Strona główna Działy Praca forza

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    isobelka
    Participant

witam
    czy słyszeliście że spaliła sie forza?
    czy może cos wiecie na ten temat lub macie jakies fotki?

jackyl
    Participant

a co to jest forza? 🙂

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jackyl wrote:

a co to jest forza? 🙂

tez bym chciala wiedziec 🙂

jetfan
    Participant

prawda ze byl tam pozar (wujek google):
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/bradford/8513950.stm

jackyl
    Participant

ten link za bardzo nie dziala, ale juz wiem co to. fabryka miecha 🙂

http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/Blaze-at-Cleckheaton-meat-factory.6070182.jp

no prosze, codziennie czlowiek dowiaduje sie czegos nowego 😉

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    pchla_szachrajka wrote:

no prosze, codziennie czlowiek dowiaduje sie czegos nowego 😉

i czlowiek i kobieta.. 😉 8)

jetfan
    Participant

no w explorer nie dziala ten link, w chrome bez problemu (dziwne) 🙄

jackyl
    Participant

jetfan wrote:

no w explorer nie dziala ten link, w chrome bez problemu (dziwne) 🙄

ano ciekawe, w safari tez dziala 😀

edit: a sprobuj raz jeszcze w IE, teraz poszlo, to chyba byla wina bbc..

ktos:)
    Participant

no spaliła się ale podobno w ciągu 2 tygodni mają odremontować narazie ludzie jeżdzą do fabryki w liverpoolu:)

donlukas25
    Participant

Zostanie odbudowana ale w ciągu 2 miesięcy chyba raczej, lepiej zacznijcie szukać nowej pracy, no chyba że ktoś lubi pracować po 12 godzin i dojeżdżać 4 lub wiecej bo zależy od korków,
    a ŁUKASZOWI z Redrocka przesyłam pozdrowienia za jego chamskie zachowanie, lepiej gościu uważaj na siebie bo jak będziesz tak traktował ludzi jak do tej pory to długo nie pociągniesz. Już i tak masz przekichane. Z resztą nie będę Cię straszył sam się przekonasz hehe.

isobelka
    Participant

tak ale tylko część osób wysyłają do liverpoolu a z resztą to nie wiadomo co będzie kazali z redrocka czekać na telefon ale ile i jak długo to nic nie powiedzieli

isobelka
    Participant

aha podobno gdzies w necie są fotki spalonej fabryki ale nie mogę znalezsc może ktoś wie i wyśle linka

nowy_nowa
    Członek

isobelka wrote:

witam
    czy słyszeliście że spaliła sie forza?
    czy może cos wiecie na ten temat lub macie jakies fotki?

Nastepny oboz pracy zniknol? To chyba dobrze. Wiele slyszalem o tej fabryce.

isobelka
    Participant

no ja też wiele słyszałam negatywów o tej fabryce ale jestem ciekawa czy szybko ją odbudują bo co się stanie z wszystkimi pracownikami a to jest około 600 osób

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.