Strona główna › Działy › Hyde Park › POLSKI PRACOWNIK W SIECI O2
WITAM WSZYSTKICH.
MAM PYTANKO CZY KTOS MOZE WIE LUB MA NAMIARY NA POLAKA LUB POLKE PRACOWNIKA SIECI KOMORKOWEJ O2 W LEEDS LUB OKOLICY /CHODZI MI O KILKA PYTAN DOT.PROMOCJI W TEJ SIECI./
WITAM WSZYSTKICH.
MAM PYTANKO CZY KTOS MOZE WIE LUB MA NAMIARY NA POLAKA LUB POLKE PRACOWNIKA SIECI KOMORKOWEJ O2 W LEEDS LUB OKOLICY /CHODZI MI O KILKA PYTAN DOT.PROMOCJI W TEJ SIECI./
coz to za krzyk rozpaczy 😆 😆 😆
ale to juz chyba przesada. co bedzie nastepne… polski sprzedwaca w primarku 😆 czy namiary na polskich kierowcow autobusow,hehe
Moze wejdz na neta i ze slownikiem sobie "rozszyfruj" ten kontrakt…
hehe a moj post zostal skasowany. zeby to jeszcze moderator edytowal i podal powod 🙄
tak jak piszesz toruniak zal takich ludzi. do wszystkiego potrzebny jest polak, a wypadaloby sie nauczyc jezyka skoro sie tutaj zyje i mieszka eh…
juz nie długo bądą chcieli żeby premierem anglii był polak 😆
przodkowie krolowej byli niemcami wiec gra warta swieczki. skoro sasiadom sie udalo
zeby tylko to……….temat sie powtarza,pewnie go "zniosa".
Tacy jesteście mądrzy? Po co to naśmiewanie? -wychodzi mi, że jedni chodzili na wagary na lekcjach angielskiego, a inni na historii.
Poczytajcie o Kanucie Wielkim królu Anglii,
Który był wnukiem Mieszka I.
Tacy jesteście mądrzy? Po co to naśmiewanie? -wychodzi mi, że jedni chodzili na wagary na lekcjach angielskiego, a inni na historii.
Poczytajcie o Kanucie Wielkim królu Anglii,
Który był wnukiem Mieszka I.
Komedie. Co ma Krol Kanut do tego ze koles szuka polaka w O2 i mu paru kolesi pojechalo bo w sumie sobie zasluzyl. Ten Krol ma tyle wspolnego z dzisiajszymi Polakami co i Robin Chood. Takze powiem ci szczerze ze mam gdzies Krola Kanuta, swiadkow jechowych, i masonerie i muzulmanow. Radze sobie bez Polakow a telefon mam z T-Mobile.
tak to prawda Robin Chood-bo biegal po lesie i nic nie jadl !!! 😀 😀
Radze sobie bez Polakow a telefon mam z T-Mobile.
to byloby niezle haslo reklamowe.. 😉
xxmitaxx napisał:
Radze sobie bez Polakow a telefon mam z T-Mobile.[quote:cf9ba22ee1]
stary powaliles mnie na kolana tekstem oplulam monitor 😆
to ja wam powiem cos lepszego
przychodza raz do mnie do banku polacy ala janusze i wala prosto z mostu zebym zalatwila im kredyt na 5000 to odpala mi 200 funciakow 😯
[quote:cf3fe0a6c0]xxmitaxx napisał:
Radze sobie bez Polakow a telefon mam z T-Mobile.[quote:cf3fe0a6c0]
stary powaliles mnie na kolana tekstem oplulam monitor 😆
to ja wam powiem cos lepszego
przychodza raz do mnie do banku polacy ala janusze i wala prosto z mostu zebym zalatwila im kredyt na 5000 to odpala mi 200 funciakow :shock:[/quote]
A jestes pewna ze to polacy? Moze troche sniadwi? Cos ala cygan? No ale nieistotne, rzeczywiscie propozycja nie do odrzucenia……hehehe, ze sie nie skusilas to powinni ci bonusa dac…………zart, ale lepiej nie mozna. Narka.
[quote:fb7ef4ecfe][/quote]A jestes pewna ze to polacy? Moze troche sniadwi? Cos ala cygan? No ale nieistotne, rzeczywiscie propozycja nie do odrzucenia……hehehe, ze sie nie skusilas to powinni ci bonusa dac…………zart, ale lepiej nie mozna. Narka. [/quote]
POlacy na 100% bo ja robilam im aplikacje na kredyt ktora nie przeszli i dlatego wyszla ta propozycja 😆 a nie skusilam sie glupia jestem nie?? 😉 😆
[quote:3cd2e6fe9c]
A jestes pewna ze to polacy? Moze troche sniadwi? Cos ala cygan? No ale nieistotne, rzeczywiscie propozycja nie do odrzucenia……hehehe, ze sie nie skusilas to powinni ci bonusa dac…………zart, ale lepiej nie mozna. Narka. [/quote]
[POlacy na 100% bo ja robilam im aplikacje na kredyt ktora nie przeszli i dlatego wyszla ta propozycja 😆 a nie skusilam sie glupia jestem nie?? 😉 😆
noz kurde 200 funciakow to moja sobota w robocie tylko cholera od dwoch lat zero sobot w biurze………….ja bym sie skusil…….lol…… 🙄
Ps. No jak 5000 kredytu nie przeszli to chyba jednak janusze moja droga,zupelna racja.
Ps. No jak 5000 kredytu nie przeszli to chyba jednak janusze moja droga,zupelna racja.
a co ma do rzeczy ze 5 tysiecy i nie przeszli, moze krotko tutaj byli, moze z jakichs powodow mieli kiepski credit score na twarz im przeciez tego kredytu nie dawali . powala mnie twoje rozumowanie.
zeby bylo jasne samego pomyslu przekupienia nie pochwalam.