Strona główna › Działy › Turystyka › Badz Green, dziel sie podróżą i kasą. Rideshare!
Witam,
chcialbym polecic stronke dotyczaca umawianych przejazdow. Od razu dodam ze nie pobieramy oplat, przegladanie jak i dodawanie ogloszen jest darmowe. Nie wymaga nawet logowania.
Mam nadzieje ze ten post nie zostanie usuniety przez Administratora, ktorego zreszta mile pozdrawiam 😉 Uwazam ze pomysl jest ciekawy i przydatny dla ludzi mieszkajacych w UK i Irlandii.
Zbudowalem ta strone poniewaz przegladajac Internet zauwazylem jak ludzie probuja sie dogadac w sprawie wyjazdu samochodem do Polski i dzielenia kosztow takiego przejazdu. Ogloszenia byly dodawane wszedzie. w ogloszeniach, rozne dzialy. Na forach, to samo.
Strona juz istnieje. Mozesz ja podziwiac 😉 pod adresem http://www.wasza-trasa.co.uk Mozna dodawac ogloszenia jako kierowca, a takze jako pasazer. Dodalem, moim zdaniem kilka ciekawych kilka ciekawych rozwiazan.
Interesuje mnie wasza opinia. Czy taki serwis ma przyszlosc? Czy bedzie przydatny?
Pozdrawiam uzytkownikow
Darek
Mam nadzieje ze nie zostane uznany za zasmieczacza forum
Jak dla mnie bomba. Dobry pomysl. Pozdro.
wow, co za szybka reakcja 🙂 Chcialbym dodac ze przeglada sie ogloszenia juz na pierwszej stronie, bez logowania, za darmo, bez reklam poza tymi na dole strony, bez wyskakujacych okienek – no poprostu miód 😉
Jedynym problemem moze okazac sie to, ze czesc ogloszen moze okazac sie sciema.
Sciema? Jaki ktos mial by interes by umieszczac takie ogloszenie?
Jak dla mnie fajny pomysł mam nadzieje że się sprawdzi
Jak dla mnie fajny pomysł mam nadzieje że się sprawdzi
Dziekuje 😀
1. generalnie pomysl fajny
2. jakby ktos mial sciemniac, moze takze sciemniac na forach itp. od takich oszolomow sie nie ucieknie…
3. stronki nie przegladalam, weszlam w linka, poten kliknelam w pierszy lepszy i to co zauwazylam :"Porady są zrobione w formie "chceck list" tak więc dogodnie możesz odhaczać poszczególne pozycje…" takze, wierze ze jeszcze jest do dopracowania 😉
1. generalnie pomysl fajny
2. jakby ktos mial sciemniac, moze takze sciemniac na forach itp. od takich oszolomow sie nie ucieknie…
3. stronki nie przegladalam, weszlam w linka, poten kliknelam w pierszy lepszy i to co zauwazylam :"Porady są zrobione w formie "chceck list" tak więc dogodnie możesz odhaczać poszczególne pozycje…" takze, wierze ze jeszcze jest do dopracowania 😉
Po wejsciu na strone, nie trzeba prawde mowiac klikac w "linka" bo na stronie glownej jest wyszukiwarka. Ela, w to co Ty kliknelas, to artykul dot. "Jak przygotować samochód do podróży?" w formie check list.
Artykul jest tematycznie zwiazany ze strona, bo mozna przed podroza sprawdzic swoj pojazd odchaczajac poszczegolne pozycje z tej listy. Dla przykladu:
"Sprawdź czy twoje auto wyposażone jest w:
Wymiana koła
Lewarek do podniesienia auta
Klucz do odkręcania kół
Klucz lub nakładkę do nakrętni zabezpieczającej
Twardą podkładkę lub deskę ułatwiającą wymianę koła na miękkim podłożu"
itp.
Przed wyjazdem, czesto zapominamy o takich rzeczach. Ten artykul ma w tym pomoc.
Sciema? Jaki ktos mial by interes by umieszczac takie ogloszenie?
No wlasnie jak podpowiedziala kolezanka – bez powodu. Duzo jest oszolomow ktorzy zupelnie bez powodu wprowadza zamieszanie, ale ogolnie bomba. Pozdrawiam.
wasza-trasa wrote:No wlasnie jak podpowiedziala kolezanka – bez powodu. Duzo jest oszolomow ktorzy zupelnie bez powodu wprowadza zamieszanie, ale ogolnie bomba. Pozdrawiam.
No tego niestety nie unikniemy, swiat jest pelen takich.
Pozdrawiam
Po wejsciu na strone, nie trzeba prawde mowiac klikac w "linka" bo na stronie glownej jest wyszukiwarka. Ela, w to co Ty kliknelas, to artykul dot. "Jak przygotować samochód do podróży?" w formie check list.
dokladnie w to kliknelam i zauwazylam blad, stad wnisek, ze jeszcze stronka w dopracowywaniu 😉
ale jak napisalam, pomysl ok 🙂
wasza-trasa wrote:dokladnie w to kliknelam i zauwazylam blad
Juz wiem o co chodzi, dzieki. Mimo ze sprawdzamy teksty, oddajemy je takze innym osobom do sprawdzenia to zawszze gdzies chochliki cos przekręcą.
heh czesto tak jest jak sie samemu pisze to mozna i 100 razy czytac i sie cos ominie a "swiezy umysl" od razu wychwyci 😉
Dolaczam pewna ciekawostke, jak ludzki mozg radzi sobie z blednym tekstem:
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg… The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno’t mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? Yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! If you can raed tihs rlpey bleow.