Strona główna Działy Czarna lista Paczki giną, jedzenie stare, liczą ceny jak popadnie!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    czarny123
    Participant

To jest normalnie paranoja ten polski sklep, czy na Dewsbery Road czy na Leeds Market. Jedzenie stare, ceny każdego dnia inne, w zależności kto kasuje, paczki nie dochodzą, są otwierane, normalnie brak słów!!!

siwyaleeds
    Członek

dopiero sie teraz obudziles ?? lol , a ja myslalem ze to jest wszystkim wiadome

lipek
    Participant

ten lekko przpakowany sterydowiec mysli ze wszystkie rozumy pozjadal wszystkich oklamuje robi w konia poprostu jeden wielki chlam!!!!!
    kupujac cos u nich patrz na date i jak cos nie ma opakowania to raczej sprobuj bo mozesz sie rozczarowac po powrocie do domu strata produktow a co za tym idzie funtow ktore wydales/las na to
    pozdrawiam

majkicd
    Participant

Ja korzystałem z tego ” pseudo sklepu[/color:700289a66b]” dwa lata temu (kupiłem tam nieraz zepsutą makrele, stare wędliny i przeterminowane produkty) i oczywiście od tamtej pory więcej moja noga tam nie stanęła.
    [b:700289a66b]Ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło[/b:700289a66b]. Dzięki Nim[/color:700289a66b] nauczyłem się doceniać angielskie jedzenie i więcej czasu poświęcam w kuchni.

kunegunda
    Participant

jeszcze KASA 🙂
    Od kiedy prawie kupilem tam LAZANKI [b:f03104dac8]6 miesiecy po terminie[/b:f03104dac8] juz tam nigdy nie poszedlem

neonka
    Członek

z KASA tak wlasnie jest, ja pracowalam w duzym cash&carry gdzie wlasciciel KASY robi zakupy i bardzo czesto bral towar po terminie, zwlaszcza polskie piwo Zywiec 😆

tomson
    Członek

Po raz kolejny widać nieczysta gre konkurencji.Łatwo sie domysleć.Ktos zakłada nowy login i chce wzbudzic sensancje wiadomo z jakiego powodu.Ludzie troche wyobrazni

juby
    Participant

tomson
    jaka ludzie robia sensacje piszac prawde?
    moze ty jestes kolega tego przypakowanego pustaka i stoisz w jego obronie.to raz, a dwa wydaje mi sie,ze konkurencja nie musi robic takiego kroku by zakladac nowy nick bo jest jej to niepotrzebe gdyz wyrobila sobie swoja dobra opinie sama bez pomocy innych wiec zastanow sie co piszesz.

saxo
    Członek

jestem z innego miasta i ten sam problem miałem kiedyś, tzn 2 razy, za drugim razem poszedłem do sklepu dałem w twarz tym co kupiłem pani za ladą i od tego czasu moja noga nie stanęła w polskim sklepie i nie stanie.

mala1234
    Participant

ja polska zywnosc kupowalam u pakistana ktory chyba mial jako pierwszy polskie produkty i nie bylo problemu z datami na opakowaniach a pozniej w sklepie wiki co do marketu to moze 2 razy kupilam i bylo po terminie …

XxXx
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lipek wrote:

ten lekko przpakowany sterydowiec mysli ze wszystkie rozumy pozjadal wszystkich oklamuje robi w konia poprostu jeden wielki chlam!!!!!
    kupujac cos u nich patrz na date i jak cos nie ma opakowania to raczej sprobuj bo mozesz sie rozczarowac po powrocie do domu strata produktow a co za tym idzie funtow ktore wydales/las na to
    pozdrawiam

Ludzie otrząśnijcie się!! Rozumiem wszystko, ze coś wam zginęło, ze ktoś sprzedał wam coś po dacie ale chyba od tego masz rozum żeby na ta datę spojrzeć, czy ktoś w sklepie zasłania ci datę lub nie pokazuje ci jej jeżeli o to zapytasz!! Dlaczego nie piszecie o angielskich sklepach w których kupicie coś po dacie ?? A to tez często się zdarza!! Co do paczek jak ci nie pasuje to zanieś na pocztę BĘDZIE DROŻEJ i nie masz gwarancji ze dojedzie w całości!! A co do konkurencji i kolega ma racje graja nie czysto ale to już każdego wolny wybór !!
    A i co najważniejsze rozumiem pisać o sklepie ale dlaczego obrażać kogos kto stoi za lada moze pojdziesz do tego " lekko przpakowany sterydowiec mysli ze wszystkie rozumy pozjadal wszystkich oklamuje robi w konia poprostu jeden wielki chlam!!!!!" I POWIESZ MU TO W TWARZ

POZDRAWIAM 🙂

lipek
    Participant

to chyba ty nim jestes bo sie rejestrujesz masz jednego napisanego posta i sapiesz-pisze jak jest czlowieku
    idac do jakiegokolwiek sklepu dazysz zaufaniem sprzedawce a w szczegolnosci polakaktory tobie cos sprzedaje a tu nic dupa robi cie w kona patrzac tobie prosto w oczy gdzie tutaj logika !!!!
    a z paczkam te same jaja ciekawe za ile sprzedaje zawartosci tych paczek.
    a tak apropo jak to jest z tymi uzywkami?one tez na bank maja waznosc!!!!
    pozdrawiam 🙂

