Strona główna Działy Praca Aktualna sytuacja na rynku pracy (2010)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    spaw1983
    Członek

prosze tutaj mam tez jedna stronke http://www.gumtree.com/ pozdrawiam

spaw1983
    Członek

tutaj cieżko coś znaleść ale komuś moze sie przyda http://www.myleedsjobs.co.uk/Jobsite/Jobs/ShowAllVacancies/5614/

blackdreamss
    Participant

Cześć.
    Czy ktoś wie, gdzie przyjmują ludzi do pracy?
    Mogą być agencje lub bezpośrednie miejsca pracy.
    Np. Leeds, Wakefield, Normanton, Castleford, Pontefract.
    Z góry dzięki za odpowiedź.

neonka
    Członek

i znowu to samo…ludzie czy wy sie nie nauczycie? zeby znalezc prace trzeba szukac samemu, adresy agencji mozesz znalezc na necie, a potem pozagladac do nich i popytac czy cos maja…eeechh…

nierja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blackdreamss wrote:

Cześć.
    Czy ktoś wie, gdzie przyjmują ludzi do pracy?
    Mogą być agencje lub bezpośrednie miejsca pracy.
    Np. Leeds, Wakefield, Normanton, Castleford, Pontefract.
    Z góry dzięki za odpowiedź.

Concept ——-> TROY FOODS zawsze

libra
    Participant

Wejdz sobie na firmę NEXT w internet wiem ze ta firma przyjmowała ludzi do swojej fabryki w Pontefract

blackdreamss
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    neonka wrote:

i znowu to samo…ludzie czy wy sie nie nauczycie? zeby znalezc prace trzeba szukac samemu, adresy agencji mozesz znalezc na necie, a potem pozagladac do nich i popytac czy cos maja…eeechh…

Droga koleżanko (o ile mogę sobie pozwolić na tak bezpośredni zwrot).
    Pytam na forum,bo już straciłam nadzieję. Mam dość dobry angielski,więc nie mam większych problemów z komunikacją gdziekolwiek.
    Jestem zarejestrowana w ponad 10 agencjach plus w paru zostawiłam swoje namiary. Średnio co dwa,trzy dni dzwonię do agencji i pytam.
    Potrafię jeździć do agencji.Mieszkam w Normanton,a jeżdżę do Leeds, autobusem- 45 minut w jedną stronę.
    Jeśli już coś się znajdzie to pojawia się następna przeszkoda- brak własnego transportu. I właśnie nadszedł taki moment,że pozostało mi tylko to forum
    i pomoc od Was- ludzi,którzy może wiedzą coś,czego ja nie.
    Dlatego nie pisz mi tu tak,jak bym siedziała w domu i czekała na "gwiazdę z nieba".
    To tyle do Ciebie ; )

Anonim
    Gość

Może przestań szukać przez agencję? Dużo ogłoszeń jest zwykle na stronie jobcentre, z numerami telefonów, mailami do pracodawców. Nie do żadnych agencji. Może warto spróbować tą drogą? Jest też strona fish4.co.uk, dużo ofert pracy. Zależnie od tego, co byś chciała robić. 🙄

bolek
    Participant

zasadnicze pytanie…: Jakiej pracy szukasz?

ela1981
    Participant

dora750 wrote:

Może przestań szukać przez agencję? Dużo ogłoszeń jest zwykle na stronie jobcentre, z numerami telefonów, mailami do pracodawców. Nie do żadnych agencji. Może warto spróbować tą drogą? Jest też strona fish4.co.uk, dużo ofert pracy. Zależnie od tego, co byś chciała robić. 🙄

dokladnie, jobcentre ~ tysiace ofert i stala praca (no chyba ze ogloszenie mowi inaczej)

blackdreamss
    Participant

byłam xD
    dzwoniłam. albo nieaktualne albo gdzieś tak oddalone,że nie mam możliwości dotarcia. mówiłam,nie mam samochodu ; / i nie będę mieć,gdyż na początku września wracam do Polski na studia.

dzięki za wskazówki ; )

lidmar4
    Participant

w Wakefield agencja Flame przyjmuje do pracy w next i do mebli 😆

blackdreamss
    Participant

lidmar4 wrote:

w Wakefield agencja Flame przyjmuje do pracy w next i do mebli 😆

byłam dziś ; ] nic nie mają.
    ostatnio przyjęli 35 osób do nexta i musieli ich cofnąć.
    masz chyba nieaktualne wiadomości.

lidmar4
    Participant

Ja dostałam ta informację 2 dni temu możliwe że już nie aktualne przykro mi 😥

tygrysnie
    Członek

a ja polecam yellowpages.com

to wymaga troche roboty i czasu, ale jak ktos nie ma pracy, to moze i warto? znalezc firmy produkcyjne w promieniu x km od domu i pytac bezposrednio kto jest operations/production manager i bezposrednio z nimi sie kontaktowac. a nawet jesli wam recepcja nie pozwoli z nimi pogadac to wygenerowac adres mailowy imie.nazwisko@firma.co.uk/com i wysylac cv. druga droga to hr managers, ale jesli pogadacie z produkcyjnymi/zmianowymi managerami, to oni wam podadza namiary na hr.

powodzenia

ps. i jak wam odmowiono raz, zadzwonicie ja jakis czas znowu, i znowu..

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.