Strona główna Działy Turystyka transport na lotnisko liverpool

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Justii
    Participant

mam pytanko jest ktos z leeds kto moze w ten piatek ma lot – 8.01.2010 o godzinie 9.35 rano, i wybiera sie na lotnisko do liverpoolu a dokladniej ma jedno miejsce wolne by mozna bylo sie zabrac ? prosze o kotnakt z gory dziekuje

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Justii wrote:

mam pytanko jest ktos z leeds kto moze w ten piatek ma lot – 8.01.2010 o godzinie 9.35 rano, i wybiera sie na lotnisko do liverpoolu a dokladniej ma jedno miejsce wolne by mozna bylo sie zabrac ? prosze o kotnakt z gory dziekuje

Jesli bys nie znalazla to jest polaczenie National Expresem z Leeds przez Manchester. Kolo 20 funciakow w obie strony. Sprawdz. Czesto korzystam jak latam do niemiec bo z Liverpool mam lepsze polaczenia niz z Leeds. Powodzenia.
    http://www.nationalexpress.com/home.aspx

PS. Tyle ze musisz byc na 9 rano a z tego co pamietam to pierwsze mozliwe polaczenie jest o 7 rano i o 11 w liverpool airport. Ale sprawdz-moze sie zmienilo? Narka

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Mam nadzieje ze do Piatku pogoda sie poprawi bo jak do tej pory Lotnisko zamkniete i loty odwolane.Powodzenia!!!

Sandgirl
    Członek

Ja ostatnio lecialam z liverpoolu – o 8:35… transportu tak rano z Leeds niestety nie ma za bardzo 🙁
    Moja opcja byla taka: wziac ostatni autokar do Liverpoolu (ale juz na lotnisko nie jechal), w Liverpoolu bylam o 1:10… przekimalam sie na stacji autokarowej – nawet sporo osob robilo to samo, chyba tez mieli wczesnie loty…
    ok 5 przejsc sie kawalek na inna stacje autokarowa, o 5:25 byl autobus na lotnisko.
    Troche to meczace, ale nie bylo tak zle 😉

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

Ja ostatnio lecialam z liverpoolu – o 8:35… transportu tak rano z Leeds niestety nie ma za bardzo 🙁

Jest jeszcze Terravision
    Autobus jedzie prosto na lotnisko z centrum Manchesteru, pierwszy o 3:40
    Jedzie 65 min
    A do Manchesteru masz pociagi przez cala noc
    link

nie jest to idealne rozwiazanie, ale wolalbym to niz nocowanie na lotnisku, czy tez na dworcu

Sandgirl
    Członek

oo… dzieki za info 🙂 przyda sie nastepnym razem 🙂

kaczkos1988
    Participant

proszę:)

kaczkos1988
    Participant

proszę:)

Sandgirl
    Członek

Nie wiem czy te opcje teraz niedawno National Express otworzyl, czy wczesniej przegapilam, ale autokar z Leeds jedzie na lotnisko – w nocy co 2 godziny jest, w ciagu dnia tak co pol godziny 🙂
    Cena tez przystepna.
    Moze sie komus przyda!

Anonim
    Gość

Ja lece z Liverpoolu 28 kwietnia Sand gdybys podrzucila jakis link do polaczen bede baaardzo wdzieczna! 😀

Sandgirl
    Członek

😀
    I wpisac:
    From Leeds (coach station)
    To: Liverpool Airport

Z tego co znalazlam to wprowadzili to polaczenie 25go listopada czy jakos tak 🙂

cheeky girl
    Participant

Sandgirl wrote:

😀
    I wpisac:
    From Leeds (coach station)
    To: Liverpool Airport

Z tego co znalazlam to wprowadzili to polaczenie 25go listopada czy jakos tak 🙂

Tylko, ze tym autobusem jedzie sie ponad 3 godziny przez Bradford i Manchester, a jak sie trafi na korki na M62 to duzo dluzej;-).

Lepsze jest polaczenie pociagiem z Leeds do Liverpool South Parkway – 1.40h), a stamtąd juz pare minut autobusem na lotnisko. Polecam, bo czesto tak jezdze.

http://www.nationalrail.co.uk/

Wpisac: from Leeds to Liverpool South Parkway

Sandgirl
    Członek

Im wiecej opcji tym lepiej! 🙂

Anonim
    Gość

Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi chyba zdecyduje sie na pociag 🙂 Jeszcze raz dzieki za szczegoly dotyczyce podrozy i czasu dziewczyny macie u mnie dobre piwo 😀

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.