Strona główna Działy Hyde Park amatorska powiesc

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    aguskwiatek
    Participant

Czy nikt nie wierzy w miłość?
    zapraszam na bloga powiesci amatorskie

kunegunda
    Participant

Powiem ci kto wierzy w milosc:
    [b:78d2eef37c]HARLEKIN[/b:78d2eef37c]

😆 😆 😆

ela1981
    Participant

i ja 8)

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

i ja 8)

Ja tez, moze mnie kiedys w koncu nawiedzi…

aguskwiatek
    Participant

aguskwiateks’blog tam są tez porównania.
    Masz racje na miłość
    dzięki za komentarze przyjdzie czas. 🙄 💡 ➡

Zamierzasz swoja 'powiesc’ opublikowac i na niej zarabiac, ze wrzucilas watek do finansow? lol

thomas1
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

derailed wrote:

ela1981 wrote:

i ja 8)

Ja tez, moze mnie kiedys w koncu nawiedzi…[/quote]a narazie zostane w stanie gejowskim 😀 😀 😀

aguskwiatek
    Participant

nawet jeśli to co chodząca mądrość?
    jaki wniosek?

bolek
    Participant

…czytam między wierszami: jak finanse "grają" to i miłość się pojawi… hehe

przerzucam Ci wątek do Hyde Parku

aguskwiatek
    Participant

💡 ❓ 😳
    bardzo dziękuje

aguskwiatek
    Participant

to możne dla ciebie wyznanie.
    Jak kogoś kochasz to spróbuj za cytować:

Ty moja u kochana Lilio pływasz powodzie jak dostojna i modna pani mego serca . 😳
    Proszę nie odrzucaj mojej miłości ❗ ❓ 💡

Anonim
    Gość

aguskwiatek wrote:

to możne dla ciebie wyznanie.
    Jak kogoś kochasz to spróbuj za cytować:

Ty moja u kochana Lilio pływasz [b:f0392c4d2a]powodzie[/b:f0392c4d2a] jak dostojna i modna pani mego serca . 😳
    Proszę nie odrzucaj mojej miłości ❗ ❓ 💡

To chyba nie jest po polsku. Poza tym powódź nie jest romantyczna, a ty o jakichś powodziach piszesz 8)

Powieść amatorska? Tak, ale może pisana współczesnym językiem, nawet jeśli o miłości. I po polsku, nie po polskiemu (wiem, czepiam się. Czepiam się zawsze, jak mi włazi w oczy jakaś taka dysgrafia).

Red
    Członek

Nom, mnie tez rozwala ta jakasa dziwna "skladnia" 🙄

aguskwiatek
    Participant

bardzo dziekuje za mile komentarze ❓ ❗

aguskwiatek wrote:

bardzo dziekuje za mile komentarze ❓ ❗

Naucz sie pisac poprawnie po polsku – ortograficznie, gramatycznie i skladniowo, to 'milych’ komentarzy nie bedzie, bo i nie bedzie ku nim powodow. poki co sa, oj sa! 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.