Strona główna Działy Hobby Wielka czwórka Thrashu

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marcin28
    Participant

Jakby ktoś do końca nie skojarzył o co kaman:

http://metallica.com/index.asp?item=602847

Szykują się dwa niepowtarzalne koncerty. Jeden w Pradze, jeden w Warszawie.

Czy ktoś, oprócz mnie, ma zamiar wybrać się by obejrzeć to jedyne w swoim rodzaju wydarzenie?

Zawiążemy wspólną grupę pod wezwaniem.

Czasu jest jeszcze trochę, więc zawsze można go spożytkować na rozwijanie znajmości, obficie zlewając ją piwem.

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marcin28 wrote:

Czy ktoś, oprócz mnie, ma zamiar wybrać się by obejrzeć to jedyne w swoim rodzaju wydarzenie?

Czasu jest jeszcze trochę, więc zawsze można go spożytkować na rozwijanie znajmości, obficie zlewając ją piwem.

Gdyby odbylo sie to w latach konca 80-tych gdzie metallica byla rzeczywiscie metallica to pewnie bym nie zastanawial sie nawet 5 minut. Ale niestety po plycie Masters Of …. przestala byc metallica. Bynajmniej dla mnie. Wtedy "przeszlem" na Running Wild i tym podobne co do dzis trzymaja ie swego od poczatku. Takze podyskutowac przy piwko mozemy ale na koncert raczej sie nie skusze. Tym bardziej ze czeka mnie lepszy……..mianowicie Rammsteina w Manchester w lutym. Pozdrawiam.

PS. Tylko zanim spotkamy sie przy piwko odrazu mowie ze ja "starej" daty metalu, wychowany na AC/DC muzyce i potem Accept,Running Wild,Mercyful Fate, King Diamond , Metallica ( tylko pierwsze trzy albumy) az po rammstein z dzisiejszych. Ale moze znajdziemy wspolny temat. Kto wie??

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marcin28 wrote:

wlasnie wczoraj mi kumpel z wawy pisal ze wlasnie nabyl bilety na 16 czerwca – Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Mastodon, Behemoth na Bemowie.

raczej sobie daruje tym razem, widzialem ich juz kilka razy. have fun! 🙂

Marcin28
    Participant

nowy_nowa wrote:

PS. Tylko zanim spotkamy sie przy piwko odrazu mowie ze ja "starej" daty metalu, wychowany na AC/DC muzyce i potem Accept,Running Wild,Mercyful Fate, King Diamond , Metallica ( tylko pierwsze trzy albumy) az po rammstein z dzisiejszych. Ale moze znajdziemy wspolny temat. Kto wie??

Ja problemów nie widzę. Stara meta, ironi, acdc itd. Browar jest browar. A fajnie by było zebrać brygadę tutaj.

Myślę, że im bliżej będzie tematu tym odzew będzie większy.

Marcin28
    Participant

jackyl wrote:

raczej sobie daruje tym razem, widzialem ich juz kilka razy. have fun! 🙂

Wszystkich razem na jednej scenie….? Kiedy….?

lil82
    Participant

Ja jadę. Mam już kupiony bilet 🙂 To jak, zbieramy sie?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.