Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Marcin28 wrote:
Jakby ktoś do końca nie skojarzył o co kaman:
http://metallica.com/index.asp?item=602847
Szykują się dwa niepowtarzalne koncerty. Jeden w Pradze, jeden w Warszawie.
Czy ktoś, oprócz mnie, ma zamiar wybrać się by obejrzeć to jedyne w swoim rodzaju wydarzenie?
Zawiążemy wspólną grupę pod wezwaniem.
Czasu jest jeszcze trochę, więc zawsze można go spożytkować na rozwijanie znajmości, obficie zlewając ją piwem.
Gdyby odbylo sie to w latach konca 80-tych gdzie metallica byla rzeczywiscie metallica to pewnie bym nie zastanawial sie nawet 5 minut. Ale niestety po plycie Masters Of …. przestala byc metallica. Bynajmniej dla mnie. Wtedy "przeszlem" na Running Wild i tym podobne co do dzis trzymaja ie swego od poczatku. Takze podyskutowac przy piwko mozemy ale na koncert raczej sie nie skusze. Tym bardziej ze czeka mnie lepszy……..mianowicie Rammsteina w Manchester w lutym. Pozdrawiam.
PS. Tylko zanim spotkamy sie przy piwko odrazu mowie ze ja "starej" daty metalu, wychowany na AC/DC muzyce i potem Accept,Running Wild,Mercyful Fate, King Diamond , Metallica ( tylko pierwsze trzy albumy) az po rammstein z dzisiejszych. Ale moze znajdziemy wspolny temat. Kto wie??