Strona główna Działy Śmietnik Polsat online ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Problematix
    Członek

Wiecie w jaki sposób mogę obejrzeć Polsat na żywo online ? jutro chciałbym obejrzeć coś i nie daje rady za …… odpalić żadnego programu , instalowałem z 3 znalezione w necie programy ale nie działają 😈 , znalazłem też webtv i tam na ich stronie jest info żeby wysłać smsa i oni zaktualizują ten program i ponoć będzie to działać ? tylko czy będzie polsat ? a może znacie jakiś lepszy i SPRAWDZONY sposób to proszę podzielcie się info , zależy mi tylko żeby jutro oglądać polsat .

Problematix
    Członek

szukam i szukam i chyba dam sobie spokój , polsatu online się chyba nie da oglądać 🙁

Helka
    Participant

witam.
    Wpisywales moze w google polsat online?Z tego co widac trzeba pobrac tylko odpowiednie wtyczki,ale czy dziala to nie wiem .

Problematix
    Członek

wpisywałem , zainstalowałem też 4 programy do tv , namieszałem w kompie , te programy co instalowałem to totalna kicha , poczytalem troche postów w necie i też kicha , ale na jakąś wtyczkę nigdzie nie natrafiłem ? podeślij jakiś link

mamabatley
    Participant

problematix jestes ??
    sprawdz priva

sergi2
    Członek

Nie wiem co chcesz obejrzec na na Polsacie. Jesli chodzi o jakies wydarzenia sportowe to ja czesto korzystam z tej strony(glownie F1) :

http://www.soccer-live.pl/

Ale to korzysta np. z portalu justin.tv, polega na tym, ze ludzie posiadajacy tunery telewizyjne puszczaja zrodlo na neta, nieraz da sie znalesc jakies polskie programy, ale to zalezy od uzytkownikow.

Pozdrawiam.

Problematix
    Członek

mamabatley napisałem @

sergi2 niestety takie coś mnie nie interesuje , chodzi mi o przekaz na żywo , to co leci w tv chciałbym obejrzeć online , interesuję mnie tylko sylwestrowa moc przebojów co zaczyna się od 20.00 , będzie sylwester z allegro w moim mieście ;p a ja nie zobaczę 😥 , a bym chciał bo w końcu w tym zadupiu jakiś normalny sylwester będą mieli hehe

lidija
    Participant

…wpisz w Google: ipla i zainstaluj ten programik.
    Ja z tej stronki korzystam i mam pełen Polsat.

Szczęśliwego Nowego 2010 Roku życzę wszystkim forumowiczom!

Pozdrawiam:)

gudelek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lidija wrote:

ale nie naa zywo:(((

Problematix
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lidija wrote:

instalowałem wczoraj iple i tam z polsatu są tylko wiadomości ? , kanały tv to iplawiadomości i cos tam jeszcze ale żeby polsat był to nie widziałem ?

nowy_nowa
    Członek

Problematix wrote:

lidija wrote:

instalowałem wczoraj iple i tam z polsatu są tylko wiadomości ? , kanały tv to iplawiadomości i cos tam jeszcze ale żeby polsat był to nie widziałem ?[/quote]
    Nasuwa mi sie pewien pomysl. Czy w twoim miescie nie masz znajomych ktorzy mieszkaja blisko wydarzenia o ktorym piszesz? Bo jesli naprzyklad ma ktos okno wychodzace na te ulice, komputer, internet i kamerka to w latwy sposob moze zalozyc na ten czas webcam server i puscic ci na zywo 😀 . Przy dobrym sprzecie niezly przekaz audio-video mozna w latwy sposob "urzadzic. Robilem ze znajomymi cos podobnego podczas tegorocznego October Festynu w Monachium. Bylo fajnie. Pozdrawiam

PS. Mozna tez pokusic sie o Sharing. Jesli ktos posiada w polsce decoder SAT inny niz polsat "wysyla", naprzyklad jakis z modulem CAM i karta polsatu, moze za pomoca routera i komputera "zwolnic" ci port do ogladania za pomoca internetu lub jesli masz SAT tuner z wejsciem LAN i internet w domu, mozesz bez kompa ogladac. Tutaj troche ABC na ten temat. http://www.forum.tvsat24.pl/forumdisplay.php?f=58
    Oczywiscie w tej opcji masz caly czas wszystkie kanaly polstatu ktore posiada kolega. Narka

Problematix
    Członek

hmm.. pomysł dobry jednak nikt nie mieszka w pobliżu imprezki , ale ten z sharing-iem dał mi do myślenia , zaraz zacznę coś szukać na ten temat , pewnie czytanie i pojmowanie tego wszystkiego zajmie mi z 3h hehe , ale nasuwa mi się jeszcze jeden pomysł , trochę dziwny ale spróbuje , mam telewizję N i może ktoś kto ma Polsat chciałby np. przetestować sobie N to mogę się wymienić tunerami na powiedzmy 2 dni hehe ???

Problematix
    Członek

jest , w końcu mam polsacik 😀

Wielkie dzięki wszystkim za info i
    Szampańskiej Zabawy wszystkim Życzę 😉

powp
    Członek

z jakiej stronki jeśli możesz podać? bo źródła które ja miałem wygasły :/

Problematix
    Członek

powp wrote:

z jakiej stronki jeśli możesz podać? bo źródła które ja miałem wygasły :/

sorrki nie zaglądałem już tutaj , justin.tv mi pomogło 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.