Strona główna Działy Kultura i sztuka POLSKA IMPREZA

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy

Rok 2010. Co przyniesie? Jaki bedzie? Na te pytania niestety nie znamy odpowiedzi. Wiemy jednak, ze warto go rozpoczac dobra zabawa karnawalowa, tym bardziej, ze juz niebawem, bo 15-stego stycznia nadarzy sie ku temu bardzo dobra okazja. W klubie Lokata odbedzie sie pierwsza z cyklu POLSKICH IMPREZ. Organizatorzy zadbaja o to, aby uczestnicy mogli poruszac sie w rytm znanych i lubianych dzwiekow. Duza uwaga zostanie rowniez skupiona na bezpieczenstwie. Zwiekszona ilosc ochrony z pewnoscia wplynie na komfort zabawy.

neonka
    Członek

😆 dobre 😀 hehhe zadnych namiarow, ani szczegolow…hhaahahahha 😀

klub Lakota (dawny Loaf) Deansgatelocks, 15 stycznia, godzina 22, bilety dostepne w polskich sklepach, wiecej info na naszej klasie i facebooku.

[img:d95bf2e35b]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_4b3708a4da9282048.jpg[/img:d95bf2e35b]

kunegunda
    Participant

zwiekrzona ilosc ochrony?????
    to ja dziekuje za taka impreze jesli organizator odrazu zaklada kto tam sie pojawi to wole zostac w domu i sie nie asymilowac z takim elementem.

neonka
    Członek

w pierwszym poscie – klub Lokata,
    w drugim poscie – klub Lakota 😆 to w koncu gdzie? 😆 😆
    heheh
    no i kunegunda ma racje 🙂 lepiej zostac w domu 🙂

wodnik
    Członek

he,he dobre kolejny wiczorek taneczno-bokserski.

sergi2
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

zwiekrzona ilosc ochrony?????
    to ja dziekuje za taka impreze jesli organizator odrazu zaklada kto tam sie pojawi to wole zostac w domu i sie nie asymilowac z takim elementem.

Po pierwsze to chyba plus, ze bedzie wiecej ochrony. Przyjdzie kto przyjdzie, i nic tego nie zmieni, zawsze jest ryzyko Kunegunda, ze przyjda jakies prostaki, tego nie jestes w stanie przewidziec. Wiadomo, ze imprezy tego typu nie maja dobrej renomy, ale to nie znaczy, ze nie powinismy wogole ich organizowac i starac sie pokazac , ze da sie bawic kulturalnie. Jednak ja jestem za imprezami otwarymi, niech leca polskie i anglieskie przeboje, i wstep nie tylko dla Polakow(chodzi o ogloszenia i plakaty).

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    wodnik wrote:

he,he dobre kolejny wiczorek taneczno-bokserski.

nic dodac nic ujac
    ale ja nie powiedzialem ze nie powinno sie to odbyc kazdy bawi sie jak lubi, a ja napisalem ze ja tak bawic sie nie lubie i nie ide 😆

djpiras
    Participant

Gralem na tej impreze i moge powiedziec, ze ten kto nie byl moze zalowac. Wszystko bylo dopiete na ostatni guzik 😉 Profesjonalna OCHRONA… Na impreze bylo chyba z 30 bramkarzy. Ja osobiscie nie widzialem zeby byly jakies bojki czy innego rodzaju incydenty. Spokoj, dobra zabawa i pelna kultura. Szczerze to bylem przygotowany na to, ze bedzie na imprezie tak zwany 'polski akcent’, ale mile sie rozczarowalem 😉
    Mam nadzieje, ze bedziemy (wraz z dj krone) pojawiac sie systematycznie w klubie Lakota. Nieoficjalna informacja mowi, ze raz w miesiacu ma byc polska impreza. Za niedlugo wiecej informacji.

Podsumowujac. Ladny lokal, profesjonalna ochrona i przede wszystkim najlepsza muzyka.
    ZAPRASZAM ZA MIESIAC! 🙂

[img:06f75c66a6]http://img13.imageshack.us/img13/6900/dsc7749n.jpg[/img:06f75c66a6][/URL]

Za niedlugo wiecej zdjec i filmy na you tube 🙂

Drogie Panie i Panowie, kolejna okazja do świętowania nadarzy się już 12 marca. Impreza w stylu retro dedykowana najcenniejszemu polskiemu skarbowi – naszym Paniom – zostanie urozmaicona występem artystycznym, przygotowanym specjanie z myślą o nich. Po występie, który rozpoczniemy o godzinie 21:00, do wspólnej zabawy zaprosimy również Panów. Tym razem do tańca porwą nas rytmy z lat 80, 90 oraz wiele współczenych brzmień (również polskich), a po północy dj ZeroGravity zapewni nam niezapomniane doznania związane z muzyką electro. Wszystkich zainteresowanych tradycyjnie zapraszamy do Klubu Lakota. Dobra zabawa GWRANTOWANA.

link do video z ostatniej imprezy
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=104850199542476&oid=413926970639&saved#!/video/video.php?v=104850199542476&oid=413926970639
    lub
    http://www.youtube.com/watch?v=kztjfJ12zxc

[img:4413b575cb]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_4b8ed66833f4b7260.jpg[/img:4413b575cb]

szczera
    Członek

Jestem na tak.Fajnie ze cos sie dzieje i jest organizowane.Wracam pamiecia do NU calkiem fajnie bylo do czasu ………bawic sie wsrod rodakow .

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.