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

XxXx wrote:

lipek wrote:

pozdrawiam

Ludzie otrząśnijcie się!! Rozumiem wszystko, ze coś wam zginęło, ze ktoś sprzedał wam coś po dacie ale chyba od tego masz rozum żeby na ta datę spojrzeć, czy ktoś w sklepie zasłania ci datę lub nie pokazuje ci jej jeżeli o to zapytasz!! Dlaczego nie piszecie o angielskich sklepach w których kupicie coś po dacie ?? A to tez często się zdarza!! Co do paczek jak ci nie pasuje to zanieś na pocztę BĘDZIE DROŻEJ i nie masz gwarancji ze dojedzie w całości!! A co do konkurencji i kolega ma racje graja nie czysto ale to już każdego wolny wybór !!
    A i co najważniejsze rozumiem pisać o sklepie ale dlaczego obrażać kogos kto stoi za lada moze pojdziesz do tego " lekko przpakowany sterydowiec mysli ze wszystkie rozumy pozjadal wszystkich oklamuje robi w konia poprostu jeden wielki chlam!!!!!" I POWIESZ MU TO W TWARZ

POZDRAWIAM :)[/quote]
    Co do paczek to nie poczta jak piszesz bo nie lepsza niz polskie pseudofirmy a wielokrotnie nagradzane UPS,DHL,FEDEX,GSL. Korzystam od lat z uslug tych firm i nigdy nic nie zginelo, zawsze na czas, ba……. nieraz nawet co do godziny ( mozna na internecie live sprawdzac gdzie przesylka aktualnie sie znajduje, takzwany tracking). Oczywiscie jeli o wysylke do polski chodzi to tylko do wiekszych miast gwarantuja punktualnosc. Ale to ze wzgledu na drogi,logistyke itp. Ale faktem jest ze nic nigdy nie ginie i duze upusty jakby cos nie na czas doszlo przy nastepnej przesylce. Co do sklepow to masz racje, twarda zasada, masz oczy i umiesz czytac to uzywaj tych organow. Bez wzgledu jakiej narodowoci jest wlasciciel. Narka

wyderszonpol
    Członek

Bo to tak jest jak sie interes buduje na checi maksymalnego zysku, a nie na zaufaniu klientow (bo to dluzszego czasu wymaga).
    Zgadzam sie z wami nigdy w Polskim sklepie nie moglem sobie przeliczyc ile zaplace, wszystko na zasadzie jak Pani/Panu sie podoba, chyba gwaizdki za sprzedaz zbieraja bo ceny z dnia na dzien wachaja sie w granicach 20%, a inflacji takiej chyba nie widac. Nastepny przyklad karpia ktorego przykladnie zamowilem, przyszedlem odebrac, powiedzialem jaka waga mnie interesuje.. a ten wciska mi wieloryba 4 kilowego. Nie wiem ale roznica jest w 1.5kg a 4 – i to wizualna.
    Nastepna sprawa ide przebieram w wedlinach oczywiscie po terminie, wiec co? oddaje mu powiedziawszy ze nikt ich nie kupi ze sa troche lipne, a ten w morde czeka az ja wyjde i wrzuca je ponownie do puli….
    LIPA
    Lubie Polskie produkty, wk..wia mnie ze musze je kupowac u….CYMBALOW

>>>BO CHARAKTER TO PODSTAWA….KWITNIE TYLKO RAZ JAK AGAWA<<<

derailed
    Participant

nowy_nowa wrote:

Co do paczek to nie poczta jak piszesz bo nie lepsza niz polskie pseudofirmy a wielokrotnie nagradzane UPS,DHL,FEDEX,GSL. Korzystam od lat z uslug tych firm i nigdy nic nie zginelo, zawsze na czas, ba……. nieraz nawet co do godziny ( mozna na internecie live sprawdzac gdzie przesylka aktualnie sie znajduje, takzwany tracking).

No wlasnie, podpisuje sie pod tym. Tez uzywam UPS i nie zydze na paczce jak musze wyslac. Teraz nawet mam juz znizki. Wystarczy zalazyc konto i juz. Sami Ci przyjada odebrac do domu paczke i nigdy nie gubia. Dlatego sa jednymi z najlepszych i przy tym tanich…

Z innej beczki:
    Rzadko tu pisze ostatnio ale musze sie przyczepic! I wali mnie czy sie to komus podoba czy nie…
    Jak czytam te narzekania tych nowych uzytkownikow typu 'autor tego postu’; liczba postow "1", to mi zal ze takich wpuszczaja do tego kraju…
    Bo na starcie jestescie przegrani z powodu waszej glupoty i lenistwa…
    Narzekacie tylko a nie potraficie sobie polepszyc zycia, chocby klikajac w google.co.uk i szukajac odpowiedzi na zajebiscie 'trudne’ pytanie dotyczace paczki…
    Szczerze do kopania rowow sie nie nadajecie bo nie wiedzielibyscie kogo sie zapytac o lopate…
    Masakra… 😯 😯 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.