Strona główna Działy Hyde Park Strajk Poczty w Anglii!

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jaras_8704
    Participant

Witam, czekam na przesyłkę z urzędu DVLA z Anglii, mieszkam w polsce, ale paczka ma dotrzeć na adres mojego kolegi i on ma mi ją nastepnie przywieść. Czy prawda jest to, że poczta w anglii kopletnie nie funkcjonuje juz od świąt? Bo on wlasnie tak twierdzi, ze przez to sa opoznienia w dostarczeniu, bo poczta totalnie nie dziala.. Czy ktos moze wie cos na ten temat? Prosze o pomoc

malgorzatka
    Participant

Oczywiście, że poczta działa. Cały czas! nawet w święta dostałam kartki świąteczne, a tym bardziej teraz (prawie miesiąc po świętach!). Co prawda w pewnej części Leeds nie dochodziły listy, ale to było przez parę dni, i tyle;)

wr250f
    Członek

poczta ziala ale chyba caly czas probuja sie uporac z 30 000 zalegajacych paczek i przesylek, problmy byly z zagranicznymi przsylkami bo czesc moich ni dotarla al to juz chyba ok

jaras_8704
    Participant

No tak, tyle ze ta paczka ma byc z DVLA do miasta obok Londynu, wiec nie powinno byc problemow, a ktos mi caly czas usiluje wcisnac ze to wina poczty, strajku itd. i ze nie dziala kompletnie..dzieki za odpowiedz!

Oczywiscie, ze dziala, strajk skonczyl sie juz jakis czas temu i jedyne opoznienia, jakie pojawily sie w ostatnim czasie (i mysle, ze dotyczy to glownie przesylek zagranicznych – moja paczka z polski szla prawie 2 tyg, gdzie zwykle do 5 dni czekam), zwiazane byly zapewne ze sniegami, ktore sparalizowaly caly kraj i Europe. Lokalne listy i paczki dochodza bez problemu, tyle co wiem z wlasnego doswiadczenia

bartek4
    Participant

Proponuje zadzwonic do DVLA i zapytac. Mi ostatnio odesłali prawko i counterpart w ciagu 3 dni od otrzymania. Takze poczta daje rade 🙂

jaras_8704
    Participant

wielkie dzieki wszystkim za pomoc:) wiem juz chociaz na czym stoje:)

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.