Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bert373
    Participant

jest w leeds jakis klub pilkarski gdzie mozna sie dostac do niego? nie mam na mysli leeds united jakis z nizszej polki, gralem w polsce w lidze okregowej i nie chcialbym sie rozstawac z pilka

jackyl
    Participant

a w tym dziale to pewnie dlatego, ze gra w noge to sztuka, a pilkarze i kibice bardzo kulturalni sa..? 8)

Malgon
    Participant

na kulture fizyczna – nigdy nie chodziles w szkole, Jackyl? 🙂
    Tak myslalam,ze ty to raczej z tych wagarujacych 😉 haha

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

na kulture fizyczna – nigdy nie chodziles w szkole, Jackyl? 🙂
    Tak myslalam,ze ty to raczej z tych wagarujacych 😉 haha

u mnie to sie nazywalo wychowanie fizyczne, a nie kultura 😉 fakt, czesto sie skakalo na B&B.. ale to raczej na szwabskim niz na wuefie 😀

a jak Wam Malgon umawianie mamusiek idzie..? 😛 trzymam kciuki, moze kolo marca Wam sie uda.. 😉

Malgon
    Participant

No bez takich mi tu – jedno spotkanie sie juz odbylo! i bylam!
    Tylko dzisiaj mnie nie bylo bo bylam w takiej dziurze Huddersfield -znasz? 😆

Anonim
    Nieaktywny

ja grałem w "sunday alliance" – teraz jest zimno to nie gram. Jest to liga amatorska w leeds. Drużyny graja w pełnych 11 osobowych składach na pełnowymiarowym boisku. Mecze rozgrywaja sie dwa razy w tygodniu: czwartek i oczywiście niedziela. Grywam także w okręgowej lidze "5 a side". Polecam – można poczuc ducha angielskiej piłki nożnej

bert373
    Participant

powiedz mi snickers jak moge tam sie dostac

Anonim
    Nieaktywny

wejdz na strone leeds sunday alliance

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bert373 wrote:

jest w leeds jakis klub pilkarski gdzie mozna sie dostac do niego? nie mam na mysli leeds united jakis z nizszej polki, gralem w polsce w lidze okregowej i nie chcialbym sie rozstawac z pilka

😯 😯 😯 😯

No patrz, a ja sądziłem (nie bez powodu), że interesuje Cię coś całkiem odmiennego! 😆 Pamiętasz? 😀
    Nie napiszę tu co… 😉

daro1980
    Participant

hej.poszukujemy pilkarza ktory bylby zainteresowany gra w lidze 5cio osobowej???

bert373
    Participant

Daro ja bylbym zainteresowany, rozumiem ze chodzi ci o hale, jezeli zrobi sie cieplej to na boisku tez? zawsze wolalem grac na boisku 🙂 jakby co jestem chetny to moj nr gg 4492561

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.