Strona główna › Działy › Turystyka › Spotkanie Podroznikow w Leeds 16 maja
Inspiracji bylo kilka, m.in. ostatnie to prywatne spotkanko zorganizowane przez dobra znajoma w Leeds, na ktorym ogladalismy m.in. fotki (swietne!) z Izraela. Sluchanie opowiesci o podrozy nie bylo mniej ciekawe, wiec dlaczego nie zorganizowac czegos w wiekszym gronie? Mysle, ze to jest dobra okazja, zeby posluchac np. [b:331283f932]relacji slantinga z Indii i RPA[/b:331283f932]. W planie rowniez m.in. relacje Agnieszki i Natalii z [b:331283f932]wyjazdów do Maroko i Portugalii[/b:331283f932].
Mam nadzieje, ze znajda sie tez inne osoby, ktore moga opowiedziec o swoich doswiadczeniach mniej lub bardziej egzotycznych (stricte podrozniczych, zeby nie bylo… :-D). W kazdym razie [b:331283f932]zapraszam do udzialu wszystkich chetnych[/b:331283f932].
Prosze rowniez o [b:331283f932]wsparcie organizacyjne[/b:331283f932]. Jesli ktos moglby poswiecic pare godzin swojego czasu na pomoc w organizacji i obsludze imprezy to byloby super 🙂
Szczegolowe informacje o imprezie beda sie pojawiac na pewno tutaj: [b:331283f932]Spotkania Podroznikow w Leeds[/b:331283f932] i w miare mozliwosci na forum
Świetny pomysł z ochotą się przyłączę zawsze miło posłuchać o doświadczeniach innych podrózników, również organizacyjnie chętnie pomogę.
Mały update:
Spotkania odbędą się 18 kwietnia po poludniu/ wieczorem na duzej sali ośrodka. Dokładne godziny prelekcji będą ustalone w późniejszym czasie.
Fajnie, ze jest ktos chetny do pomocy, prosze o wiecej 🙂
Mały update:
Spotkania odbędą się 18 kwietnia po poludniu/ wieczorem na duzej sali ośrodka. Dokładne godziny prelekcji będą ustalone w późniejszym czasie.
Fajnie, ze jest ktos chetny do pomocy, prosze o wiecej 🙂
Skontaktuj sie z niejakim FATAMORGANA. To "wielki" podroznik i znawca tematu……………… wszystkich tematow zreszta. Napewno cos "wlozy" w ten wasz projekt. Zycze powodzenia.
Jestem naprawde oszolomiona iloscia chetnych…
nie, …no moze nieco smielej? czy moze Leeds juz stracilo energie do spolecznych przesiewziec i kazdy zamyka sie we wlasnym gronie…?
Z newsow:
* Portal Londynek wlaczyl sie do promocji jako patronat medialny
* Do programu doszly nowe kraje: Malezja i Nowa Zelandia
to moze byc mily wieczor – bedziemy!
Jestem naprawde oszolomiona iloscia chetnych…
nie, …no moze nieco smielej? czy moze Leeds juz stracilo energie do spolecznych przesiewziec i kazdy zamyka sie we wlasnym gronie…?
Umieściłem informację o wydarzeniu na stronie głównej. Nie wszyscy przeglądają forum. 😉
ewuski wrote:Jestem naprawde oszolomiona iloscia chetnych…
Umieściłem informację o wydarzeniu na stronie głównej. Nie wszyscy przeglądają forum. ;)[/quote]
no, niektorzy uciekaja jak widza mego avatara.. 😉
swoja droga fajnie ze podales w wydarzeniach info o lodowisku z dniem jego zamkniecia 😉 przynajmniej napisalbys ze to 'last chance’ 😉
swoja droga fajnie ze podales w wydarzeniach info o lodowisku z dniem jego zamkniecia 😉 przynajmniej napisalbys ze to 'last chance’ 😉
Przed otwarciem lodowiska, w wydarzeniach była data otwarcia i później informacja "wygasła". Póki co, nie ma możliwości podania przedziału czasowego – zmienimy to. 😉
[b:4664a92bc9]UPDATE[/b:4664a92bc9]
Artykul w wydarzeniach jest juz aktualny.
Nowosci to:
1. Konkurs na najlepsze zdjecie/a z wystawy towarzyszacej imprezie
2. Sluchacze beda glosowac na najciekawsza relacje
Czekam na razie na dostawe nagrod, ktore obiecal nam ufundowac pewien znany kanal telewizyjny. Jesli gadzety dojda to bedziemy mieli atrakcyjne [b:4664a92bc9]nagrody w konkursach[/b:4664a92bc9], jesli nie, to nagroda bedzie satysfakcja 🙂
Dodatkowo pozostale gadzety [b:4664a92bc9]rozlosujemy wsrod glosujacych[/b:4664a92bc9] w konkursach.
Dotarly do mnie gadzety z Travel Channel, wiec potwierdzam, ze konkursy sie odbeda. nagrod jest okolo 30, wiec jest co rozdawac 🙂
Start o 13:30
[b:afeabf1950]UWAGA![/b:afeabf1950]
W związku z tragedią w Smoleńsku i uroczystościami pogrzebowymi ofiar katastrofy przewidziane na 18 kwietnia
Spotkania Podróżników zostają przesunięte i [b:afeabf1950]odbędą się w dniu 16 maja 2010[/b:afeabf1950]
Program oraz pozostałe szczegóły pozostają bez zmian.
[b:afeabf1950]Za utrudnienia bardzo przepraszamy [/b:afeabf1950]
Dziekuje bardzo wszystkim podroznikom i uczestnikom za udzial w spotkaniach i hardocorowcom za wytrwala obecnosc z nami od poczatku do konca 🙂 zarowno Yorksom jak i 'delegacjom’ z Londynu i Manchesteru 🙂
Specjalne podziekowania dla bloodlette, suavola, Magdy i Artura oraz Zygmunta i Marka za pomoc w przygotowaniach spoktan i wystawy.
Dziekuje rowniez Iwonie, Dominice i Pawlowi oraz Chinczykowi za udzial w wystawie oraz uczestnikom za udzial w glosowaniach.
Bede wdzieczna za Wasze sugestie oraz pomysly co do formuly spotkan, a przede wszystkim opinie, czy warto takie imprezy organizowac?