Strona główna Działy Prawo prawo a przemoc

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jo70
    Participant

Wtam, mam ogromny problem. A mianowicie -mieszkam w UK od 3 lat,od 1,5 roku jestem-bylam szczesliwa mamusia wraz ze swoim partnerem. Bylam poniewaz 2 tyg,temu w szale uderzyl mnie. Nie wiem gdzie szukac pomocy z kim sie skontaktowac. Prosze pomozcie mi,poradzcie 🙁

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jo70 wrote:

Wtam, mam ogromny problem. A mianowicie -mieszkam w UK od 3 lat,od 1,5 roku jestem-bylam szczesliwa mamusia wraz ze swoim partnerem. Bylam poniewaz 2 tyg,temu w szale uderzyl mnie. Nie wiem gdzie szukac pomocy z kim sie skontaktowac. Prosze pomozcie mi,poradzcie 🙁

Hej, a zglosilas to na policje?

Jest taka organizacja, ktora pomaga kobietom, ktore doswiadczaja przemocy w rodzinie Leeds Women’s Aid, tutaj jest ich adres i telefon: http://www.leedswomensaid.org.uk/lwa/contact.html

Natomiast Women’s Health Matters organizuje w ten czwartek po poludniu na Harehills spotkanie dla kobiet na temat przemocy w rodzinie, bedzie sie mozna dowiedziec wiecej i gdzie udac sie z prosba o pomoc. Zapewniaja opieke dla dziecka w tym czasie, polskiego tlumacza, lunch i nawet zamowia dla ciebie taksowke, ale musisz mi wczesniej dac znac. Najlepiej napisz mi prywatna wiadomosc.

A jesli mieszkasz w okolicy Bramley to zapraszam na polska grupe dla rodzicow z dziecmi w srode o 10 rano w Bramley Children’s Centre na Fairfield Terrace. Tam tez mozna uzyskac pomoc i porade 🙂

Tłumacz z pasją

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.