Strona główna Działy Hyde Park Przeprowadzka do Hiszpanii-potrzebny wan

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    khushdil
    Participant

Witam.
    Za kilka miesiecy planuje przeprowadzke do Hiszpani,i szukam osoby ktora zajmuje sie przeprowadzkami,i ma wana.
    Byla bym wdzieczna za pomoc w namiarach na taka osobe.
    Dziekuje serdecznie.. 😛

jackyl
    Participant

a co, pogoda sie nie podobala w jukeju? 😉

khushdil
    Participant

😛 Nie podoba nie podoba.A tu byłam tylko na chwilku jejej 😛 ,a w Hiszpani od 10 lat:-)

jackyl
    Participant

i nie za goraco? 🙂

Anonim
    Nieaktywny

a nie lepiej było by kupic vana?

lemieuxleeds
    Participant

z checia sam bym sie tam wyniosl

”snickers” wrote:

a po cholere jej van?? po hiszpanii to chyba lepiej brykac kabrioletem, nieprawdaz? ;D

PS. khushdil, znam osobnika dysponujacego vanem, ktory dosyc tanio przewozi ludzi w rozne zakatki europy, odezwij sie na priva, bo jak podam namiary tutaj to raz-albo usuna posta, ze reklama ;), dwa-kolega moze miec pretensje, ze bez pozwolenia wrzucam namiary na niego na forum:)

Anonim
    Nieaktywny

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    pchla_szachrajka wrote:

”snickers” wrote:

a po cholere jej van?? po hiszpanii to chyba lepiej brykac kabrioletem, nieprawdaz? ;D

PS. khushdil, znam osobnika dysponujacego vanem, ktory dosyc tanio przewozi ludzi w rozne zakatki europy, odezwij sie na priva, bo jak podam namiary tutaj to raz-albo usuna posta, ze reklama ;), dwa-kolega moze miec pretensje, ze bez pozwolenia wrzucam namiary na niego na forum:)[/quote]

żeby se bety zawiezła łosiu

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”snickers” wrote:

pchla_szachrajka wrote:

”snickers” wrote:

PS. khushdil, znam osobnika dysponujacego vanem, ktory dosyc tanio przewozi ludzi w rozne zakatki europy, odezwij sie na priva, bo jak podam namiary tutaj to raz-albo usuna posta, ze reklama ;), dwa-kolega moze miec pretensje, ze bez pozwolenia wrzucam namiary na niego na forum:)[/quote]

żeby se bety zawiezła łosiu[/quote]

jak ja sie przeprowadzam to nie kupuje od razu vana hahaha, no ale moze niektorzy tak wola lol

holekkh
    Participant

khushdil
    Napisalem ci pw

Problematix
    Członek

Za kilka miesięcy 😯 🙄
    Ja chce do USA , znacie kogoś kto mnie przeprowadzi ? ,podejrzewam że wizę mi dadzą bo papiery złożyłem więc szukam osoby co mnie za rok przeprowadzi buhahah

Sorry ale nie mogłem się powstrzymać

nowy_nowa
    Członek

Problematix wrote:

Za kilka miesięcy 😯 🙄
    Ja chce do USA , znacie kogoś kto mnie przeprowadzi ? ,podejrzewam że wizę mi dadzą bo papiery złożyłem więc szukam osoby co mnie za rok przeprowadzi buhahah

Sorry ale nie mogłem się powstrzymać

W USA jest to samo co tutaj. Tyle ze piekny kraj,duzo mozna zobaczyc. A przeprowadzka to kontener z southampton. Znam firme z New Yorku co takie przeprowadzki organizuje. Daj znac jak juz bedzie tak daleko-pomoge.

filipek
    Participant

a nie wyczules ironi w jego poscie,czy znowu chciales sie pochwalic nie wiadomo czym?

jackyl
    Participant

filipek wrote:

a nie wyczules ironi w jego poscie,czy znowu chciales sie pochwalic nie wiadomo czym?

pewnie jedno i drugie.. 😀

monika22
    Członek

lemieuxleeds wrote:

z checia sam bym sie tam wyniosl

nawet wiem dlaczego! 🙁

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.