Strona główna Działy Hobby betfred

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bert373
    Participant

wiecie jak sie obstawia mecze w betfred? w polsce obstawialem ale u angoli inaczej to idzie, jak ktos bedzie cos wiedzial to niech napisze-pozdro

Problematix
    Członek

ja obstawiam w necie 😉 , daj @ to ci podeśle zaproszenie jakby co może się przyda

juby
    Participant

zaproszenie wyslesz a pozniej dostaniesz bonusa;)daj mi maila to tez ci posle;)

bartek4
    Participant

przeciez wszystko mozna przeczytac na stronce betfreda 🙄

bert373
    Participant

no wlasnie bartku4 chyba nie mozna, bo nigdzie nie moglem tego znalezc;/

bartek4
    Participant
    bert373
    Participant

nie no powiedzcie mi jak sie obstawia tylko, i nie chodzi mi o obstawianie przez internet, chodzi mi o obstawienie meczy fizycznie w betfredzie nie przez internet

Magdalena_1985
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bert373 wrote:

wiecie jak sie obstawia mecze w betfred? w polsce obstawialem ale u angoli inaczej to idzie, jak ktos bedzie cos wiedzial to niech napisze-pozdro

A czemu akurat betfred??Zapraszam do Williama Hilla w centrum,na Headrow naprzeciwko Duzej Biblioteki,wytlumacze wszystko,doradze,podpowiem.
    Pozdrawiam 🙂

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bert373 wrote:

nie no powiedzcie mi jak sie obstawia tylko, i nie chodzi mi o obstawianie przez internet, chodzi mi o obstawienie meczy fizycznie w betfredzie nie przez internet

1) podchodzisz do okienka

2) wyciagasz kase

3) obstawiasz zaklad jaki chcesz

4) pobierasz pokwitowanie

5) odchodzisz od okienka

moze byc czy ma byc bardziej lopatologicznie..? 8)

100%polak
    Participant

jackyl wrote:

czy ma byc bardziej lopatologicznie..? 8)

Lopatologicznie czyli:
    "znam polskiego pracownika w Betfred ! " 8)

Anonim
    Gość

Takie małe sprostowanie… W tym dziale moderuje MK albo Administrator więc to do nich proszę zwracać się z uwagami. Ja już nie mam siły i zamiaru brać czynnego udziału w tych "dyskusjach"….
    Dziękuję za uwagę !!

jackyl
    Participant

chyba sie tu ktos juz zajal 'porzadkami’.. bo dosc wybiorczo posty poginely.. 😉

nowy_nowa
    Członek

jackyl wrote:

chyba sie tu ktos juz zajal 'porzadkami’.. bo dosc wybiorczo posty poginely.. 😉

pewnie jak sie ma admina za pan brata to logiczne. Szkoda slow na te komune.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.