blackdreamss wrote:

No tak.. 😉 a pamiętasz gdzie byla ta praca? Nie przypadkiem na LS12?[/quote]

Ktora? ta od Agnieszki? Chyba LS25

Ta z Duncan street 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.