Strona główna Działy Turystyka Badz Green, dziel sie podróżą i kasą. Rideshare!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wasza-trasa
    Członek

Witam,
    chcialbym polecic stronke dotyczaca umawianych przejazdow. Od razu dodam ze nie pobieramy oplat, przegladanie jak i dodawanie ogloszen jest darmowe. Nie wymaga nawet logowania.
    Mam nadzieje ze ten post nie zostanie usuniety przez Administratora, ktorego zreszta mile pozdrawiam 😉 Uwazam ze pomysl jest ciekawy i przydatny dla ludzi mieszkajacych w UK i Irlandii.
    Zbudowalem ta strone poniewaz przegladajac Internet zauwazylem jak ludzie probuja sie dogadac w sprawie wyjazdu samochodem do Polski i dzielenia kosztow takiego przejazdu. Ogloszenia byly dodawane wszedzie. w ogloszeniach, rozne dzialy. Na forach, to samo.
    Strona juz istnieje. Mozesz ja podziwiac 😉 pod adresem http://www.wasza-trasa.co.uk Mozna dodawac ogloszenia jako kierowca, a takze jako pasazer. Dodalem, moim zdaniem kilka ciekawych kilka ciekawych rozwiazan.
    Interesuje mnie wasza opinia. Czy taki serwis ma przyszlosc? Czy bedzie przydatny?

Pozdrawiam uzytkownikow
    Darek
    Mam nadzieje ze nie zostane uznany za zasmieczacza forum

xxmitaxx
    Członek

Jak dla mnie bomba. Dobry pomysl. Pozdro.

wasza-trasa
    Członek

wow, co za szybka reakcja 🙂 Chcialbym dodac ze przeglada sie ogloszenia juz na pierwszej stronie, bez logowania, za darmo, bez reklam poza tymi na dole strony, bez wyskakujacych okienek – no poprostu miód 😉

xxmitaxx
    Członek

Jedynym problemem moze okazac sie to, ze czesc ogloszen moze okazac sie sciema.

wasza-trasa
    Członek

Sciema? Jaki ktos mial by interes by umieszczac takie ogloszenie?

karolina353
    Participant

Jak dla mnie fajny pomysł mam nadzieje że się sprawdzi

wasza-trasa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    karolina353 wrote:

Jak dla mnie fajny pomysł mam nadzieje że się sprawdzi

Dziekuje 😀

ela1981
    Participant

1. generalnie pomysl fajny
    2. jakby ktos mial sciemniac, moze takze sciemniac na forach itp. od takich oszolomow sie nie ucieknie…
    3. stronki nie przegladalam, weszlam w linka, poten kliknelam w pierszy lepszy i to co zauwazylam :"Porady są zrobione w formie "chceck list" tak więc dogodnie możesz odhaczać poszczególne pozycje…" takze, wierze ze jeszcze jest do dopracowania 😉

wasza-trasa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

1. generalnie pomysl fajny
    2. jakby ktos mial sciemniac, moze takze sciemniac na forach itp. od takich oszolomow sie nie ucieknie…
    3. stronki nie przegladalam, weszlam w linka, poten kliknelam w pierszy lepszy i to co zauwazylam :"Porady są zrobione w formie "chceck list" tak więc dogodnie możesz odhaczać poszczególne pozycje…" takze, wierze ze jeszcze jest do dopracowania 😉

Po wejsciu na strone, nie trzeba prawde mowiac klikac w "linka" bo na stronie glownej jest wyszukiwarka. Ela, w to co Ty kliknelas, to artykul dot. "Jak przygotować samochód do podróży?" w formie check list.
    Artykul jest tematycznie zwiazany ze strona, bo mozna przed podroza sprawdzic swoj pojazd odchaczajac poszczegolne pozycje z tej listy. Dla przykladu:
    "Sprawdź czy twoje auto wyposażone jest w:

Wymiana koła
    Lewarek do podniesienia auta
    Klucz do odkręcania kół
    Klucz lub nakładkę do nakrętni zabezpieczającej
    Twardą podkładkę lub deskę ułatwiającą wymianę koła na miękkim podłożu"
    itp.

Przed wyjazdem, czesto zapominamy o takich rzeczach. Ten artykul ma w tym pomoc.

xxmitaxx
    Członek

wasza-trasa wrote:

Sciema? Jaki ktos mial by interes by umieszczac takie ogloszenie?

No wlasnie jak podpowiedziala kolezanka – bez powodu. Duzo jest oszolomow ktorzy zupelnie bez powodu wprowadza zamieszanie, ale ogolnie bomba. Pozdrawiam.

wasza-trasa
    Członek

xxmitaxx wrote:

wasza-trasa wrote:

No wlasnie jak podpowiedziala kolezanka – bez powodu. Duzo jest oszolomow ktorzy zupelnie bez powodu wprowadza zamieszanie, ale ogolnie bomba. Pozdrawiam.

No tego niestety nie unikniemy, swiat jest pelen takich.

Pozdrawiam

ela1981
    Participant

wasza-trasa wrote:

Po wejsciu na strone, nie trzeba prawde mowiac klikac w "linka" bo na stronie glownej jest wyszukiwarka. Ela, w to co Ty kliknelas, to artykul dot. "Jak przygotować samochód do podróży?" w formie check list.

dokladnie w to kliknelam i zauwazylam blad, stad wnisek, ze jeszcze stronka w dopracowywaniu 😉
    ale jak napisalam, pomysl ok 🙂

wasza-trasa
    Członek

ela1981 wrote:

wasza-trasa wrote:

dokladnie w to kliknelam i zauwazylam blad

Juz wiem o co chodzi, dzieki. Mimo ze sprawdzamy teksty, oddajemy je takze innym osobom do sprawdzenia to zawszze gdzies chochliki cos przekręcą.

ela1981
    Participant

heh czesto tak jest jak sie samemu pisze to mozna i 100 razy czytac i sie cos ominie a "swiezy umysl" od razu wychwyci 😉

wasza-trasa
    Członek

Dolaczam pewna ciekawostke, jak ludzki mozg radzi sobie z blednym tekstem:

I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg… The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno’t mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? Yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! If you can raed tihs rlpey bleow.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.