Strona główna Działy Hyde Park amatorska powiesc

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    aguskwiatek
    Participant

Czy polak zawsze musi krytykować
    A co ty to świętość nie tykana ❓ ❓

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    aguskwiatek wrote:

A co ty to świętość nie tykana

No, dokladnie

😆

Ja ci moge pomoc z jezykiem polskim, cobys nie mowila, ze kretyni na forum tylko krytykuja ;P

aguskwiatek
    Participant

Dziek nie trzeba mądrale najlepsi i sławni problemy i wady

Red
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

pchla_szachrajka wrote:

aguskwiatek wrote:

A co ty to świętość nie tykana

No, dokladnie

😆

Ja ci moge pomoc z jezykiem polskim, cobys nie mowila, ze kretyni na forum tylko krytykuja ;P[/quote]

Ja mysle, ze kolezanka raczej szukala kolka wzajemnej adoracji a nie pomocy. Bo gdyby szukala pomocy to raczej docenilaby konstruktywna krytyke, a nie zaraz ludzi od kretynow wyzywala 🙄

aguskwiatek
    Participant

A czy ja proszę pomoc? bo wielu Plaków zasługują żeby na nich tak mówić
    ja nie proszę o pomoc wiec nie udzielać proszę ❗ ❗ ❗ ❗

aguskwiatek wrote:

A czy ja proszę pomoc? bo wielu Plaków zasługują żeby na nich tak mówić
    ja nie proszę o pomoc wiec nie udzielać proszę ❗ ❗ ❗ ❗

Alez pare postow wyzej krzyczalas, ze Polacy na forum sa kretynami, bo nie pomagaja a krytykuja. Wiec chcialam ci pokazac, ze pomagac ci 'kretyni’ tez umieja. A ze krytykuja – jesli sa ku temu podstawy to wrecz nalezy! 😉 w twoim przypadku ta krytyka moglaby byc dla ciebie pomocna, oczywiscie jesli umialabys wyciagnac z niej wnioski, ale to juz chyba wyzsza szkola jazdy, prawda? 😆 spokojnej nocy i owocnego pisania 😆

aguskwiatek
    Participant

dziękuje słodki mądralo

100%polak
    Participant

aguskwiatek wrote:

Czy polak zawsze musi być kretynem….

Spotkali się w święto, o piątej przed kinem
    Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem
    Tutejsza idiotko!- rzekł kretyn miejscowy
    Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy
    Miejscowa kretynka odrzekła; z ochota
    Albowiem cię kocham tutejszy idioto
    Wiec kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko
    I poszedł do kina z tutejsza idiotka

Na miłym macaniu minęła godzinka
    I była szczęśliwa miejscowa kretynka
    Aż wreszcie szepnęła: kretynie tutejszy!
    Ten film mam wrażenie jest coraz nudniejszy.
    Wiec poszli na sznycel, na melbę, na winko
    Miejscowy idiota z tutejsza kretynka.

Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym
    Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym
    W ten sposób dorobią się córki lub syna
    Idioty, idiotki, kretynki, kretyna,
    By znowu się mogli spotykać przed kinem
    Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem.

aguskwiatek
    Participant

ładnie dziękuje
    PRZEPRASZAM ZA SŁOWO KRETYN

marianek
    Członek

bez obrazy dla nikogo ale poezja 100% bardziej mi sie podoba. jesli to oczywiscie jego dzielo 😆 😆 😆

jackyl
    Participant

marianek wrote:

bez obrazy dla nikogo ale poezja 100% bardziej mi sie podoba. jesli to oczywiscie jego dzielo 😆 😆 😆

jesli 100% jest reinkarnacja tuwima, to jego dzielo.. 😉

bolek
    Participant

hehe, dlatego w szkole uczyli, aby cytat ujmować w cudzysłowy… ewentualnie kursywą…

bolek wrote:

hehe, dlatego w szkole uczyli, aby cytat ujmować w cudzysłowy… ewentualnie kursywą…

Celowo tego nie zrobil 😉 a nuz kretyni z forum sie nie zorientuja ze to nie moje 😆

Baggins
    Participant

no twoje to nie, jakiegos Tuwima ponoc (to gosc z forum?) 8)

Baggins wrote:

no twoje to nie, jakiegos Tuwima ponoc (to gosc z forum?) 8)

'moje’ jako domyslne 'jego’ oczywiscie..

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.