Strona główna Działy Śmietnik Grzyb na ścianie

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wesola
    Participant

Witam pewnie wielu z Was ma ten sam problem co ja tzn. grzybka na ścianie. Zgłosiłam to do agencji ale jakos sie nie śpieszą do mnie z zamiarem usunięcia go. Więc pytanie czy ktos z was sam to może robił? Jakiego środka używaliscie? Dzięki.

kunegunda
    Participant

jesli zmienili ci okna na PCV i sa zbyt szczelne to musza ci zamontowac wywietrznik w scianie. Wtedy sam zniknie. No chyba ze masz gdzies przeciek z dachu lub rynny

malgorzatka
    Participant

Ja używałam preparatu Mould killer, kupiony w tesco na półce z rzeczami do napraw, silicony, farby i takie tam;) na jakiś czas pomogło, ale po jakimś czasie znowu się pojawiło(właśnie zbyt szczelne okna). Też zgłaszałam to agencji, ale dla anglików pleśń to żaden problem i nic dziwnego;/ tak więc nic z tym nie robiono;( Pozostaje wietrzenie i utrzymywanie stałej temperatury w mieszkaniu. Niestety czy stare mieszkanie, czy nowe pleśń znajduje się prawie wszędzie;(

baby78
    Participant

Ocet i domestos. U mnie juz od dawna po problemie:-)

Baggins
    Participant

rozcienczony bleach, wypsikaj i zejdzie.
    po czym powroci ze zdwojona sila………

kunegunda
    Participant

ale z drugiej strony darmowe pieczarki

u mnie np Agencja tak pięknie wyremontowała dom malując tapety farbą że nic nie pomaga by on nie powstawał.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.