Strona główna Działy Śmietnik co za koles

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gosu
    Participant

zobaczcie ogloszenie goscia ktory ma do sprzedania telefony kom.i pare innych gadzetow.polecam lekture slownika polskiego.aha wie ktos moze jak wyrwac benefity z angli bedac w polsce?slyszalem ze sie da.

juby
    Participant

ja chyba kupie sobie pleystation,skurzana kanape i kosiarke na prond;)jeszcze sie zastanawiam nad spaceruwka;)mam nadzieje ze za taka ilosc leko cos wynegocióie

Reddbull
    Członek

no ta ja biore dwa krutkie gryfy i radjo busha 😀
    Kunegunda wyprzedaz robi 😀

jackyl
    Participant

no niech ktos wrzuci linka bo mnie sie nie chce poszukiwac.. 😉

nasturcja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jackyl wrote:

zajęło mi to kilka sekund

http://www.leeds-manchester.pl/ogloszenia_view.php?cat=5&lang=pl

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

nasturcja wrote:

jackyl wrote:

zajęło mi to kilka sekund

http://www.leeds-manchester.pl/ogloszenia_view.php?cat=5&lang=pl%5B/quote%5D

mi tez by dluzej nie zajelo 🙂 napisalem wyraznie ze mi sie nie chce 🙂 dzieki 🙂

nasturcja
    Członek

Nie ma za co. Gdybyś jeszcze potrzebował jakiś link, to daj znać 🙂

jackyl
    Participant

bede pamietal 😀

a tu mialbym mala reklamacje, liczylem w sumie na link bezposrednio do ogloszenia a nie do listy.. no, ale ze tu sie inaczej nie da, to nie bede marudzil.. 😉

tomaszo1
    Członek

TO MI POZOSTALO KUPIC TYLKO-":WOZEK DZIECIECY z Mothercare, BĘDĘ MÓGŁ WOZIĆ DZIECKO NA LEŻĄCO I NA SIEDZĄCO!I JESZCZE MA POKROWIEC JAK JEST ZIMNO! 😀 😀 😀

mekeke
    Członek

Posiadasz zepsuty sprzent RTV/AGD?,wtej chili to juz nieproblem JUZ NIEGROZOM CI KARY ZA WYSTAWIANIE SPRZENTU NA ULICE Zadzwoń a ekipa sprzontająca przyjedzie i posprzonta problem z głowy. I przyczynisz sie do czystych ulic w twojej okolicy UWAGA!!! jeśli nawet leży pełno gratów RTV/AGD na twojej ulicy i wyglonda to nie estetycznie dżwon i bendzie porzondek.Kontakt telefoniczny preferowany lub sms.pozdrawiam

Pabloo
    Członek

Przetłumaczę (znam ten dialekt):

Posiadasz zepsuty sprzęt RTV/AGD? To w tej chwili już nie problem. JUŻ NIE GROŻĄ CI KARY ZA WYSTAWIANIE SPRZĘTU NA ULICĘ! Zadzwoń, a ekipa sprzątająca przyjdzie i posprząta problem z głowy. Przyczynisz się do poprawy czystości ulic w Twojej okolicy. UWAGA! Jeśli nawet leży pełno gratów RTV/AGD na Twojej ulicy i wygląda to nieestetycznie dzwoń, a będzie porządek. Kontakt telefoniczny preferowany (jeśli wolisz napisz sms). Pozdrawiam.

ela1981
    Participant

jak przeczytalam to ogloszenie to malo z krzesla nie spadlam ~ 12 letnie cacko tylko za 1600 funtow, czysta okazja!

http://www.leeds-manchester.pl/ogloszenie/4254/

marianek
    Członek

KOLOR NIEBIESKI METALIK,

gdyby nie kolor to bym sie skusila 😉

hrv
    Participant

ela1981 wrote:

jak przeczytalam to ogloszenie to malo z krzesla nie spadlam ~ 12 letnie cacko tylko za 1600 funtow, czysta okazja!

http://www.leeds-manchester.pl/ogloszenie/4254/

LHD, w Polsce dostalby pewnie wiecej, tak sie cenia takie wypasy.

jackyl
    Participant

marianek wrote:

KOLOR NIEBIESKI METALIK,

gdyby nie kolor to bym sie skusila 😉

zastanow sie jeszcze.. w koncu NIC NIE STUKA NIC NIE PUKA 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.