Strona główna Działy Hobby Gdzie naprawic dekoder polsatu Echostar ?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sivamk
    Członek

Witam
    Czy ktos orientuje sie gdzie mozna naprawic dekoder polsatu Echostar w okolicy Leeds? Chyba cos w nim nie tak bo od 2h nie ma glosu:/ Jesli macie jakies namiary prosze o info. Moze byc na priva. Z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Problematix
    Członek

hmm… spróbuj może najpierw jakiś reset mu zrobić ? jak od dwóch godzin to może po prostu się coś zwiesiło ? odłącz go od sieci i podłącz na nowo , sprawdź czy wszystkie kable są dobrze podłączone , może wystarczyć dociśnięcie kabli i głos będzie 😉

sivamk
    Członek

upsss ale ze mnie pierdola haha 🙂 dzis scieralam kurz no i kabel euro byl z jednej strony nie docisniety! Wstyd sie przyznac ale moja wina hehe ah te baby i ich sprzatanie ha ha ha dziekuje za przypomnienie o kablach:))))))))))))))))

Baggins
    Participant

to normalne u tej plci nie przejmuj sie. u mnie w robocie jedna postawila IT na nogi bo 3 razy pod rzad nie potrafila wcisnac alt+ctrl+del poprawnie

Indra
    Participant

Baggins ma racje, nie przejmuj sie. Jak pracowalam dla NHS i postanowilam biurko i wszystko co bylo na nim wlacznie z klawiatura wyczyscic, to IT zajelo 2godz przywrocenie bazy danych. Dostalam potem od managera zakaz sprzatania biurka, huh. Ale przynajmniej bylo czysto przez jakis czas 😀

kunegunda
    Participant

jest firma ale musisz miec paszport polsatu 😆

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.